Jump to content

Turbina reconditionata vs Turbina SH!

kerosen

Turbina reconditionata vs Turbina SH  

64 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

furtunele le-am schimbat de max 3luni, cumparat furtun la metru de la magazin de piese auto,mare greseala am facut,m-am zgarcit la bani sa nu iau furtune originale de la grozadan,furtunele originale is sfinte sau stricat in 11 ani,si astea de la magazin in 3 luni,acum mie teama sa nu crape alt furtun de asta luat la metru,ca dupa treb sa le schimb pe toate si e aiurea,defapt e treaba nigaloasa,zone inaccesibile,am scapat ieftin slava domnului,trage cum trebuie ca un bmw calumea,se aude cum trebuie,nu am ce sa reprosez e alta,ticaloase masinile astea,eram 90% sigur ca e turbo,la furtune nici nu m-am gandit,is de abia schimbate ganditiva si voi,le-am eliminat din stars,si doar puteam sa le verific ,dar nu am facuto,deci de acum incolo am sa tin cont,trebuie luata in considerare fiecare chestie,oricat de neimportanta ar fi,m-ai ales ca au dat turbo jos si au desfacut si sau uitat, ulei nu da,decat in limitele normalului,axul este oke,inauntru nu e blocata geometrica merge cum trebuie,pot sa dorm linistit o perioada,referitor la capitolul turbina,intro perioada asa de naspa chiar sa intru in service sa bag 20mil e aiurea,uite ca m-ai tine Dumnezeu si cu noi..

ma bucur ptr tine kerosen, asa e, mai tine doamne doamne si cu noi :) . bun ca ai scapat de o grija, totusi cei care au avut probleme cu turbina si au reparato, sa scrie aci unde au reparat-o si cat a costat, ce au schimbat, etc.

sa fim si noi informatii pe viitor. :clover:

Edited by Munteanu

oricum multumesc pentru sprijinul acordat din partea tuturor si de sfaturi,oricum cred ca acest topic va fi unul de ajutor pentru altii pentru ca sigur nu am fost numai eu intro asemenea situatie,e bine de stiut ca in caz de pica turbina cea mai buna solutie e o reconditionare si asta nu oriunde,in continuare cei care stiu detalii in plus despre asa ceva,pot sa posteze impresii ,opinii despre firme sau persoane ce presteaza astfel de servicii,in concluzie deocamdata avem:

1.Reconditionata in Bucuresti>>> Soseaua Colentina, Nr 2 ,1200 ron ,schimbat tot kitul din interior ramanand decat vechea carcasa.Garantie 12 luni fara limita de km!

2.Turbomecanica - Bucuresti - Baietii care au grija de turbinele tarom si wizz-air. Reparatie 600 ron -1200 ron in functie de ce dus. Garantie 1 an. NR.TEL 021 434 3206

3.Comentariu: Referitor la cel de pe vwforum, si anume CIPOS, pot spune cu mana pe inima ca este unul din mai buni in reconditionarea turbinelor si nu numai. Il cunosc personal de multi ani si de fiecare data cand am avut o problema m-a ajutat indiferent de ora. Acum vreo 2 ani cand am avut o problema cu un furtun de la turbo, daca nu ma duceam la el, schimbam turbina asa cum recomandase Porsche Romania si problema tot nu era rezolvata. Este un om de exceptie. Apelati cu incredere la el.

Yahoo: cipos2004

NumĂŁr de telefon: 0740.98.32.95 sau 0766.33.90.46

4.Sc.Turbocar Serv.srl executa operatii de reconditionare si intretinere pentru orice model de turbosuflanta (autoturisme, autoutilitare, utilaje diverse, motoare stationare, ambarcatiuni, etc).Telefon: 0729129312, Brasov. Cei de la BV sunt http://www.turbocenter.ro Au preturi foarte faine si lucreaza si bine. O singura chestie nasoala stiu eu (dar care am auzit ca a picat, poti suna sa intrebi) ei nu demonteaza turbina, trebuie sa te duci cu ea in brate.Dar, chiar daca ar avea in continuare politica asta, nu e un inconvenient prea mare, pentru ca sunt localizati chiar poarta in poarta cu service-ul ala mare din BV, "LABELL" http://www.labell.ro/

Deci poti lua legatura cu cei de la Labell, sa te programezi la ei pt demontare/montare turbina (cu pauza de rigoare in care astia ti-o reconditioneaza). Asa rezolvi mai usor toata tarasenia.

5.Turbinele de VAG + BMW se fac la honeywell B-dul Iuliu Maniu Nr. 244A, 061099. Sector 6, Bucuresti

O sa aveti surpriza sa gasiti pe masini turbine MADE IN ROMANIA

6.In Timisoara sunt cei de la K TURBO .. Strada Izlaz 60, Timisoara, 300430 ,+40(256)215984

comentariu: eu am fost la ei.. mi-au curatat turbina si au reglato dupaia.. super multumit..

daca are careva nevoie: www.kturbo.ro

Reconditionare turbine autovehicule si camioane. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

7. ROBNEC reconditionari turbine : http://www.robnec.ro/

8. Constanta - Bd. Aurel Vlaicu in zona fabricii de paine Dobrogea, chiar vis-a-vis. (reconditionari turbine).

Comentariu: Am trecut pe la ei zilele trecute si au aparatura destul de profi , chiar mi-a placut

9.http://www.turbosuflanta.ro/ - un site bine pus la punct,par de incredere.

Iar aici un topic cu informatii referitoare despre turbine,ce si cum: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/60193-s-a-dus-turbina/

Sper ca aceste informatii vor putea ajuta pe posibilii TURBINO GHINIONISTI in rezolvarea problemelor,si sunt fericit ca ma numar printre putinii norocosi :)

Informatii foarte utile si mura'n gura :p

...tocmai am facut o diagnoza si m-am trezit cu o alta eroare <_<

101 boost controll

Error frequency : 8

Engine speed 3008.00 [1/min]

Boost pressure 2346.97 [mbar]

Betriebstundenzaehler 37.70 h

Engine speed 2937.50 [1/min]

Boost pressure 2484.22 [mbar]

Betriebstundenzaehler 5.10 h

Negative control deviation / Boost pressure to high

Vo' idee cineva ? ...sper sa nu fie electrovalva c-o ia mama lu' proces verbal :pardon: