Jump to content

Folie Autorizata

YuL-BmW

Recommended Posts

Salutare.Va rog sa ma ajutati sa fac alegerea optima pentru un e46 din 2003 culoarea neagra.Nu ma pricep mai deloc la folii si v-as cere cate o parere,de exemplu ce marca,ce opacitate sa aleg si mai ales daca aveti vreo recomandare prin bucuresti unde pot sa gasesc persoane experimentate in acest domeniu.O sa pun doar pe geamurile din spate si pe luneta si am o curiozitate si aceea daca geamurile se dau jos sau se pun direct pe masina.Daca se dau jos,se dau doar lateralele sau si luneta?

Daca a mai fost postat un alt topic cu acelasi subiect imi cer scuze doar ca nu l-am gasit.

Cred ca s-a tooot discutat! Daca vrei un sfat si o alegere buna, te sfatuiesc sa alegi DIN CATALOG/ MOSTRAR-ul de la Llumar. Acolo gasesti toate nuantele, tipurile de folie (calitati) si toate gradele de opacitate (sa le numesc). O firma care are asa ceva, este langa Spitalul 9, la OMV!

Opacitatea o alegi la locul faptei, cu foliile in fata. Geamurile nu se dau jos iar ca marca, 3M sau Llumar.

De asta l-am trimis sa studieze catalogul!! Si, daca o montezi la ei, SE DEMONTEAZA geamurile. (asa lucreaza ei!). Folia 3M este mult mai saraca in oferta.

Unii demonteaza geamurile laterale, altii nu. Luneta nu o demonteaza nimeni. Folia este aplicata mai bine pe geamurile demontate. Am avut folie aplicata prin ambele metode.

Despre opacitate: eu am avut si 95% pe spate si 85%. Prin cea de 85% se vede putin dar mie mi se pare mai misto. Pe lateralele fata am avut 27% si nu se vede nici o diferenta fata de geam. Doar opreste razele ultraviolete si in interiorul masinii razele soarelui nu te mai ard (la propriu). Acum am 50% opacitate pe geamurile din fata si sunt multumit. Este o tenta fumurie si ma protejeaza si de soare. Pentru mine protectia UV a primat, nu look-ul.

De aplicat am aplicat la Kimendo Auto Fashion insa am auzit ca acum nu mai lucreaza asa bine. Folia actuala am aplicat-o la niste tipi care au atelierul in spatele b-dul Cantemir. Ii recomand. Am plecat f multumit de acolo. Daca vrei nr de tel, da0mi un PM.

Llumar in berceni langa un omw?parca am vazut eu ceva astazi,este chiar langa un restaurant daca nu ma insel.O sa trec maine pe acolo sa vorbesc cu baietii sa vad cum se monteaza si la ce pret. AliNOS o sa vad ce rezolv cu baietii maine si daca nu iti dau un pm pentru numarul de tel.Multumesc frumos pentru pareri.

Llumar in berceni langa un omw?parca am vazut eu ceva astazi,este chiar langa un restaurant daca nu ma insel.O sa trec maine pe acolo sa vorbesc cu baietii sa vad cum se monteaza si la ce pret. AliNOS o sa vad ce rezolv cu baietii maine si daca nu iti dau un pm pentru numarul de tel.Multumesc frumos pentru pareri.

Du-te pana la ei si cere-le mostrarul. De acolo iti alegi calitatea foliei, nuanta si gradul de opacitate. Te sfaturiesc sa pui o folie "modic" inchisa; arata mult mai frumos si lasa o imagine de "fabrica", de OEM. Cele inchise arata urat (parerea mea!).