Jump to content

Dilema

EugenD

Recommended Posts

Ideea e ca vreau sa-mi iau un BMW X 3 motorul de 2 litri dizel.Imi pot permite sa il iau doar in leasing.

Daca-l iau nou, cu minimul de obtionale pe care le-as vrea ma costa 34 000 euro cip. Cred ca in germania as putea gasi unul cu putini km si cu dotari mai multe la 32-34 000 cu tot cu tva. Nu stiu daca pot face un lesing pe firma din Germania(mi-ar fi de mare ajutor daca as primi ceva informatii in acest sens).

Voi ce parere aveti? pe ce varianta sa merg???

merci...

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

www.mobile.de iti cauti masina aici iar leasing-ul este foarte simplu, gasesti masina banca o cumpara si tu le platesti lor :blink: poti sa vb la bcr leasing

149045[/snapback]

Cam la asa ceva ma gindeam si eu. Ma intreb insa daca pot face leasing-ul direct din Germania.Nu stiu care conditii sint mai avantajoase....

Cred ca se pot gasi in Germania masini cu 3-10 000km bine dotate la un pret acceptabil si se si poate negocia cu vinzatorul chiar pina la un 3000euro. Daca cumperi masina cu bani jos e relativ simplu, dar in varianta leasing nu stiu cum e mai bine sa procedez.La modul ideal mergi in Germania cauti o masina care iti place negociezi pretul si "bati palma". Nu stiu dupa asta cum e mai bine sa procedez...

Teoria e super, practica ne omoara :blink:

Firmele de leasing nu prea se baga la SH din motive practice. In caz de ceva.. ei raman cu masina.

Faptul ca o iei din Germania .. nu ajuta deloc, ba chiar cred ca e ~ imposibil cu leasing in Romania.

Sincer 2.0d e cam mic ca putere, si daca il iei si golas... parca tot farmecul dispare. Eu, persoanal, probabil tot timpul as regreta ca nu am mai strans bani :)

Exista si varianta Subaru Forester, o masina excelenta pentru banii ei, dar e pe benzina, insa diferenta de bani acopera linistitor diferenta de consum :)

Nu este nici o problema cu leasingule pe second. Daca te intereseaza pot sa-ti dau relatii despre o firma forte serioasa care aduce masini second din toata europa si le da pe leasing.

Nu are treaba cu leasingul direct din germania, chiar daca s-ar puatea te complici foarte mult.

Da-mi PM daca vrei mai multe detalii.

Nu este nici o problema cu leasingule pe second. Daca te intereseaza pot sa-ti dau relatii despre o firma forte serioasa care aduce masini second din toata europa si le da pe leasing.

Nu are treaba cu leasingul direct din germania, chiar daca s-ar puatea te complici foarte mult.

Da-mi PM daca vrei mai multe detalii.

150327[/snapback]

Multumesc Valentin :blink:

Pina la urma cred ca o sa iau o masina noua...Ideea e sa aleg bine ce optionale vreau.Pe de o parte sa nu urce f. tare pretul masini si pe de alta sa nu-mi para rau dupa aceea ca nu am ales ceva.

Niste sfaturi in sensul asta mi-ar prinde bine. Multumesc anticipat. :)

daca iti iei X3 , indiferent de motorizare considera un minim necesar de optionale urmatoarele : Faruri Xenon (nu neaparat adaptive) , Climatizare automata , Radio bussiness cu CD , senzori de parcare , scaune incalzite , comenzi pe volan , proiectoare (la 2.0d si 2.0i nu sunt standard) computer de bord(la 2.0d si 2.oi nu este standard),alarma --majoritatea sunt incluse in pachetul Comfort de la BMW cu acest pachet scutesti vreo 1000 euro decat daca le iei separat.A si sa nu uit ...alta chestie importanta e oglinda interioara heliomata.Scapi de farurile celor din urma ta.. Navigatie , Tv le consider prea scumpe pt cat le folosesti in Ro.Si pt afara un Tom Tom cu 300 euro e suficient.

daca iti iei X3 , indiferent de motorizare considera un minim necesar de optionale urmatoarele : Faruri Xenon (nu neaparat adaptive) , Climatizare automata , Radio bussiness cu CD , senzori de parcare , scaune incalzite , comenzi pe volan , proiectoare (la 2.0d si 2.0i nu sunt standard) computer de bord(la 2.0d si 2.oi nu este standard),alarma --majoritatea sunt incluse in pachetul Comfort de la BMW cu acest pachet scutesti vreo 1000 euro decat daca le iei separat.A si sa nu uit ...alta chestie importanta e oglinda interioara heliomata.Scapi de farurile celor din urma ta.. Navigatie , Tv le consider prea scumpe pt cat le folosesti in Ro.Si pt afara un Tom Tom cu 300 euro e suficient.

