Jump to content

merita schimbul ?-bmw330ci ws. infiniti FX45

alina

Recommended Posts

daca tot ai adus vorba de interior, parerea mea e ca cel putin volanul e din alt film...nu pusca deloc cu design-ul consolei centrale, pare spartan, grosier...

149013[/snapback]

intradevar ... dupa cum spuneam si la inceputul topicului , volanul e catastrofa ( urat-urat ) .....

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Banuiesc ca nu te apuci sa urci munti cu masina in iarna asta.......si chiar daca ai face asta, nu cred ca infiniti e alegerea potrivita.

E urat rau infiniti-ul ala.

In schimb.......

149015[/snapback]

intradevar , bmw pentru mine nu are termen de comparatie .... e unic

nu as zice ca e urata cu spume , e alta abordare in design decat cea cu care suntem obisnuiti noi...

Eu as lua un X3 sau X5 in locul Alinei , nu m-as baga pe asta , in primul rand cum am mai spus din motive de service , nu analizez ca masina va fi condusa de o femeie , nu asta e problema ci masina in sine.

Cu mersul iarna , vorba lui Romulus , echipeaza masina corespunzator si nu ai sa ai probleme , e valabil pentru orice masina , desigur ca un SUV este mai bun caprotectie a pasagerilor decat o masina "mica" ... avantajul SUV-ului este inaltimea mai mare.

nu as zice ca e urata cu spume , e alta abordare in design decat cea cu care suntem obisnuiti noi...

Eu as lua un X3 sau X5

149040[/snapback]

X5 am avut , in schimb - X3 e de 10 ori mai urat decat acest infiniti ( parerea mea) , cu parere de rau pentru acei designeri de la bmw ....... dar chiar X3 a fost un esec ......

Cred ca designerii de la BMW au vrut sa faca o chestie gen Range Rover - Land Rover Discovery , adica acesta din urma este mai de "shantier" , poate ca tot asa au vrut si cei de la BMW sa faca din X3 mai mult o utilitara de shantier decat un SUV de lux... pot sa zic ca X3 arata bine daca te gandesti la ea ca masina de firma care sa mearga prin drumuri desfundate... pe cand un X5 este mai de sosea...

Daca zici ca ai avut X5 , parerea mea e ca asta care vrei sa o iei acum Infinitty asta , este mult sub X5 si imi e teama ca ai sa fii dezamagita peste catva timp de alegerea facuta.

Daca banii nu sunt o problema m-as gandi la un ML , de la Mercedes , arata bine si are un design mai "dulce" , adica place la femei :blink: :)

Cred ca designerii de la BMW au vrut sa faca o chestie gen Range Rover - Land Rover Discovery , adica acesta din urma este mai de "shantier"  , poate ca tot asa au vrut si cei de la BMW sa faca din X3 mai mult o utilitara de shantier decat un SUV de lux... pot sa zic ca X3 arata bine daca te gandesti la ea ca masina de firma care sa mearga prin drumuri desfundate... pe cand un X5 este mai de sosea...

Daca zici ca ai avut X5 , parerea mea e ca asta care vrei sa o iei acum Infinitty asta , este mult sub X5 si imi e teama ca ai sa fii dezamagita peste catva timp de alegerea facuta.

Daca banii nu sunt o problema m-as gandi la un ML , de la Mercedes , arata bine si are un design mai "dulce" , adica place la femei :blink: :)

149046[/snapback]

nu contest ceea ce spui tu ...... intradevar acest infiniti este mai masculin si cand spun asta nu ma refer doar la aspect ci si la sunetul pe care il scoate morotul, care din punctul meu de vedere este putin cam agresiv ......

Mercedes nu ma incanta , am avut experiente neplacute cu acest tip de autovehicul ..........

Alina, la fel o sa patesti si cu masina asta daca incerci cu cauciucuri de vara. De fapt cu orice masina. E urata cu spume si e si Nissan.

149008[/snapback]

Ce comparatie! :blink:

Eu, si mi-am exprimat parerea asta in nenumarate randuri, sunt adeptul diversitatii si al simultaneitatii opiniilor, conceptiilor si ideilor. La urma urmei, e ca-n dragoste: " E frumos ce imi place mie!" Eu cred ca nu trebuie sa judecam simtul estetic al fabricantului, targetului vizat si , de ce nu, al dreptului de a "arata" altfel......

Mie, personal mi se pare interesanta masina si ca look si ca performante!! :)

Asa ca, Alina, este o experienta noua, incearc-o si sa ne impartasesti si noua din ea!!

Edited by theotien

Bai da' lasati femeia in pace... Pana la urma ea decide ce vrea sa conduca si ce nu... Nu o mai convingeti sa faca schimbul daca nu stiti toate elementele... Infiniti-ul ala este oribil... si eu, si Romulus cred, ne refeream din punct de vedere tehnic mai ales ca nu merita sa dai un BMW pe un Nissan. Va intreb si eu ceva... Cu ce te ajuta designul si aparenta de masina capabila sa mearga peste tot daca motorul nu prea functioneaza ca lumea? Sau mai descoperi ca unele chestii cam pica? Macar aici de bine de rau te duci la Nea X de la AB, care ori stie ori nu stie, iti schimba de bine de rau un ansamblu de piese cu totul daca nu are chef sa schimbe doar piesa defecta... dar la Infiniti-ul ala... nu prea cred ca schimba prea mult pe aici...

LE: Este o parere personala... Cui nu ii convine sa nu o citeasca... :blink:

Edited by Apple

Bai da' lasati femeia in pace... Pana la urma ea decide ce vrea sa conduca si ce nu... Nu o mai convingeti sa faca schimbul daca nu stiti toate ele...

149061[/snapback]

da, eu decid , dar in acelasi timp am cerut ajutorul vostru pentru a ma putea decide si de aceea vroiam termene de comparatie intre cele doua ........

da mai , usor de spus ....... mi-e teama ca nu cumva dupa efectuarea tranzactiei sa-mi vina sa o sparg cu toporu` ......

149067[/snapback]

Tocmai de asta iti spun sa nu te pripesti sa faci un astfel de schimb... Nu merita, pur si simplu...

Si mie sincer mi se pare cam mare diferenta de 20.000.

Eu n-as da 330ci pe un infiniti nici daca as incasa diferenta de 20.000. Daramite sa dau eu 20.000 in plus... :blink:

So... Now way... Keep the 330 and let the infiniti walk away... :)

stati asa ca acum am vazut si eu , dai BMW-ul si sa mai dai si o diferenta atat de consistenta... pe ce?... pe masina aia .... gata , nu mai ai la ce sa te gandesti... BMW este premium pe cand aia cu Infinitul ala al lor viseaza sa fie premium , chiar daca ei zic ca sunt... cum ar zice unii BMW rulez....

O prietena de-a mea are un asemenea Infinity,cumparat de nou.Ce spun aici sunt parerile sotului ei, care a condus-o si el si pe a carui opinie eu ma pot baza,omul detinand (si desigur conducand) un 645 si o Toyota Landcruiser.Parerea lui este ca masina se comporta exceptional din toate punctele de vedere,sta foarte bine pe sosea si in curbe, avand si o gramada de sisteme de siguranta si stabilitate.Masina fiind cumparata de cateva luni,nu a putut sa imi dea detalii despre service , neavand inca probleme.Nici despre valoarea la revanzare nu s-a putut pronunta, doar despre calitatile masinii de care este foarte multumit.

Eu insa pe tine te-as vedea mai degraba intr-un Cayenne decat intr-un Infinity...

De pierdut la orice masina pierzi, dar sa dai 20000 si masina ta pentru un Infinity mi se pare cam mult.(La urma urmei poti pune ceva peste aia 20000 si iti iei o Toyota Rav 4 nou-nout pentru iarna, daca vrei tractiune integrala :blink: ).

Cred ca Infinity e ok, o masina corecta. N-am nici o indoiala ca-si face treaba si off-road iar sistemul 4x4 este de valoare, ca doar are in spate pe Nissan cu multa experienta aici. Dar va fi foarte greu sa o vinzi. Nu sint multi clienti de astfel de masini second, fiind o masina extrem de scumpa. Cei care-si permit asa o masina o cumpara noua mai degraba. Ce vad eu FX 45 are cip-ul de 50 mii iar ddp pe la 90 mii. E facuta prin America iar americanii fac masini foarte fiabile, dar nu e ceva care sa te intereseze prea mult ca o iei doar pentru o iarna. Are gadgeturi interesante, dar crezi ca o sa stai prea mult iarna in masina ca sa te uiti la dvd? :blink:

Ca o concluzie, e o masina pe care o cumperi pentru o perioada de cativa ani, macar cat tine leasingul, nu pentru o iarna. Probabil la masinile astea se pierd o gramada de bani in timp. Vorba lui 525dA, decat sa dai BMW si 21 mii mai bine mai iei un 4 x 4 second sa treci iarna. O Toyota de exemplu, ca tot s-a amintit aici. Nu merita sa bagi atatia bani intr-o masina doar pentru o iarna. Eu nu as face schimbul. Parerea mea. :)

Alina, daca masina ta merge bine, eu zic ca nu are sens sa o schimbi. Eu am facut odata schimb de plictiseala si mi-a parut rau dupa aceea.

149088[/snapback]

masina mea merge bine , probleme majore cu ea nu am avut niciodata ..... pana acum am facut 80.ooo km cu ea si in afara de faptul ca m-a ,,mintit'' comp. de bord referitor la cati km mai pot face cu benzina din rezervor si am ramas in pana prostului , in rest nimicuri daca le pot spune asa ....... singurul lucru la care ma gandesc cu groaza e ca vine iarnaaaa ........ sunt convinsa ca as suferi enorm in cazul in care hotarasc sa ma despart de ea :) ...... nu si in cazul in care as mai avea rabdare pentru un schimb cu seria 6 :blink: .......

masina mea merge bine , probleme majore cu ea nu am avut niciodata ..... pana acum am facut 80.ooo km cu ea si in afara de faptul ca m-a ,,mintit'' comp. de bord referitor la cati km mai pot face cu benzina din rezervor si am ramas in pana prostului , in rest nimicuri daca le pot spune asa ....... singurul lucru la care ma gandesc cu groaza e ca vine iarnaaaa ........ sunt convinsa ca as suferi enorm in cazul in care hotarasc sa ma despart de ea  :)  ...... nu si in cazul in care as mai avea rabdare pentru un schimb cu seria 6  :blink: .......

149127[/snapback]

Echipeaza-o ca lumea de iarna si oricine iti poate spune ca nu vei avea probleme... :)

Eu insa pe tine te-as vedea mai degraba intr-un Cayenne decat intr-un Infinity...

149089[/snapback]

[/quote

Cayenne imi place cum arata , nu am condus niciodata un P.C. ...... probabil ca daca aseara in locul acelui Infinity era acest Cayenne ...... astazi vroiam Cayenne ....... e super greu in privinta deciziei ..... multumesc pentru ca mi-ai impartasit parerea unei persoana care conduce zilnic un infinity ....

Cred ca Infinity e ok, o masina corecta. N-am nici o indoiala ca-si face treaba si off-road iar sistemul 4x4 este de valoare, ca doar are in spate pe Nissan cu multa experienta aici. Dar va fi foarte greu sa o vinzi. Nu sint multi clienti de astfel de masini second, fiind o masina extrem de scumpa. Cei care-si permit asa o masina o cumpara noua mai degraba. Ce vad eu FX 45 are cip-ul de 50 mii iar ddp pe la 90 mii. E facuta prin America iar americanii fac masini foarte fiabile, dar nu e ceva care sa te intereseze prea mult ca o iei doar pentru o iarna. Are gadgeturi interesante, dar crezi ca o sa stai prea mult iarna in masina ca sa te uiti la dvd? :blink:

Ca o concluzie, e o masina pe care o cumperi pentru o perioada de cativa ani, macar cat tine leasingul, nu pentru o iarna. Probabil la masinile astea se pierd o gramada de bani in timp. Vorba lui 525dA, decat sa dai BMW si 21 mii mai bine mai iei un 4 x 4 second sa treci iarna. O Toyota de exemplu, ca tot s-a amintit aici. Nu merita sa bagi atatia bani intr-o masina doar pentru o iarna. Eu nu as face schimbul. Parerea mea. :)

149114[/snapback]

eu aceasta masina nu vreau sa o tin cativa ani , o vreau pana in primavara si dupa cum bine anticipam , de vandut cred ca o voi vinde mult mai greu decat 330`u ...... din cate am inteles eu in romania sunt doar 400 de astfel de exemplare .... ?? inseamna ca intradevar nu se inghesuie lumea la ele ..... multumesc pentru sfaturi .....

masina aia e ...doar un infinity(intentionat scris cu litera mica)....

n-as da un bmw pe asa ceva...

Iar despre X3, nu e el frumos foc, dar uita-te la o varianta cu pachet exterior M si ai sa vezi ca o sa iti placa mai mult :blink:

149114[/snapback]

Subscriu. Nu merita sa dai atita bani si diferenta. Eu as pastra cabrioul, si mi-as lua ceva SUV SH de banii aia extra, eventual un pic mai multi, cu care sa trec iarna. Sau chiar mai multe ierni de acum incolo. Oricum ai nevoie si de-o masina de tavaleala prin oras, pe la ferma sau aiurea. Insa pina la urma sint banii si optiunile tale.