Jump to content

ce sint astea'? :D

al_padrino

Recommended Posts

nu-s mai inginer de sunet! :blink:

dar, la cata ureche muzicala am eu (n-am cantat la cor)...si am cautat sa ascult si-n alte masini (identice, tot e39)...zau ca nu inteleg cum poti spune ca se aude bine.

ok, vorba ta, e o tara libera.

"eu sunt inginer de sunet printre altele si iti spun ca se aude bine adica clar"

Gata, ne imprietenim! :blink: Nu spun ca nu se aude "clar' ca nu stiu care-o fi acceptiunea corecta a acestui termen, vis-a-vis de sunet...

Dar mie-mi pare sunetul..."spart', sa zic asa, fara bass. Poti, te rog, sa-mi recomanzi niste difuzoare care sa se potriveasca la e39 si sa aduca vreo schimbare? multumesc.

poti sa pui bassu basilor in portbagaj pt ca tot nu o sa auzi mare branza ca este prea bine antifonat,aceeasi chestie si la mercedes E60 de ce credeti ca are subwooferele sub scaune ?? eu am avut mai demult un E34 si singura solutie a fost sa decupez acolo un rotund sub luneta si sa pun tubu in sus si aia da viata :blink:

eu miam pus 2 subwoofere de 1000W JBL + o statie JBL , ele functioneaza cam la jumatate din capacitate si e un sunet super fain si clar (asta daca nu dau la maxim ca atunci parca tiue prea aiurea tweterele alea), am sistem HIFI fara DSP si se aude OK si clar , basul se aude OK cu toate ca cam pe afara baraie portbagaju (dar asta are si o parte frumoasa daca vrei sa te lauzi ca ai subwoofere in portbagaj :blink:).Am avut si e39 cu 6 boxe , aceasi subwoofere JBL leam pus si se aude OK. Singura problema e ca nu se aude prea tare , am vazut su pe alta forumuri straie toti zic cam acelasi lucruri , se aude bine insa se aude prea incet si fara subwoofere cat de cat nu prea ai basul ala de "club". Acum vreau sa schimb subwooferele jbl si statia si sa imi iau un singur subwoofer (cred ca pioneer sau magnat ) de o putere mai mare ca sa nu ocup tot portbagaju cu cele 2 subwoofere , nu car morti insa para nusi are rostul sa ocup tot portbagajul.

mah'..... nu stiu cum sinteti voi ...dar in general ami place sa ascult muzica mai tare si cu bass ...cind stau pe loc seara .. cu baietii ..la o bere .... iar daca deschid portbagajul 10 centimetri ...e ' de ajuns pt a obtine bass ul "de club" ..plus o usa deschisa pentru inalte... DEVINE CLUB' :blink:

BAFTA!

mah'..... nu stiu cum sinteti voi ...dar in general ami place sa ascult muzica mai tare si cu bass ...cind stau pe loc seara .. cu baietii ..la o bere ....  iar daca deschid portbagajul  10 centimetri ...e ' de ajuns pt a obtine bass ul "de club" ..plus o usa deschisa pentru inalte... DEVINE CLUB'  :)

BAFTA!

149360[/snapback]

si cat te tine bateria ? :blink: