Jump to content

e 39 525d automatic exclusiv pack

geniomann

Recommended Posts

ce inseamna exclusiv pack?

optiuni mai multe cred!!!! nici eu nu stiu cu exactitate

volan lemn

scaune 7-ar

bandouri nichel

webasto

incazire scaune

memorii scaune

navi

tv

senzori parcare fata spate

tel incorporat

ornamente mahon

inele ceasuri cromate

xeno

comenzi volan

etc etc uite am gasit un post aici sa stiu si eu mai binepopcorm1.gifhttp://www.bmwclub.r...-exclusiv-pack/

Edited by geniomann

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos.

Intreba cineva ce inseamna "exclusiv pack". Nici eu nu am inteles ce inseamna dar te-as intreba altceva.

De unde sti ca masina ta are (optiunea sau pachetul) "exclusiv pack"?

Edited by Ice_man
  • Like 1

nu toate optiunile trecute de tine mai sus fac parte din pachetul exclusive

nu stiu ce vrei sa zici dar eu le-am numit pe cele care sunt pe masina!!!! imi mai lipseste perdelutele la geamuri si trapa. acum normal ca optinile astea se gasesc si pe alte e 39 dar nu toate impreuna,si bandourile nichelate sunt doar pe exlusiv pachet(din cate stiu eu)

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos.

Intreba cineva ce inseamna "exclusiv pack". Nici eu nu am inteles ce inseamna dar te-as intreba altceva.

De unde sti ca masina ta are (optiunea sau pachetul) "exclusiv pack"?

dupa bandourile cu nichel,inele ceasuri cromate......

Edited by geniomann

Şi trim-urile în 2 culori, volanul cu lemn, jantele de Exclusive Edition.

thumbsup.pngthumbsup.pngthumbsup.pngthumbsup.pngthumbsup.pngthumbsup.pngthumbsup.png uite un om care stie cu adevarat ce inseamna exclusiv editiongoodjob.gif(nici eu nu stiu prea bine) eu stiu ca e un exclusiv editionfrantics.gif eu sincer cand am luato nu am stiut ca este un exclusiv....eu m-am uitat laoptiuni ...mi-a placut....si am luatolaugh1.gif

Edited by geniomann

am un prieten care are tot un 525 Exclusive Edition si are aceleasi jante, acelasi volan, inele cromate, aceleasi trim uri si aceleasi bandouri. am impresia ca astea sunt dotarile specifice Exclusive Edition ( ceva in gen M pack unde ai M badges peste tot). alte dotari ca navi, scaunele electrice, tapiserie piele etc. sunt si pe alte editii de e39 de ex Lifestyle Edition.

din cate stiu Exclusive Edition a fost produsa doar in 2003.....sau poate sfarsitul lui 2002-> inceputul 2003.

PS: masina e foarte frumoasa!

intrebare: masina are si volanul reglabil electric? ( din poze nu ti poti da seama)

Edited by Touring Girl

am un prieten care are tot un 525 Exclusive Edition si are aceleasi jante, acelasi volan, inele cromate, aceleasi trim uri si aceleasi bandouri. am impresia ca astea sunt dotarile specifice Exclusive Edition ( ceva in gen M pack unde ai M badges peste tot). alte dotari ca navi, scaunele electrice, tapiserie piele etc. sunt si pe alte editii de e39 de ex Lifestyle Edition.

din cate stiu Exclusive Edition a fost produsa doar in 2003.....sau poate sfarsitul lui 2002-> inceputul 2003.

PS: masina e foarte frumoasa!

intrebare: masina are si volanul reglabil electric? ( din poze nu ti poti da seama)

din pacate nuthumbsup.png

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...