Jump to content

Cumpar cablaj navi 16:9 + rama clima

Recommended Posts

Cumpar pentru E46 urmatoarele:

- cablaj complet MKIV 16:9 nedeteriorat (fara mufe lipsa etc)

http://s2.postimage.org/7ja6ecrcy/KGr_Hq_MOKp_IE24r_Qe_Ck_ZBNu_Dc7i_Gw_12.jpg

- rama clima conversie 16:9 (fara butoane individuale / pachet fumatori) cod OEM 51167001410

http://s2.postimage.org/7j9riimwy/schaltzentrum_480.jpg

Salut, iti pot recomanda sa incerci o comanda de pe ebay. Te pot ajuta eu fara nici un comision daca doresti, cunosc si un vanzator serios de piese SH, eu am cumparat de la el Navigatia 16:9 + modul MK4 + alte maruntisuri.

Salut, iti pot recomanda sa incerci o comanda de pe ebay. Te pot ajuta eu fara nici un comision daca doresti, cunosc si un vanzator serios de piese SH, eu am cumparat de la el Navigatia 16:9 + modul MK4 + alte maruntisuri.

instalatia completa 10 mil cu amplif harman inclus + mufa tv 0723515609

instalatia completa 10 mil cu amplif harman inclus + mufa tv 0723515609

Detaliaza exact ce vine in pachet, daca e vorba doar de cablaj si amplif pretul nu ma avantajeaza in conditiile in care un cablu retrofit este 100EUR pe ebay.

Detaliaza exact ce vine in pachet, daca e vorba doar de cablaj si amplif pretul nu ma avantajeaza in conditiile in care un cablu retrofit este 100EUR pe ebay.

pe ebay nu in ro ,am scris mai sus ........instalatia originala pt navigatie de e46 cu mufa de tv ,navi,bm24+amplif 10 mil 0723515609

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.