Jump to content

toba Bmw e46

BoBy

Recommended Posts

Salut. Am fost la mecanic cu un BMW e46, 2003 ca facea un zgomot dedesubt si mi-a spus ca am toba fisurata. M-ar interesa si pe mine de unde pot sa cumpar si niste preturi la toba de la jumatate, mai exact de sub scaunul din dreapta pana in spate noua sau second hand. daca dezmembreaza cineve de pe forum bmw-uri si are toba la ce pret? sau cineva care are noua la ce pret? Si as vrea sa mai stiu daca as lua o evacuare sport la motor de 2.0 diesel, 150 cai daca mi-ar mai adauga cai in plus. Daca da ce preturi au? astept mai multe pareri, va multumesc.

fa un anunt la mica publicitate cum ca doresti sa cumperi toba... si tot acolo intreaba si la baietii care vand piese si accesorii cat e una noua. Din ce stiu eu, numai daca iti faci un traseu de evacuare custom, inclusiv finala, vei castiga ceva cai. Din punctul meu de vedere nu se merita, mai ales pe un diesel!

Salut. Am fost la mecanic cu un BMW e46, 2003 ca facea un zgomot dedesubt si mi-a spus ca am toba fisurata. M-ar interesa si pe mine de unde pot sa cumpar si niste preturi la toba de la jumatate, mai exact de sub scaunul din dreapta pana in spate noua sau second hand. daca dezmembreaza cineve de pe forum bmw-uri si are toba la ce pret? sau cineva care are noua la ce pret? Si as vrea sa mai stiu daca as lua o evacuare sport la motor de 2.0 diesel, 150 cai daca mi-ar mai adauga cai in plus. Daca da ce preturi au? astept mai multe pareri, va multumesc.

Esti sigur ca e toba fisurata sau e teava??? Suntem multi cu problema asta. In principiu poate fi fisurata intr-un singur loc (acolo unde este putin turtita (iar rezolvarea e simpla: sudata) sau s-a dus racordul flexibil. Eu n-am auzit sa se fi dus vreo toba de E46 pana acu (decat poate daca ai lovit-o). Dar cum zici ca se aude in zona scaunului din dreapta, eu inclin sa cred ca e fisurata teava.

Esti sigur ca e toba fisurata sau e teava??? Suntem multi cu problema asta. In principiu poate fi fisurata intr-un singur loc (acolo unde este putin turtita (iar rezolvarea e simpla: sudata) sau s-a dus racordul flexibil. Eu n-am auzit sa se fi dus vreo toba de E46 pana acu (decat poate daca ai lovit-o). Dar cum zici ca se aude in zona scaunului din dreapta, eu inclin sa cred ca e fisurata teava.

da pai teava e fisurata care vine sub masina asa pare fisurata asa mia zis si mecanicu si asa am vazut si io ca o fisura la teava...nu la toba finala aia de sub portbagaj e o solutie si sudatu da in zona unde e fisurata teava se aude si un zgomot ca o mica tablita care e in interioru tevii si de lovit nam lovito niciodata pe dedesupt acu sa vad ca teava doar teava ma costa daca o iau noua destul de mult

Se poate duce toba si la E46. La mine e fisurata si la sudura la teava care duce spre toba intermediara, si e fisurata si pe laterala tot la imbinare. Lovita nu a fost, ma gandesc la sarea romaneasca din timpul iernii ca si cauza.

• 5 months later...

dupa parera mea chiar daca toba e fisurata nu are de ce sa faca zgomot...si cred ca problema ta este din cauza racord flexibil :) dar daca tu spui ca toba e fisurata si este sigur ca din cauza fisura atunci incerca sa sudezi, nu are rost sa cumperi :)

bafta si sa ne spui dupa ce rezolvi ...

Ce ti se aude tie sub masina nu e de la galeria fisurata. E de la "toba" de sub scaunul pasagerului care este defapt un catalizator si are ceramica din interior desprinsa. Cel mai simplu e sa-l dai jos, ii decupezi un capac patrat deasupra pt a nu putea fi observat la ITP, ii spargi ceramica si il scuturi bine sa cada toate mizeriile de pe acolo dupa care il sudezi la loc. Bafta!

• 1 month later...