Jump to content

Vand BMW 520D E60 - 2006

AdrianTi

Recommended Posts

Vand BMW 520D E60 - 2006 - 65.000 Km, inmatriculata in RO din 2006, Cutie automata, Piele, Trapa, Full Option + imbunatatiri suplimentare: TV + DVD incorporat in tetiere si in bord, Bluetooth, Alarma perimetru, cauciucuri cu jante iarna+vara.

Pret 16.500 Euro

Revin cu poze...

Telefon

Adrian

0724-922.696

Am revenit cu poze. Scuze, le-am facut cu telefonul astazi pt ca m-au sunat multe persoane sa le trimit poze.

As dori sa mai fac o precizare, pt toti cei care m-au sunat si nu cred ca este pe bune kilometrajul. Masina este a sotiei, am cumparat-o si inmatriculat-o in 2006, avand 2 masini (se poate vedea in poze, masina Audi Q7 din fata ei este tot a mea), ea nu a facut decat drumuri rare si scurte, in general mergand cu mine, cu masina mea.

Se poate merge la orice service autorizat BMW si se poate verifica impreuna cu cartea de service pe masa, ceea ce sustin eu.

Starea este ireprosabila, nu a suferit accidente si nu ma intereseaza schimburi.

Vand BMW 520D E60 - 2006 - 65.000 Km :hyper:

Nici nu esti bisnitar....

Daca nu te intereseaza masina, atunci care e problema ta?...sau doar vrei sa te bagi singur in seama. Daca tu ai dreptate, iti dau masina la 10.000 euro, dar, daca este asa cum spun eu, ce as putea sa-ti iau? :laugh: sanatate si....virtute :drinks:

Continuare poze. As dori daca se poate sa raspunda doar cine este interesat...

In atentia moderatorilor:

Va rog sa stergeti post-urile celor care sunt aici doar pt caterinca. Multumesc

post-48473-0-67002600-1307123216_thumb.jpg

post-48473-0-77478300-1307123606_thumb.jpg

post-48473-0-05632400-1307123669_thumb.jpg

post-48473-0-58749800-1307124118_thumb.jpg

post-48473-0-01088900-1307124297_thumb.jpg

post-48473-0-05765500-1307124350_thumb.jpg

post-48473-0-70864900-1307124478_thumb.jpg

post-48473-0-13044200-1307124664_thumb.jpg

post-48473-0-30816300-1307124688_thumb.jpg

Edited by paul

Gresita afirmatia "full option" :). Masina ta are cam aceleasi dotari ca si a mea (eu mai am ceva maruntisuri in plus) dar suntem amandoi departe de full option...

Tetierele alea arata horror.

Si mie mi se par ciudate, arata mai degraba ca niste huse... Am vazut pe piata unele mult mai frumoase, aratau ca cele normale si aveau ecranul montat direct in ele.

Tetierele chiar sunt huse. Am cumparat TV+DVD, care este montat in torpedou, se poate viziona la bord, pe monitorul masinii, iar pe tetiere sunt montate aceste huse, cu cabluri care ajung pana la tetiere. Pachetul DVD contine si casti. Husele sunt mult mai practice, pt ca de obicei, cand masina statea mult in parcare, le dadeam jos, pt a nu atrage atentia hotilor.

Eu am spus Full Option ca sa nu incep sa enumar tot ce include: ABS , ESP , Proiectoare ceata, Faruri xenon , Filtru de particule , Clasa de poluare: EURO 4, Culoare: ARGINTIU, culoare metalizata , jante de aliaj , Senzor de parcare , Inchidere centralizata , Scaune incalzite , Servodirectie , Geamuri electrice , Trapa electrica, Scaune piele , Oglinzi electrice cu incalzire rabatabile, Radio/CD/MP3 , Numar de locuri: 5, Putere 120 kw/161 CP, 1995 cm3, Aer conditionat: Climatronic, Cutie de viteze: Tiptronic, Navigatie GPS Business, Computer bord, s.a.

Masina este chiar super, fara gluma. Nu s-a fumat in ea, nevasta-mea este f. pretentioasa. Pozele sunt facute la repezeala, nici macar nu am spalat-o sau fardat-o.

Edited by AdrianTi

Incredibil ce-ai facut la masina aia, poze cu scaunul sofer volan pedale nu? trebuia sa-i pui 5000km si o vindeai de noua. E trist ca nu mai merge targul, sunt convins, dar nu vii pe forum bmw si vinzi mizeria asta.

Incredibil ce-ai facut la masina aia, poze cu scaunul sofer volan pedale nu? trebuia sa-i pui 5000km si o vindeai de noua. E trist ca nu mai merge targul, sunt convins, dar nu vii pe forum bmw si vinzi mizeria asta.

Voua chiar va e lene sa cititi topicul de la inceput sau va place doar derizoriul? Masina e fabricatie 2006, adusa din Germania in noiembrie 2006 si inmatriculata in RO. Am masina de 5 ani. Daca ma ocupam cu bisnita cum ziceti voi, masina ar fi fost adusa cel putin de cateva luni in tara? Corect, nu? Si ce bisnita e asta, daca eu am dat 30.000 euro fara taxe in Germania si acum o vand la jumatate de pret. Verificati numele meu sau adresa de e-mail pe internet sa vedeti cate masini am vandut eu pana acum. Chiar nu intelegeti ca masina e pe bune? Stiu ca este greu sa gasiti o masina la atatia km, dar asta este adevarul. Oricum nu imi mai bat capul cu voi, doar cine este cu adevarat interesat, ii voi raspunde.

