Jump to content

Vand becuri xenon D2S 12.000k

Recommended Posts

culoare 12.000k

le-am cumparat pt mine,arata senzational pe masina,dar eu circul enorm de mult pe timpul noptii ,iar astea de 12000 te rup la ochi, nu sunt facute pentru condus noaptea ore in sir,sunt mai mult pt showcaruri,sau pt. cei care nu circula mult noaptea.Am circulat cu ele juma' de ora si la revedere,am revenit la 6000k.

pret 160 de lei /perechea,poza cu masina reala.

sunt noi-160 de lei

nu stiu ce marca sunt nu scrie pe ele nimic

noi sunt 11 eur bucata ( adica 46.2 lei ) deci 92.4 lei 2 bucati de 4300k , 6000k , 8000k si la cerere de 12000k ( NU LE AU PE STOC DEOARECE NU SUNT CAUTATE , NU VEZI NIMIC PE TIMP DE NOAPTE ) . Pot posta si siteul dar numai dupa acceptul unui moderator .

noi sunt 11 eur bucata ( adica 46.2 lei ) deci 92.4 lei 2 bucati de 4300k , 6000k , 8000k si la cerere de 12000k ( NU LE AU PE STOC DEOARECE NU SUNT CAUTATE , NU VEZI NIMIC PE TIMP DE NOAPTE ) . Pot posta si siteul dar numai dupa acceptul unui moderator .

ca de obicei,tre sa apara un visator :blink: care sa se bage in seama...

eu le-am luat de aici http://www.carsx.ro/details.php?product_id=17 cu pretul de pe site ,adica cu 160 de lei

arata-ne si noua pls unde ai vazut asa ceva cu 46 de lei,daca nu reusesti accept scuzele tale :frantics:

...cat despre vazutul "nimic pe timp de noapte" ,am scris clar in primul post

papapapa

ca de obicei,tre sa apara un visator :blink: care sa se bage in seama...

eu le-am luat de aici http://www.carsx.ro/details.php?product_id=17 cu pretul de pe site ,adica cu 160 de lei

arata-ne si noua pls unde ai vazut asa ceva cu 46 de lei,daca nu reusesti accept scuzele tale :frantics:

...cat despre vazutul "nimic pe timp de noapte" ,am scris clar in primul post

papapapa

Tu m-ai rugat ... Am gresit eu SCUZE , SE MAI ADAUGA 5 EURO / BEC , dar si asa ies 130 roni deci mai ieftine decat ale tale CARE SUNT LA MANA A-2-A .Ca si la masina : are O zi de cand este cumparata SCADE PRETUL !!! papapapa

http://bluexenon.ro/produse/xenon/becuri-xenon/bec-xenon-d2s

Edited by Doc-ul

Am gresit eu SCUZE , SE MAI ADAUGA 5 EURO / BEC , dar si asa ies 130 roni deci mai ieftine decat ale tale CARE SUNT LA MANA A-2-A . papapapa

http://bluexenon.ro/produse/xenon/becuri-xenon/bec-xenon-d2s

ti-am acceptat scuzele,ia suna acolo si vezi au 12000k pe stoc ? oare de ce se adauga la pret inca 5 euro pt fiecare bec 12000k ? eu am asteptat doua saptamani dupa becurile alea ... :pardon:nu ...si unde vezi tu ca becurile mele sunt la mana a doua ? am scris clar in topic ca sunt noi,de mai multe ori.

Daca te intereseaza ce vand eu aici ,suna la mine la tel,ca mai negociem ceva... 8) daca nu,nu te mai baga pls in seama in mod gratuit ...sau esti liber sa-ti cumperi absolut de unde vrei .Papapapapa 8)

ti-am acceptat scuzele,ia suna acolo si vezi au 12000k pe stoc ? oare de ce se adauga la pret inca 5 euro pt fiecare bec 12000k ? eu am asteptat doua saptamani dupa becurile alea ... :pardon:nu ...si unde vezi tu ca becurile mele sunt la mana a doua ? am scris clar in topic ca sunt noi,de mai multe ori.

Daca te intereseaza ce vand eu aici ,suna la mine la tel,ca mai negociem ceva... 8) daca nu,nu te mai baga pls in seama in mod gratuit ...sau esti liber sa-ti cumperi absolut de unde vrei .Papapapapa 8)

1. AM SPUS CLAR CA NU LE AU PE STOC PENTRU CA NU SUNT CERERI dar le aduce ;

2. AI SPUS IN PRIMUL POST " Am circulat cu ele juma' de ora si la revedere,am revenit la 6000k" deci sunt SECOND HAND ca-ti convine sau nu !

3. Despre pret i-am raspuns colegului care a intrebat si nu stia !

4. Citeste regulamentul ( Cand postezi un anunt aici inseamna ca accepti automat si comentariile FONDATE ale colegilor de pe forum ) deci daca nu-ti convine POSTEAZA TU UNDE VREI IN ALTA PARTE ! papapapa

Bafta la vanzare .

OFF TOPIC

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.