Jump to content

Va place culoarea ALB la Bmw?

badshtef

Recommended Posts

Ca si in semnatura astept un 320dA care va fi alb..E super..mai am o cunostinta pe aici pe forum cu un E90 alb..nec74ro parca..

Ps:Viitoru meu va fi E46

147379[/snapback]

mai eu nu am nimic impotriva culorii alb, doar ca e greu de intretinut ... dar daca stau bine si ma gandesc la fel si negru si /sau albastru inchis etc. deci pana la urma e o chestie de gusturi , daca tie iti place... e perfect . :) :blink:

Mie nu imi place albul de nici o culoare daca tot a venit vb de culori :blink: shi mai ales la bmw imi plac alea inchise.In alta ordine de idei e mashina ta daca tzie itzi place e perfect.Ca doar nu tre` sa place vecinului sau amicilor ca nu o conduc ei :) eventual te invidiaza indiferent de culoare.Doar e un BMW :))

• 1 month later...

imi place albul pa masina. este intra-adevar greu de intretinut dar arata foarte bine. cred ca ar merge combinat cu albastrul-alpina, la barile de protectie si tapiserie dar in niciun caz cu folie la geamuri, in special la seria 3.

se potrivesc foarte bine jantele de aluminiu cat mai deschise la culoare, pot scoate in evidenta si anvelopele daca sunt ceva special (talon mic).

da... inca se lucreaza la ea... :)

170808[/snapback]

Arata bine ... ce? A masina? A, e alba? Ma gandeam ca e in pregatire de a fi vopsita. :blink: Imi place albul f mult dar NU pe masini. E cea mai nashpa culoare la o masina. Hai, dati cu pietre ca mi-am zis parerea.

Arata bine ... ce? A masina? A, e alba? Ma gandeam ca e in pregatire de a fi vopsita. :blink: Imi place albul f mult dar NU pe masini. E cea mai nashpa culoare la o masina. Hai, dati cu pietre ca mi-am zis parerea.

171307[/snapback]

nu dam frate... e dreptul tau sa iti exprimi parerea... si apoi nu tre sa iti placa tie... eu sa ma simt bine la volan intr-un bmw alb,nu? :)

sa nu mi-o luati in nume de rau, parerea mea, dar eu spun ca la masinile ieftine nu le sta bine in alb, in schimb la masinile care le vezi mai mereu in culori inchise (seria 7, seria 3, seria 5) nu zic de gri metalizat care ma streseaza si e la moda de cativa ani, le sta mai bine in alb. Am vazut odata un seria 7 alb si am ramas masca, nu e acelasi lucru sa ai o masina mai exclusivista cu un negru pe ea, si alta cu un alb :blink: :) . Nu jignesc pe nimeni, doar mi-am spus parerea si felicitari propietarului pt achizitie, cati mai multi km fara incidente si sa stie ca albul sta bine pe un BMW ca majoritatea le vezi in culori inchise :) :). Acuma sa nu credeti ca am o manie pe pe culorile deschise :D :D