Jump to content

Cumpar E60 520d automat

C_o_s_m_i_n

Recommended Posts

Nu exista masina cu km reali atata timp cat un om a mers cu ea sigur sunt masluiti dar nu conteaza asta prea mult oricum nu poatea vea 1 mil de km deci probabil ca are putin mai mult decat zice omu, Sa fie masina buna, l-ai intrebat de ce o vinde ?

Pai... e dealer. De ce s-o vanda? Ca asta e afacerea lui. Masina e in parcul lui. :rolleyes:

A zis ca masina e asa cum scrie si in anunt: TOP ZUSTAND. Aum... sa vedem.

Din pacate eu nu mai pot pleca, dar merge un prieten ce aduce masini.

Ai grija mare cu dealerii, majoritatea care vand pe mobile sunt arabi, sarbi etc germanii nu vand masini spre export drept urmare nu au anunturi pe internet, tot ce inseamna german e local in rest is fel si fel de ciudati, am crezut ca e de la privat, sa ai mare grija ce iei eu nu m-as incredinta in prieteni care aduc masini, m-as duce personal a-si cere o verificare la un service bmw si apoi a-si cumpara, sa nu crezi ca in germania e lapte si miere incat sa iei masina asa cu ochii inchisi, se dau mai multe tepe decat aici la noi.

Nu asa se face treaba cand cumperi o masina prietene, pe forum poate sa iti zica oricine orice cu atat mai mult poate e si cineva care se cunoaste cu arabu care ti-o vinde sau romanu chiar, te duci frumos la fata locului ceri masina la verificat intr-un service bmw autorizat (unde vrei tu, nu unde vrea el) vezi cum merge vezi ce zic aia, parerea mea ca o iei cu ochii inchisi si sigur vei avea suprize nu te baza pe ce iti zice nimeni, e prima ta masina banuiesc ? vad ca nu ai deloc experienta, nu fi naiv si credul, "prietenu" care ti-o aduce are tot interesul si o sa-ti zica ca e buna etc ca doar nu se duce de prost pana acolo si e foame ii iese si lui un ban plus de asta poate sa mai negocieze la pret sa mai traga si tu nici sa nu stii, la fata locului se discuta tot cu masina in fata dupa ce o verifici atunci negociezi la pret nu inainte sau prin internet.

La ora asta masina e cumparata deja. M-a sunat de la fata locului sa-mi confirme ca totul e in cea mai mare regula.

Cand a plecat i-am dat o foaie A4 plina cu lucruri de verificat la ea, directie, ambreiaj si pana la clima, navigatie, angel, sprancene, functionarea adaptivelor, etc.

Singurul lucru de mentionat a fost ca sunt cateva mici urme de pietricele pe capota. In rest nici o zgarietura pe nicaieri.

Mai multe o sa stiu cand va ajunge la mine, vineri. :)

Si tu crezi ca ti-a verificat ceva de pe foaia aia ? asa ti-o aduce cum o vede acolo, mai mult decat o inspectie vizuala nu ti-a facut la ea, treaba ta sper sa nu ai probleme ai luat-o total cu ochii inchisi fara sa stii ce iei, presimt ca peste cateva luni o vad la vanzare pe autovit.

Eu nu am auzit de asa ceva pana acum, sa iei masina cu ochii inchisi de la samsari si sa fie ok ah ca o iei de la o cunostinta ceva care cunosti persoana si stii masina e altceva sa iei din targ neverificata e sansa f mica sa nimeresti una buna, o sa vada el in timp am vazut multe masini aduse de la nemti si ma lasa rece total subiectul, nu imi imaginam ca se pot da tepe in asa hal (mai rau ca in romania).

Acum a venit.

Deci... n-am cuvinte... :hyper:

Am mai vazut eu E60, dar la asta arata intr-un mare fel totul.

Pielea e IMPECABILA, atat pe scaune, cat si pe volan. Fara luciu, fara zgarieturi.

Pe partea electrica totul functioneaza perfect, spracene, angel, xenon, adaptivele, totul.

Are lumini si in clantele interioare, si la buzunarele din usi.

Motorul suna frumos, directia e nemaipomenit de ferma. Ambreiajul... PERFECT. Schimbatorul parca e in rodaj inca, atat de perfect intra in trepte.

Aud doar la accelerare in trepta 1 si 2 un zumzet ca de servodorectie. Dar directia merge bine. Sa fie ceva specific motoarelor de 2.0?

Nu e zgomot de rulment sau altceva.

Edited by C_o_s_m_i_n

Felicitari! S-o stapanesti sanatos!

Poti cere inchiderea acestui topic si poti deschide un altul la Masina mea.

Zgomotul de care zici tu e cam greu de reperat, nu prea iti poti da seama decat la fata locului. Ai putea eventual sa faci un filmulet, poate ne dam seama asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.