Jump to content

Ce se intampla Daca folosim doar arcuri sport..

Recommended Posts

As vrea sa stiu Daca e corect sa pui doar arcuri sport in locul celor normale.. din punct de vedere tehnic , pe suspensia normala.. Care ar fi avantajele, dezavantajele.. As Pune a fi Putin mai joasa, maxim 4 cm, si pentru a oferi o stabilitate Mai mare.. Astept pareri

sunt kituri dedicate pentru asa ceva si cred cel mai cunoscut e Eibach Pro Kit, dedicat BMW, costa in jur de 150Eur si e facut special pentru diferitele motorizari de pe BMW. Nu se intampla deci nimic, daca folosesti ceea a fost de la inceput proiectat pentru suspensia normala, fara a schimba amortizoarele stock, sunt useri pe forum care si-au montat kitul de la Eibach si sunt foarte multumiti, si eu vreau ca pe viitor sa il montez.

daca o sa cobori mai mult de 2-3 cm fara sa iei si amortizoare dedicate le faci praf (amortizoarele).

A doua chestie e ca din ce am citit amortizoarele sunt mult mai importante la tinuta de drum, masina va fi mai rigida dar nu neaparat mai stabila.

suspensia M-tech nu e mult mai joasa decat una stoc, cam 2 cm maxim, toata smecheria vine din amortizaore si bari stabilizatoare mai groase..

Edited by DOMI

Am cautat dar sunt cam scumpe .. In jur de 300 euro am vazut pe net..

Eibach Pro Kit parca iti lasa masina maxim 3 cm mai jos, pentru ca daca vrei mai mult de 3 cm, trebuie schimbate si amortizoarele stoc, cu unele sport.Ca si pret, vin undeva in jurul a 9 milioane cu tva, am intrebat eu pentru masina mea, E60.

Relatez din proprie experienta,inaintea bmw-ului am avut un opel astra h la care am montat arcuri eibach pro kit -30mm fata si spate,pastrand amortizoarele originale.In acest mod am parcurs 75000 de km ,iar amortizoarele si restul suspensiei nu au avut de suferit,masina fiind vanduta cu absolut toate componentele originale la 86000 de km.Ca tinuta de drum pot spune ca masina se comporta foarte bine din punct de vedere al stabilitatii,dar devenise destul de rigida,iar gropile se simteau destul de pronuntat,dar pot spune ca am fost multumit de alegerea facuta.

Tu vrei sa-ti iei arcurile si sa "termini" masina pana s-o vinzi? De ce te intereseaza in CAT TIMP se duc amortizoarele? Nu inteleg!

On: daca vrei NUMAI arcuri, mergi pe EIBACH! Sunt cele mai bune si mai potrivite pt BMW. Ti-au spus toti. Weitec, TA Technic sau altele sunt ieftine, de buget si nu se compara cu EIBACH. Fireste ca nimic de calitate nu e ieftin; daca vrei sa "cumperi doar pretul", ia ce crezi ca se incadreaza in buget. Cu toate ca, daca te apuci de modificari la masina, TREBUIE sa dispui de fonduri.

Tine minte: suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine!

Si, ti-a spus si DOMI: ca sa obtii rezultate, e necesara schimbarea ARC si AMORTIZOR.

Bafta!

• 2 weeks later...