Jump to content

[Vand] Jante 16" originale+cauciucuri iarna

Recommended Posts

Vand set de 4 jante pe 16" cu cauciucuri de iarna Dunlop Wintersport(2 cauciucuri au uzura de 50%, iar 2 au uzura 25%, 205/55/16). Pret 250 euro negociabil. Transportul in tara prin curier. Pretul transportului nu este inclus.

Sper sa nu se considere UP, dar mai adaug spre vanzare/schimb un set de covorase din cauciuc pt. E46 cumparate de la The Mircea iarna trecuta, sau schimb cu covorase de cauciuc pt. E39. La vanzare pretul ar fi de 100 ron fara transport.

Pozele nu sunt prea clare si nu mi-am putut da seama care este starea jantelor. Prezinta urme de lovituri, zgarieturi, a fost vreuna dintre ele indreptata, sudata ori au fost revopsite? Va rog sa atasati niste poze mai clare cu toate cele patru jante. Dimensiunea lor este 7jx16 cu ET 47?

Pozele nu sunt prea clare si nu mi-am putut da seama care este starea jantelor. Prezinta urme de lovituri, zgarieturi, a fost vreuna dintre ele indreptata, sudata ori au fost revopsite? Va rog sa atasati niste poze mai clare cu toate cele patru jante. Dimensiunea lor este 7jx16 cu ET 47?

Buna, nu au fost sudate sau indreptate, prezinta mici zgarieturi vopseaua este originala, legat de ET si J nu ma pricep sunt originale pt. E46 dar merg si pe alte modele, dar maine am sa pun poze mai clare.

Pozele promise.

UP! pret nou si fix 200 euro plus transport jante cu cauciucuri iarna Dunlop M3 winter sport 205/55/16, 2 cauciucuri au uzura 50%, si 2 au uzura 25%.

Jentile se potrivesc pe E60 ?

Scuze, acum am vazut ca sunt pt E46.

Edited by seaman

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.