153786[/snapback]

Mersi de sfaturi. :blink: am tinut cont de ele... Am fost ieri si am comandat masina...cred ca intru in "febra" asteptarii...

Mersi de sfaturi. :blink:  am tinut cont de ele... Am fost ieri si am comandat masina...cred ca intru in "febra" asteptarii...

155321[/snapback]

Pai da-ne mai multe detalii.ce motor culoare,ce optiuni,cat a costat cu totul.banuiesc k iei modelul cu face-lift.

Pai da-ne mai multe detalii.ce motor culoare,ce optiuni,cat a costat cu totul.banuiesc k iei modelul cu face-lift.

155512[/snapback]

Motorul 2 d,Titanium Silver,sensatec Black,servotronic,volan piele multifunctional,jante Star Spoke 204,alarma cu telecomanda,suport porbagaj exterior,,plasa despartitoare ,covorase velur,oglinda interioara cu camuflare automata,,cotiera fata,incalzire scaune fata,,ornamente interioare grain light,instalatie spalat faruri,faruri xenon,PDC,aer conditionat automat ,radio BMW business CD si ce mai era in standard. Si e modelul nou...

• 2 weeks later...

Am o mica problema care cred ca poate fi rezolvata si v-as solicita si voua sfatul.Masina nu are praguri de aluminiu si e prea tirziu sa solicit din fabrica aceasta obtiune. Cei de la reprezentanta au spus ca pot face ei treaba asta atunci cind vine masina dar costa in jur de 800 euro.Cam mult avind in vedere ca in lista de obtionale ar fi costat in jur de 240-250 euro.

Cum pot rezolva problema mai ieftin?..

Ar mai fi ceva, diferenta intre o masina cu praguri fata de una fara e data doar de partea metalica care se aplica peste pragul normal din plastic sau difera si forma pragului de plastic?. Cu alte cuvinte se aplica partea metalica peste pragul normal sau se schimba cu totul?

Mersi...

difera si forma pragului de plastic.E mai lat pragul.Se vede frumos adevarat dar nu merita 800 euro doar pt doua benzi de aluminiu si niste plastic.din pretul de 800 euro mai scazi astea care le ai pe masina originale daca reusesti sa scapi de ele, sa le vinzi eventual.eu zic ca arata bine si fara pragurile alea.

uite aici pe Realoem un pret informativ la ce zici tu de praguri aluminiu : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...202&hg=51&fg=20

Uite niste poze ca sa te lamuresti (poza din mijloc e cu praguri aluminiu , cele din jurul ei fara:

Edited by Cosminbad

Din pct de vedere practic sunt total inutile + pe vreme ca asta te murdaresti pe pantaloni de la ele de zici ca muncesti pe santier, deci eu zic ca criteriul estetic nu merita 800 euro...

159816[/snapback]

Felicitari! O iei de la Cluj sau de la Targu Mures?

Nu merita 800 Euro. Subscriu la ce ziceau baietii. :blink:

Motorul  2 d,Titanium Silver,sensatec Black,servotronic,volan piele multifunctional,jante Star Spoke 204,alarma cu telecomanda,suport porbagaj exterior,,plasa despartitoare ,covorase velur,oglinda interioara cu camuflare automata,,cotiera fata,incalzire scaune fata,,ornamente interioare grain light,instalatie spalat faruri,faruri xenon,PDC,aer conditionat automat ,radio BMW business CD si ce mai era in standard. Si e modelul nou...

155767[/snapback]

Cat a costat , daca nu sunt indiscret?

• 2 weeks later...

Multumesc :) ... Masina este superba, cel putin pt.mine ,sint incintat de ea.Imi place atit exteriorul cit si interiorul dar mai ales senzatia pe care o am atunci cind o conduc.Singurul mic inconvenient ar fi ,poate, suspensia putin cam tare ... dar asta este normal avind in vedere tinuta de drum impecabila,felul cum sta in curbe imi place foarte mult.

Alte impresii si poze cit de curind :blink:

• 2 weeks later...

Masina este super !!! Sint multumit de ea!!!

O singura problema am avut pina acum,daca pot sa-i spun asa,... timp de vre-o doua zile scirtiia scaunul soferului.... Teribil de enervant a fost.A inceput sa scirtiie din senin si a incetat scirtiitul tot asa, fara sa fac nimic in sensul asta.

o sa incerc sa pun citeva poze...

post-1693-1167136878_thumb.jpg

post-1693-1167137008_thumb.jpg

post-1693-1167137130_thumb.jpg