Jump to content

Optimum Opti-Coat 2.0 - Protectie permanenta asupra vopselei

d-rive

Recommended Posts

Stefan, eu am pozele cu masina ta inainte de detailing si dupa. Se vede clar ca acea corectie un e de 100% dar depinde si ce i-ai cerut tu sa-ti faca.

Si da, asa e, trebuie o diploma sau chiar mai multe, studii, etc si in domeniul asta iar cei din Romania nu le au.

Masina ta poate fi corectata 100% dar asta costa si e foarte multa munca.

eu l-am recomandat pe Colin lui Stefan pentru ca stiam ca este cam singurul din Bucuresti capabil sa faca o treaba relativ oke , avand in vedere ca stiu ce materiale foloseste si ce masini de polishat , insa imi pare rau pentru Stefan ca nu a iesit asa cum trebuie , a fost si vina lui Colin pentru ca a promis o corectie de aproape 100% dar cand s-a lovit de lacul ceramic de la BMW nu prea i-a mai iesit cum trebuia , el din pacate nu a avut la indemana decat Menzerna , pe lacul lui Stefan trebuia 3M FCP cel putin 2 treceri pe toata masina , ideal era chiar sa treaca prin 3 stageul de la 3M ( FCP , Extrafine si Ultrafine cu padurile aferente ) , dar acum asta este , cei doi au ajuns la o intelegere .

Nu zic ca nu-ti trebuie studii si ani de experienta dar cand pretinzi o suma de bani iar rezultatul este dezastruos in llumina directa a razelor solare, atunci chiar numai exista nici un dubiu.

Masina a stat o perioada ft mare de timp si nu am circulat cu ea.Mai e de mentionat ca am luat-o pe un semi nor asa unde nu se reflecta nimic si ziceai ca e TIPLA. de fapt asa si este la umbra.

Dar nu-i asa ca toti ne dorim o masina frumoasa doar in umbra sau chiar noaptea.Totusi.... :hyper:

Acum numai conteaza cum e masina sau nu , asta e, dar nici sa laudam pe cineva pentru o munca nefacuta sau facuta la misto.

Am sa pun la test de azi daca nu te superi ceara care o folosesc eu si voi da pentru fiecare spalare gradul de protectie care-l ofera, beading si usurinta in indepartare petelor si altor factori externi.

dai 150 ron pe o ceara buna si te tine si 2 ani daca o aplici cum trebuie , 2 batoane de argila sunt 70 ron si te tin 1 an , 1 sticla de ONR te tine 4-5 luni depinde cat de des speli masina , nu sunt niste costuri fabuloase parerea mea , acu depinde de fiecare , pentru mine este si o placere sa stau 1 data pe saptama sa am grija de ea

Eu cred ca va cam inselati, in legatura cu durabilitatea cerii. Ori confundati cu ceara de splatorii sau cu cele...din comert din benzinarii sau marketuri. Eu, va recomand COLLINITE476, este in filmuletul meu, sa de la mana. Iese extraordinar , mai ales pe culori inchise, vedeti filmuletul meu de la inceput cu e60-ul meu cum a iesit, dupa putin polish si o mana de ceara. Ulterior la cateva zile am aplicat si a doua mana. Masina are 10 spalari de la ceruire pana acum, are acelasi luciu ca atunci, cand am aplicat ceara, iar apa se retrage f repede de pe caroserie, lucru specific cerurilor. Se aplica la mana ! Masina sa fie bine decontaminata pt rezultate de durata. Astea conteaza cel mai mult. Costa 75 ron ceara asta, e minunata :D, mersi colindetailing. Pt cine mai vrea poze , o sa le postez maine cand ajung acasa, sa vedeti cum arata dupa operatiune. Edited by jonnyy_b

• 2 months later...

Revin cu un update.

Zilele trecute am pregatit 5-ul pentru iernat. Merg numai cu X3 de cand a dat mizeria si vine si iarna. Il mai scot pe F10 la primavara de acum.

Buuun. Aveam acea pata care spuneam ca nu s-a indepartat. Initial dadusem doar cu un polish mai agresiv si pata se mai diminuase dar nu disparuse. Ramanand urma de la acea polishare am zis sa finisez zona sa nu mai fie urmele polisharii. Am luat o laveta de microfibra si am pus Menzerna 106FA pe un colt si am finisat manual.

Spre surprinderea mea nu a trebuit sa lucrez prea mult suprafata si s-a si finisat. A disparut si pata.

Tind sa cred ca Opticoat si-a facut treaba si a preluat el agresiunea produsa de acel caca acid de pasare.

Spun in continuare ca opticoat nu e un produs miracol dar si-a facut treaba. La cat costa, merita banii si cu siguranta as mai face-o si a doua oara fara sa am regrete.

Acum am dat peste Opticoat un strat de NattyBlue (ceara) care se pare ca a aderat. Inainte am incercat Zaino Z8 si nici gand sa adere la opticoat.

Daca aveti intrebari sau alte alea despre opticoat, va stau cu placere la dispozitie si raspund.