Jump to content

Intrebare cumparare BMW 540i

banateanul

80 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

De ce nu te uiti la un grand cherokee daca tot vrei ceva respect? Ca idee, clientii tai ar putea fi de 2 feluri: prima categorie va stii ca modelul de bmw pe care il conduci este relativ vechi, a doua categorie va vedea o masina "de fitze". Prima categorie nu va fi atat de impresionata de masina si implicit de doza de respect pe care o impune, pentru ca vor stii ca o astfel de masina are un pret relativ mic. Ba mai mult, in cazul in care masina nu va fi impecabila si ingrijita in permanenta, o vor include la categoria cazane. A doua categorie, ceea care nu stie decat ca "bmw e scumpe" va gandi in felul urmator: "asta are bmw, bmw-ul rupe la intretinere, deci asta o sa ma rupa pe mine la costuri ca sa isi permita bmw-ul". Consider ca sansele tale de a obtine noi lucrari nu vor creste, ba dimpotriva, o vor lua in jos..

P.s. Asta lasand la o parte mentalitatea ta cu "masina impune respect". Asta e valabila doar pentru oamenii ingusti, superficiali, prefacuti, invidiosi, frustrati, barfitori etc. Si presupunand ca sintagma e corecta, nu masina este cea care impresioneaza, ci valoarea acesteia. (audi a8 an 1998/ audi a8 2011)

...P.s. Asta lasand la o parte mentalitatea ta cu "masina impune respect". Asta e valabila doar pentru oamenii ingusti, superficiali, prefacuti, invidiosi, frustrati, barfitori etc. Si presupunand ca sintagma e corecta, nu masina este cea care impresioneaza, ci valoarea acesteia. (audi a8 an 1998/ audi a8 2011)

Wowww cred ca aici ai descris cam 80% din romanii cu care am de a face :LMAO:

N-ai BMW ori Mertz ... n-ai valoare ...

Edited by banateanul

Am fost la Paris cu ceva timp in urma, iar am prins pauza de pranz pe langa muzeul Luvru, s-o umplut de oameni pe malul Senei la cafenele la mesele alea mici, masinile la 2 pasi de ei bara in bara scoteau un miros teribil de diezel, sute de Peugeoturi si Citroiene torceau fara oprire, te inneca mirosul nu alta, zici ca erai in camera de gazare ... Asta vrei sa ajunga si in Timisoara ? Eu nu !

Am fost la Paris cu ceva timp in urma, iar am prins pauza de pranz pe langa muzeul Luvru, s-o umplut de oameni pe malul Senei la cafenele la mesele alea mici, masinile la 2 pasi de ei bara in bara scoteau un miros teribil de diezel, sute de Peugeoturi si Citroiene torceau fara oprire, te inneca mirosul nu alta, zici ca erai in camera de gazare ... Asta vrei sa ajunga si in Timisoara ? Eu nu !

Franta nu poate fi data ca exemplu pt parcul auto. In general au masina mai vechi si mai proaste decat noi.

E foarte interesant cum gândește clientela ta.. Vad ca mai mult e preocupata de cd Masina conduci nu de calitatea lucrĂŁrilor prestate

Ceva de genu: "bai fratie, il stii pe nenea care s-a ocupat de renovare la mine?..da..are 540i fratie :goodjob: "

Ceva de genu: "bai fratie, il stii pe nenea care s-a ocupat de renovare la mine?..da..are 540i fratie :goodjob: "

Chiar nu pot ĂŽnțelege legĂŁtura intre una si alta , dacĂŁ lucrezi bine ai clienti chiar si dacĂŁ ai si bicicleta

+1

Aici ai dreptate, nu se compara cu mirosul de V8, la mine pute a Bvlgari, 540 ala probabil are sondele lambda putin duse, dar un iz a Chanel 5 tot se simte.:D.

Pe dracu, ia uita-te iarna la vreun V8 ,M5 sa vezi cat abur scoate( asta ca sa ai o idee de cat consuma la relanti )

P.S. daca vrei masina de firma folositoare, ia-ti un Vito, sau Volkswagen Transporter Sportline. Am un prieten care tot in constructii lucreaza si si-a luat un VW din asta , mi-a picat fata, 2 randuri de scaune piele incalzite, navi, reglaje pentru clima si pe locurile din spate, cutie automata, xenon, plus 2-3 metri cubi de spatiu in spate pentru scule.

Edited by DSF

E important ce parchezi in fata casei, am un vecin doctor are un BMW X5 unul care lucra la primarie ceva functionar are un VW decapotabil ! Si un altul care are un restaurant conduce un Audi A4, nu pot sa ma fac de ras cu o dubita ori o Dacie Papuc, spere ca ma intelegeti

E important ce parchezi in fata casei, am un vecin doctor are un BMW X5 unul care lucra la primarie ceva functionar are un VW decapotabil ! Si un altul care are un restaurant conduce un Audi A4, nu pot sa ma fac de ras cu o dubita ori o Dacie Papuc, spere ca ma intelegeti

ma repet: profesionalismul, marimea p^^^i sau mai stiu eu ce veleitati de mare fu"s"tangiu nu pot fi compensate cu motorizarea autototurismului sau marimea acestuia.

p.s.

tu crezi ca astia cu masini mari si p^^a mica merg la ... ?

se lauda si ei... :frantics:

nu cred ca intelegi , nu esti nici doctor , nici functionar la primarie si nici nu ai vreun restaurant . Esti un mesterul stietot ,te caracterizeaza seriozitatea si priceperea . In rest ce masina conduci e mai putin important pt client . Cand ai sa detii vreo mare firma cu 50 muncitori angajati permanent , atunci o sa conteze daca ai sau nu vreun mercedes . Lumea si-a pierdut ceva timp pe topicul asta , pt mine nu esti decat cam snob , sa-mi fie cu iertare . Succes

nu cred ca intelegi , nu esti nici doctor , nici functionar la primarie si nici nu ai vreun restaurant . Esti un mesterul stietot ,te caracterizeaza seriozitatea si priceperea . In rest ce masina conduci e mai putin important pt client . Cand ai sa detii vreo mare firma cu 50 muncitori angajati permanent , atunci o sa conteze daca ai sau nu vreun mercedes . Lumea si-a pierdut ceva timp pe topicul asta , pt mine nu esti decat cam snob , sa-mi fie cu iertare . Succes

Ceea ce vroia colegul Myx sa zica e sa cumperi masina, o meriti :thumbsup: . Bafta in continuare!