Jump to content

schimb jante 17

azazzeal

Recommended Posts

schimb jante 17, 9j, modelul atasat, tot cu 17 pentru E39.

motivul pentru care vreau schimbul este ca jantele nu merg pe E39 decat cu distantiere de 2-3 mm, altfel imi ating in telescoape, presupun ca sunt pentru seria 3.

mentionez ca doua din ele sunt putin atinse intr-un loc din cauza parcarilor la bordura, altfel, nu sunt indoite, sparte, etc.

anvelopele mai pot fi folosite, din punctul meu de vedere, cel putin un sezon, poate chiar doua.

in eventualitatea ca se gaseste un doritor, mentionez ca nu cer la schimb jante cu anvelope, intru-cat am un set de rezerva nou.

ps. la cerere pot reveni cu poze la toate cele 4 jante/anvelope

tel: 0752.195.105

schimb jante 17, 9j, modelul atasat, tot cu 17 pentru E39.

motivul pentru care vreau schimbul este ca jantele nu merg pe E39 decat cu distantiere de 2-3 mm, altfel imi ating in telescoape, presupun ca sunt pentru seria 3.

mentionez ca doua din ele sunt putin atinse intr-un loc din cauza parcarilor la bordura, altfel, nu sunt indoite, sparte, etc.

anvelopele mai pot fi folosite, din punctul meu de vedere, cel putin un sezon, poate chiar doua.

in eventualitatea ca se gaseste un doritor, mentionez ca nu cer la schimb jante cu anvelope, intru-cat am un set de rezerva nou.

ps. la cerere pot reveni cu poze la toate cele 4 jante/anvelope

tel: 0752.195.105

Salut un schimb cu jantele mele pe 18'' te intereseaza ?

http://img853.imageshack.us/g/iphonephotos147.jpg/

Iti pot propune cu un schimb plus diferenta din partea mea un set de 5 jante modelul asta: http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/525d-M57/LHD/A/2000/april/browse/wheels/spoke_styling_styl_33/

sau un set de 4 jante modelul urmator: http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/525d-M57/LHD/A/2000/april/browse/wheels/bmw_la_wheel_star_spoke_83/

Ambele seturi au cauciucuri, nu grozave dar mai merg cateva mii km. Ambele seturi de jante sunt OEM de E39, se vor potrivi perfect si sunt in stare foarte buna cu semne normale de uzura. Poti vedea cum se potrivesc pe E39 daca vizitezi pagina de prezentare a masinii mele, am fotografii cu masina echipata cu ambele randuri de jante.

Edited by mada_linn