Jump to content

Vand BMW 520D E60 - 2006

AdrianTi

Recommended Posts

Bunul simt si respectul la romani au disparut de mult,ai scapat ieftin cu criticile si injuriile,sunt destui care or sa comenteze si atat dar prea putin interesati sa cumpere ca asa-i romanul-gura larga

On: masina e frumoasa si nu e deloc chela!

Spor la vanzare!

Multumesc mult! ...iar zicatoarea parca era asa: "romanu', tare-n gura si moale-n faptura"...

parca va dat in cap omu cand va zis ca are 65.000 km, daca era bisnitar si se ocupa cu masini isi punea nr preferentiale? din moment ce se pot verifica km ce tot aruncati cu pietre inainte sa verificati?

Spunele ca are 170.000 si poate o sa fie ok

Tetierele chiar sunt huse. Am cumparat TV+DVD, care este montat in torpedou, se poate viziona la bord, pe monitorul masinii, iar pe tetiere sunt montate aceste huse, cu cabluri care ajung pana la tetiere. Pachetul DVD contine si casti. Husele sunt mult mai practice, pt ca de obicei, cand masina statea mult in parcare, le dadeam jos, pt a nu atrage atentia hotilor.

Eu am spus Full Option ca sa nu incep sa enumar tot ce include: ABS , ESP , Proiectoare ceata, Faruri xenon , Filtru de particule , Clasa de poluare: EURO 4, Culoare: ARGINTIU, culoare metalizata , jante de aliaj , Senzor de parcare , Inchidere centralizata , Scaune incalzite , Servodirectie , Geamuri electrice , Trapa electrica, Scaune piele , Oglinzi electrice cu incalzire rabatabile, Radio/CD/MP3 , Numar de locuri: 5, Putere 120 kw/161 CP, 1995 cm3, Aer conditionat: Climatronic, Cutie de viteze: Tiptronic, Navigatie GPS Business, Computer bord, s.a.

Masina este chiar super, fara gluma. Nu s-a fumat in ea, nevasta-mea este f. pretentioasa. Pozele sunt facute la repezeala, nici macar nu am spalat-o sau fardat-o.

asta-i buna...inca un pic si bagai si motorul si parbrizul la optionale...cum naiba sa spui ca filtru de particule si clasa de poluare e4 sunt optionale....sau abs si esp, la clasa asta...pretul nu e mare, da masina e aproape cheala...ba nu, are termostat la motor si frane la roti... :thumbsup:

In incercarea de a va da un raspuns care sa respecte Regulamentul forumului pe de o parte si care sa fie mai putin schizoid decat afirmatiile voastre pe de alta parte, va voi pune o intrebare:

Daca as fi donat masina asta, cum ati fi reactionat? Atunci ar fi fost mega-dotata, cu kilometrajul in regula, super tetiere DVD, iar pretul nul, ar fi devenit corect.

De-aia samsarii vand cu succes toate tablele pe piata, pt ca exista oameni ca voi, care nu stiu sa faca diferenta. FELICITARI! :goodjob:

Edited by AdrianTi

In incercarea de a va da un raspuns care sa respecte Regulamentul forumului pe de o parte si care sa fie mai putin schizoid decat afirmatiile voastre pe de alta parte, va voi pune o intrebare:

Daca as fi donat masina asta, cum ati fi reactionat? Atunci ar fi fost mega-dotata, cu kilometrajul in regula, super tetiere DVD, iar pretul nul, ar fi devenit corect.

De-aia samsarii vand cu succes toate tablele pe piata, pt ca exista oameni ca voi, care nu stiu sa faca diferenta. FELICITARI! :goodjob:

usor usor...ce te aprinzi asa usor? Ce e schizoid aici...eventual cineva ar putea spune de raspunsul tau ca ar fi paranoid...dar ar fi rautacios...abs si esp nu sunt optionale la e60, nici clasa de poluare sau filtrul de particule...da nu te inflama asa ca sunt si nemti care spun astfel de masinile lor..nmegavoll, dar nu au nici navi pro...cum nici tu nu ai...iar in germania poti sa stii ca proprietarul chiar nu-ti da al doilea set de roti...aici in Romania se mai intqmpla, dar acolo ff rar...

Asa ti se pare tie, ca m-aprind usor? Dupa ce mi-ati tocat nervii pe 2 pagini de topic?

Sincer sa fiu, chiar nu va inteleg, daca nu va intereseaza masina asta, totusi ce va atrage atat de mult de postati intruna pe topic? La urma urmei e un anunt de vanzare. Punct.

l-ati atacat pe omul asta de parca cine stie ce lucru grav a comis pe forumul asta, sunt altii care le comit mai rau si cu scopul de-a pacali, din ce a postat nu am sesizat vreo intentie de-a induce in eroare, asa ca ar trebui sa-l mai slabiti, oricum nu se va da masina pe forum, si daca ar vrea cineva s-o ia vine vreunul si ii zice ca nu ''se merita'' ca nu-s km reali sau te miri ce, pana ca macar omul sa vina s-o vada.

@raduski - la aproape toate masinile cumparate din Germania(majoritatea de la privati) am primit si jantele de iarna, eu zic ca este invers, in Ro nu ti le da ca sa mai ia un ban din vanzarea lor, nu mai vorbim de cei ce se ocupa cu vanzarea de masini(nu indragesc termenul de samsar pentru ca generalizeaza).

• 4 weeks later...