Referitor la noua taxa auto, se pare ca aceasta a fost amanata deocamdata. http://www.auto.ro/stiri/noua-taxa-auto--amanata-de-guvern.html

Edited by AdrianTi

cred ca exagerezi cand ii spui omului ca vinde 'o mizerie'..

bine, bine, dar nu inteleg de ce alegi cuvintele astea ca sa iti exprimi dezacordul fata de masina omului sau de ceea ce a facut la ea, cred ca un pic de cumpatare nu strica... Edited by mik15

ia cauta tu nr de telefon si vezi cate masini ai vandut, poate ai uitat. Iar ce ai facut la tetierele alea e o mizerie

Exact cum am spus, ti-e lene sa citesti tot thread-ul. Am spus clar, de la inceput, ca am nevoie de bani si vand una din cele 2 masini pe care le posed: un Q7 2008 si un BMW 520 2006. Pe care o vand prima, asta e. Din respect pt forumul BMW, am facut publica doar oferta pt BMW. Ce nu intelegi? Unde vezi tu pe internet ca am mai vandut vreo alta masina? Pune link pe forum sa vada toata lumea, daca gasesti tu ceva. Iar mizeria aia cu "tetierele", adica tot sistemul, m-a costat 1000 euro.

Exact cum am spus, ti-e lene sa citesti tot thread-ul. Am spus clar, de la inceput, ca am nevoie de bani si vand una din cele 2 masini pe care le posed: un Q7 2008 si un BMW 520 2006. Pe care o vand prima, asta e. Din respect pt forumul BMW, am facut publica doar oferta pt BMW. Ce nu intelegi? Unde vezi tu pe internet ca am mai vandut vreo alta masina? Pune link pe forum sa vada toata lumea, daca gasesti tu ceva. Iar mizeria aia cu "tetierele", adica tot sistemul, m-a costat 1000 euro.

nu vrei sa Constientizezi ca masina ta face 12.000 si ca e o marca premium dar fara optiuni. in jargon "cheala" ce tot o dai de gard?

si altii au cumparat masini cu 58.000 si le-au vendut cu 15 mii.

ce optiuni peste medie ai tu?

nu vrei sa Constientizezi ca masina ta face 12.000 si ca e o marca premium dar fara optiuni. in jargon "cheala" ce tot o dai de gard?

si altii au cumparat masini cu 58.000 si le-au vendut cu 15 mii.

ce optiuni peste medie ai tu?

ok, cum spui tu, :drinks: asta e masina si astept oferte serioase.

navigatia mica se poate schimba in mare la masina asta? gen cum se face la E46, renuntand la spatiul ala de depozitare?

Schimbarea navigatiei din business (mica) in professional (mare) include schimbarea si unitatii de CD cu cea de DVD/CD (care de fapt e modulul CCC, care la randul include mai multe module cum ar fi CCC-GW, CCC-BO, CCC-ASK etc). Se poate face, insa acum cum gasesti si piesele necesare schimbarii. Noi sunt cam scumpe, nu prea merita investitia. Daca vrei sa stii mai multe spune-mi ca sa-ti recomand un baiat care se pricepe. L-ai putea intreba exact ce-ti trebuie si sa cauti la dezmembrari, el ti le poate coda sa mearga pe masina ta.

Edited by IulianC

Ai de cumparat doar CCC si display, idrive-ul se potriveste.

Preturile, se invart pe la 500e second-hand + inca vreo 150-200e codarea pe masina, si cam atat.

Cablurile sunt plug&play, in cel mai rau caz trebuie sa-i dai o alimentare ventilatorului de la CCC, dar chiar din mufa lui,

fiindca MASK nu avea ventilator.

Investitia, este de maxim 700e, si se merita.

Corect, te-am confundat cred, bisnitar nu esti, cred ca ma uitasem dupa alt nr de telefon. Dar tetierele sunt...zici ca sunt mastile din centrele radioctive :frantics:

Apreciez ca ai recunoscut greseala!

Referitor la tetiere...in 2006, cand am cumparat eu sistemul, era destul de nou pe piata, acum in 2011 cand vorbim, normal ca tehnologia a avansat si gasesti pe piata tot felul de sisteme, care mai de care . Pur si simplu, tetierele DVD sunt bonus, cine vrea sa le puna , le pune, daca nu, le da jos. Eu vand masina cu tot ce am pe ea, nu o vand ca sa-mi cumpar alta si sa m-apuc acum sa iau tot de pe ea, inclusiv setul 2 de cauciucuri...cum fac altii si le vand separat sau si le pun pe o alta masina. Asta nu inseamna ca cer bani in plus pt ce am pus suplimentar pe masina.

nu vrei sa Constientizezi ca masina ta face 12.000
Si cum, ma rog ai ajuns tu la pretul asta? :LMAO: Ti se pare tie ca asta e masina de dezmembrat? :LMAO:

ti-am facut eu o oferta serioasa cand am vorbit la telefon :thumbsup:

Asa e, multumesc Dane. Eu te-am rugat sa vii s-o vezi, cel mai corect cred ca e asa. In poze, toate masnile arata la fel de bune, insa e alta la fata locului.

Edited by AdrianTi

Bunul simt si respectul la romani au disparut de mult,ai scapat ieftin cu criticile si injuriile,sunt destui care or sa comenteze si atat dar prea putin interesati sa cumpere ca asa-i romanul-gura larga

On: masina e frumoasa si nu e deloc chela!

Spor la vanzare!