Jump to content

am cumparat o masina cu o singura cartela(cheie)

ak_47

Recommended Posts

vreau o solutie, din bmw inpa pot reinitializa cheia ? sa o pot deschide numai cu cheia mea ? e vorba de un e65

http://img.nobodybuy.com/2010/01/07/autotool0809/0x0_p60991/bmw-e65-key.jpg

Edited by ak_47

cu parere de rau, mi se pare ca fostul proprietar nu prea a avut grija de masina.

nici eu de ea , tocmai i-am dat o caramida in geam , ca mi-am inchis cheile in ea. + ca am zgariat-o in 2 locuri intr-o saptamana. :( . Nici n-ai idee ce simti cand dai in masina ta cu o piatra. Parca nu-ti pleaca mana...

Edited by ak_47

Mai era un filmulet pe net cu unii care se chinuiau sa sparga geamul la un A6.

cam asa m-am chinuit si eu.

am sunat la bavaria , tre sa ma duc cu masina si imi anuleaza celelalte chei in afara de asta pe care o am , dureaza 30 min , si costa 100 ron

woff nu puteai sa intrebi mai intai aici cum sa spargi un geam lateral simplu si fara caramida!? :nea:

asa risti sa lovesti si altceva pe langa geam :aww:

luai o bujie,spargi ceramica aceea alba si cu 2-3 bucatele din spartura aceea arunca-i in geam....se infloreste imediat si nu trebuie aruncate cu foarte mare forta sau viteza....ca si cum arunci cu o pietricica in geamul iubitei de la casa :D

woff nu puteai sa intrebi mai intai aici cum sa spargi un geam lateral simplu si fara caramida!? :nea:

asa risti sa lovesti si altceva pe langa geam :aww:

luai o bujie,spargi ceramica aceea alba si cu 2-3 bucatele din spartura aceea arunca-i in geam....se infloreste imediat si nu trebuie aruncate cu foarte mare forta sau viteza....ca si cum arunci cu o pietricica in geamul iubitei de la casa :D

in momentul ala , nu erati voi pe net , era noapte , si nici netu aproape :) doar caramida si cu mine. Am folosit stilul cioban, nu a venit nici politia sa ma intrebe ce fac.Desi am facut mare zarva vreo juma de ora cu diferite "unelte" , chei fixe, fiare , :) De unde bujii la indemana.

Edited by ak_47

Bujia e sfântă.

Nasol. Acum oricum te duci la service, vezi dacă te pot ajuta cumva. Sper măcar că a fost o afacere extremd e bună.

Geamul am de gand sa-l schimb singur. Sunt genul care-si baga nasul peste tot. E geamul ala mic din spate de la usa.

Edited by ak_47

in momentul ala , nu erati voi pe net , era noapte , si nici netu aproape :) doar caramida si cu mine. Am folosit stilul cioban, nu a venit nici politia sa ma intrebe ce fac.Desi am facut mare zarva vreo juma de ora cu diferite "unelte" , chei fixe, fiare , :) De unde bujii la indemana.

Ehe,tot sa spargi masini,militia oricum doarme. :D

Fratilor,explicati-mi si mie "teoria bujiei",care e diferenta cand spargi un geam/parbriz cu ceramica de bujie, si atunci cand il spargi cu o piatra sau fier sau orice altceva?

Fratilor,explicati-mi si mie "teoria bujiei",care e diferenta cand spargi un geam/parbriz cu ceramica de bujie, si atunci cand il spargi cu o piatra sau fier sau orice altceva?

si culmea , sectia era la cativa metri sa stii, poate 50.

Edited by ak_47

N-am idee, dar merge.

din acelasi motiv pentru care Aliajul Field, compus din 32,5% bismut, 51% indiu, 16,5% cositor, se topeşte la 62° C. Desi toate componentele lui se topesc la sute de grade

Bismut: 271,3° C

Cositor: 231,8° C

Plumb: 327,5° C

Indiu: 156,6° C.

Sunt mistere pentru mine :))

Edited by ak_47

am sunat la bavaria , tre sa ma duc cu masina si imi anuleaza celelalte chei in afara de asta pe care o am , dureaza 30 min , si costa 100 ron

sunt in Bucuresti o gramada de baieti priceputi care ti-ar anula celelalte chei la jumate din pretul de la bavaria....

sunt in Bucuresti o gramada de baieti priceputi care ti-ar anula celelalte chei la jumate din pretul de la bavaria....

cu ce program cum o face ?

Se face foarte usor cu disu.Intri in service function/body(ca in imaginea alaturata,dar sa fi atent ca difera de la caroserie la caroserie aceste meniuri).O sa ai disable/enable key....ajungi acolo si dai pe toate cheile care sunt active,disable,mai putin la una la care nu ai sa poti face asta... aceea e cheia din contact :).

Practic din memoria modulului cas(ews),se dezactiveaza cheile respective,ele nemaifiind recunoscute de masina ta. :)

post-25026-0-95482600-1307139113_thumb.jpg