Jump to content

imi ating rotile spate sub aripi 320D 2002

p3tric

Recommended Posts

salut. Am niste jante iesite un pic inafara si am cauciucuri Fulda ZR 245/45/17 care mi-au cam atins in ultima perioda si s-au cam ros pe lateral. Ma gandesc ca lateralul la cauciuc este destul de subtire si ma gandesc sa nu imi explodeze in mers vreo unul. A mai patit cineva sa strice cauciucul de tot din aceasta cauza?

Am jante necorespunzatoare. Sunt o imitatie de seria 7 pe 17 ''. Ma gandesc sa schimb cauciucurile intre ele de pe stanga spate pe dreapta spate , ca sa fie uzura in interior unde nu ating ( nu risc sa le pun pe fata cu asa uzura ). Problema e ca uzura e exact pe lateral unde cred ca este cel mai subtire cauciucul.:(

Imi poate da cineva grosimea unui cauciuc ZR in lateral partea de sus ( daca are cineva unul dat jos de pe geanta) . Multumesc anticipat. :((

Edited by p3tric

eu am rezolvat problema asta schimband amortizoarele spate si nu i-mi mai ating acuma

Am facut un test a telescoape spate si mi-au iesit 60% stg si 58% dr. Si mi-au spus ca mai merg. Nu ies niciodata 100% noi sa fie. Doar ca :( la mine e problema mai ales daca am 2 pers in spate si merg de la 100 km in sus si pe curbe , denivelari :((. Oare ar fi o ideee sa pun doar pe spate suspensie sport reglabila>=>?

iti ating din cauza ET-ul jantei, stiu modelul, ori roluiesti aripile ori incerci cum am zis mai sus, cu cauciucuri mai inguste, de ex. 225/35/17, degeaba pui suspensie sport, tot iti va atinge, doar daca sudezi telescoapele sa nu mai culizeze atunci poate nu mai ating :rolleyes: , sau mai poti modifica camberul dar atunci iti toca oricum cauciucurile dar nu va mai atinge. Edited by mik15

iti ating din cauza ET-ul jantei, stiu modelul, ori roluiesti aripile ori incerci cum am zis mai sus, cu cauciucuri mai inguste, de ex. 225/35/17, degeaba pui suspensie sport, tot iti va atinge, doar daca sudezi telescoapele sa nu mai culizeze atunci poate nu mai ating :rolleyes: , sau mai poti modifica camberul dar atunci iti toca oricum cauciucurile dar nu va mai atinge.

Deocamdata o sa evit sa circul incarcat pe spate. Cu o pers in spate nu imi atinge deloc pana la 140 km /h si drumul nu exagerat de in valuri. Si o sa mut cauciucurile de pe stanga pe dreapta pt ca sa nu le rod pana le sparg. Sa le mai uzez si pe partea cealalta si pana atunci ..... vad ce mai ramane de facut. Multumesc pt help.

:D nu e o metoda chiar rea si e ieftina:P.

Corect, dar acolo trebuie incalzit locul sa nu sara vopseaua.

Parerea mea e sa schimbi jantele cu ce trebuie.

Faptul ca sunt replici risti oricand sa se sparga una si faci degeaba modificari. Nu se merita...

iti ating din cauza ET-ul jantei, stiu modelul, ori roluiesti aripile ori incerci cum am zis mai sus, cu cauciucuri mai inguste, de ex. 225/35/17, degeaba pui suspensie sport, tot iti va atinge, doar daca sudezi telescoapele sa nu mai culizeze atunci poate nu mai ating :rolleyes: , sau mai poti modifica camberul dar atunci iti toca oricum cauciucurile dar nu va mai atinge.

deageaba isi pune anvelope mai subtiri, o sa le intinda janta dupa ea

tot pe 8j dar pe 17 mi am pus pe fata 205/50...

Edited by darius_x

cauta jante cu et-ul corespunzator , nu stiu cum de te-ai complicat la astea :(

Asa am cumparat masina. Si arata foarte misto cu rotile iesite inafara putin. Pacat ca avem drumuri proaste si am distrus suspensia 40% in 1 an jumate :(.