Jump to content

Iarasi problema de injectie .... cred

Recommended Posts

Salutari! Iarasi am problema la tds. Ieri a facuta pentru prima data, si azi dimineatza iarasi.

Deci simptomele: Mergem in localitate cu vro 40-50 si am vrut sa accelerez. Am calcat pe acceleratie si nimica, apoi am apasat pedala pana la capat si asa usor usor a inceput sa urce turometrul, dar foarte foarte lenes, si cand a ajuns in jur de 3000 de rot dintro data asa brusc a inceput sa traga normal. Pe urma iarasi cand acceleram nu avea putere deloc si incepea sa traga intrerupt ca si un benzinar cand e infundat.

Azi dimineatza cand veneam la munca, a mers normal vro 2-3 km, si pe urma iarasi a inceput, dar acuma si mai tare, pentru ca nu trage la nici o turatie, nici la 3000, nici la 4000. se tureaza foarte greu.

Ieri cand a facut pentru prima data, am mers cu el pana la un mecanic (bun prieten) si a pus testerul si erau cateva erori la fuel deliveri modul (ceva de genu). El a zis ca s-ar putea sa fie pompa de injectie, DAR pompa de injectie a fost facuta de vro 4 luni, cu cap hidraulic nou, la o fabrica din sinaia, si am platit 2000 ron.

Dupa parerea voastra ce ar putea fii?

si inainte sa intrebe cineva de filtrul de motorina : A fost schimbat si revizia facuta de apoximativ 4000 de km. Pe conducata de motorina transparenta dupa filtru nu este aer, si pompa din rezervor functioneaza corespunzator.

la asta ma gandeam si eu. Dar daca ar fii debitmetrul, nu ar trebuii sa apare erori referitor la el?

Nu stiti cumva cum se poate masura daca debitmetrul functioneaza cum trebuie? sau verifica cumva?

furtunele de vacuum le ai verificat?

inca nu , dar azi ma apuc sa verific. Daca stiu bine merge unu si la turbo cel care actioneaza Wastegate-ul nu? unde sa mai verific? care dintre furtune?

electroventilele

adica? :pardon: care electroventile? unde? ce ? si cum? :blush:

roaga-te sa nu fie comanda electronica de la pompa de injectie dusa,caci altfel,o sa ai un deranj de nu-ti mai trebuie nimic...!comanda electronica este cea care se afla in partea superioara a pompei de injectie(deasupra) din care iese un cablu negru cu o mufa rotunda.

sper totusi sa nu ajungi in situatia in care sa fii nevoit sa o schimbi,dar daca asta e problema,pun o adresa de unde a-i putea sa obtii ceva informatii despre actuatorul ala inductiv care reprezinta,de fapt, buba!

www.darkgyver.fr

• 2 weeks later...