Jump to content

BMW E60 525I

mario_marius

Recommended Posts

Buna! M-am gandit sa pun si eu cateva detalii despre masina pe care am achizitionat-o acum jumate de an . E vorba de un 525i manual , fabricatie 2003 luna noiembrie,inmatriculat 2004. Masinuta are 174.000 km momentan si de cand o am mare lucru nu am schimvbat la ea. Doar un xeonon s-a ars, garnitura de la baie ca pierdea putin ulei (pret derizoriu, 25 lei a fost), ceva furtune de frana si cam atata. Ca si consum ce sa spun ... e chiar ok pt 2.5 benzina . In oras (Oradea)imi arata de bord la mers foarte frumos si batraneste 11,8 l /100 km (medie viteza 25-26km/h), dar in realitate mai pun inca un litru si un pic pe langa ce arata adica ia in jur 13. Extern : pe bord la mers batraneste ,cam constant 90-100 km/h imi arata pe bord consum de 6.2 (eu zic ca real e cam 7), la mers normal adica pana in 120 imi arata 7-7,2 (eu zic ca e 8 de fapt) iar la mers nebuneste imi arata 8,8-9 (eu zic ca real o fi aproape 10). Deci in concluzie consumul mi se pare ok pt aceasta motorizare. Ceea ce ma deranjeza la ea momentan e faptul ca are suspensie sport si pe drumurile patriei e cam dezastru. Mentionez ca si jantele sunt pe 18 ,talon 40 parca . Chiar ma gandesc sa pun suspensie normala.E drept ca are un alt aspect cu cele sport dar ... nu poti fi cu toate. Ca dotari suplimentare fata de cele standard masina are cate ceva: piele, incalzire in scaune, trapa, scaune electrice cu memorii, volan reglabil electric cu memorie,senzori de parcare fata-spate, blue-tooth,navigatie,faruri xenon adaptive,dublu climatronic si poate alte maruntisuri. Sincer desi o am de doar 6 luni ma bate gandu sa o dau si sa imi iau un automat 530d sau 525d. Toate cele bune !

post-31329-0-92518400-1308419447_thumb.jpg

post-31329-0-13046100-1308419513_thumb.jpg

post-31329-0-97656000-1308419526_thumb.jpg

post-31329-0-98981400-1308419552_thumb.jpg

Frumoasa masina, nu am mai vazut-o prin Oradea.Suspensia sport este cea originala sau pusa de tine? Eu am suspensie normala si ma gandesc sa o schimb cu una sport.

salut! suspensia sport era cand am cumparat-o masina asa, dar sunt 99 % ca nu e originala de fabrica. Sincer ,mie din privinta confortului nu imi place mai deloc cu ea. Dinprivinta aspectului si cum sta asezata in curbe e super. Ce motorizare e a ta? Automata sau manuala? Si ce consum ai cu ea prin Oradea? O zi faina sa ai

de ce se vorbeste 90% despre consum?????

spune mai multe despre masina,mai multe poze....consumul nu este o curiozitate asa mare :p

zilele aste voi pune niste poze mai reprezentative :) e bmw deci ce mai conteaza consumu cand placerea e maxima :) consumul era doar pt cei care sunt ferm convinsi ca in oras cu un benzinar 2.5 nu cobori sub 15 l :thumbsup:

Edited by mario_marius

salut! suspensia sport era cand am cumparat-o masina asa, dar sunt 99 % ca nu e originala de fabrica. Sincer ,mie din privinta confortului nu imi place mai deloc cu ea. Dinprivinta aspectului si cum sta asezata in curbe e super. Ce motorizare e a ta? Automata sau manuala? Si ce consum ai cu ea prin Oradea? O zi faina sa ai

A mea are motor de 3.0 d, automata..

A mea are motor de 3.0 d, automata..

am aflat intre timp de pe forum. Si cat ia in oras,afara ?! Cam pe asa ceva ma bate gandu sa tec vara asta ... un 3.0d automat

am aflat intre timp de pe forum. Si cat ia in oras,afara ?! Cam pe asa ceva ma bate gandu sa tec vara asta ... un 3.0d automat. Consumu ma intereseaza asa ca idee :)sa vad daca e mai gurmand ca al meu (desi nu prea cred) :laugh:

mai ales ca e si manuala?! culmea ca pe mine ma bate gandu sa o dau vara asta sa imi iau un automat :)

Am zis "mai ales ca e si manuala" pentru ca gasesti destul de rar E60 cu motor de peste 2.5 cu transmisie manuala.Daca tu preferi automata in locul celei manuale nu e problema mea. :) Totul tine de preferintele tale! :thumbsup:

Hai ca asta e tare.

Masina consuma mai putin decat 320i si proprietarul ar vrea diesel, pt cuplu desigur...

omul a spus clar ca merge batraneste si nu e din Buc . In buc probabil sub 15 nu scade la mers normal si depinde iar de orele la care o utilizeaza .