Jump to content

Dilema

EugenD

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca tu crezi ca cei din administratie se misca mai repede pe aici atunci da-mi voie sa-ti spun ca te inseli :) ... Dealerul mi-a dat factura cu care trebuie sa ma plimb de colo colo ca o bila de biliard... Am depus hartiile miercuri si mi-au spus sa vin luni.. Astazi trebuie sa le iau si sa le duc la inmatriculari.. si pe urma la asigurari.. Poate vineri o iau... Cu putin noroc. :blink: NU de alta dar pentru "uichendul" ala lung am planuri...Cu ea.

Ma asteptam la asta... Astazi am terminat cu hartiile administrative si le-am dus la garaj. Maine inainteaza actele pentru inmatriculare/asigurare, joi e gata. Vineri sunt in drum spre Elvetia sa-i testez capacitatile on/off road. :blink:

• 2 weeks later...
Ma asteptam la asta... Astazi am terminat cu hartiile administrative si le-am dus la garaj. Maine inainteaza actele pentru inmatriculare/asigurare, joi e gata. Vineri sunt in drum spre Elvetia sa-i testez capacitatile on/off road.  :blink:

225221[/snapback]

Ei cum e masina? multumit?

Este exact cum ma asteptam. Totul la superlativ. Si NU, nu are probleme cu aliniamentul usii de la sofer (in caz ca cineva ar vrea sa ma intrebe). Nu am timp acum, dar o sa deschid un topic cu impresii si catreva poze.

Este exact cum ma asteptam. Totul la superlativ. Si NU, nu are probleme cu aliniamentul usii de la sofer (in caz ca cineva ar vrea sa ma intrebe). Nu am timp acum, dar o sa deschid un topic cu impresii si catreva poze.

228901[/snapback]

Ma bucur ca esti multumit :blink: asteptam topic nou cu poze si detali. Pina atunci felicitari! Sa te bucuri din plin de ea si fara evenimente neplacute! :)

SĂŁ o foloseÂşti sĂŁnĂŁtos. E miÂşto. Sper cĂŁ transmisia funcĂžioneazĂŁ ok. La mine nu s-a rezolvat ĂŽncĂŁ cloncĂŁnitul la schimbarea vitezelor. O sĂŁ ĂŽmi schimbe diferenĂžialul spate sĂŁ vadĂŁ dak se rezolvĂŁ. Am 38000 km, consum mixt 7.9l - 8.1 l /100km . A ĂŽnceput sĂŁ ĂŽmi scârÞâie o uºã. Probabil s-a slĂŁbit prinderea, trebuie strânsĂŁ. Ăn afara acestor pb care se rezolvĂŁ pe garanĂžie , sunt f mulĂžumit de x3. Numai bine

• 2 months later...
  • 5 weeks later...

Imprejurarile producerii accidentului...

" In data de 04-08-2007 in jurul orelor 19,50 numitul Ujica Paul Ioan a condus autoturismul cu nr. de inmatr. HR-05-JUC, pe Dn 15 E 578 pe raza comunei Lunca Bradului pedirectia Reghin-Toplita.Datorita faptului ca conducatorul auto nu a adaptat viteza la conditiile de drum, partea carosabila fiind umeda in urma averselor de ploaie,acesta pierde controlul vehiculului intr-o curba la stingala km 154+70m fapt pt. care derapeaza necontrolatsi trece pe contrasens unde intra in coliziune cu autoturismul cu nr. de inmatriculare B 148076 /10-12 care circula regulamentar.In urma acestei coliziuni a rezultat avarierea celor doua autoturisme."

Asta e ce scrie in PV... :blink:

Masina e lovita in partea dreapta fata.Au lipsit vre-o 50 cm ca sa scap. Am incercat sa-l evit pe idiotdar nu am reusit.Toata partea dreapta e varza. Bara, far,aripa. capota etc. pina si parbrizul e crapat. Ce e grav si ma deranjeaza e ca roata dreapta e deplasata vre-o 12 cm in spate si usor rasucita...stilpul dreapta indoit. Deci e afectata directia chestie care ma afecteaza fff mult

. Din experientamea sia altora stiu ca o masina cu astfel de problema nu mai poate fi reparata in asa fel icit sa poata fi adusa la starea initiala...

ps. Air-bagurile fata sint sarite si cele din lateral dreapta de sus.

In nurma accidentului sotia mea s-a ales cu o entora la glezna si cu contuzii la genunchi.Nu a putut mwerge vre-o trei zile deloc si are inca si acum dureri.Plus sperietura. O alta urmare a accidentului e faptul ca deja am pirdut o gramada de timp si nici nu-mi vine sa cred cit voi mai pierde pina cind se va rezolva situatia.

Toate astea din cauza unui idiot impertinent si incredibil de nesimtit caruia se pare ca nu-i pasa deloc de cele intimplate . :blink:

Toate astea din cauza unui idiot impertinent si incredibil de nesimtit caruia se pare ca nu-i pasa deloc de cele intimplate . :blink:

270991[/snapback]

Imi pare rau pentru sotia ta, insanatosire grabnica.

Cat despre soferii amintiti de tine din pacate numarul lor creste... Nu doar ca nu au respect fata de ceilalti participanti la trafic, dar cred ca sunt si indreptatiti sa faca cam ce vor.. de la neacordarea prioritatii pe motiv ca "ce vrei mah, nu vezi ca eram deja intrat in intersectie", depasire "la limita" pe linie continua si taiat fata ca sa ajunga cu o masina mai in fata si poate cu 5 minute mai repede la destinatie (daca ajunge) si pana la evenimente mai nefericite cum ar fi cel in care ai avut ghinionul sa fii implicat. Imi pare sincer rau. Personal mi-am zis ca nu mai vin cu masina in tara decat atunci cand poate o sa fie autostrada pana la mine in curte... Poate asa evit toti "smecherii" care depasesc pe dreapta, dau flush-uri ca sa ma dau la o parte din fata lor, nu pastreaza distanta de siguranta, ataca curbele ca la F1 sau opresc cand ti-e lumea mai draga fara sa dea semnal si eventual in mijlocul drumului. Lista e lunga... Drumurile noastre sunt mult prea periculoase... (si nu spun asta din cauza ca nu conduc bine, ci pentru ca mi-e frica de inconstienti ca cei mai sus mentionati).

Drumuri bune tuturor.

• 2 months later...