Jump to content

Navi business LCI pe non-LCI

Recommended Posts

sal,

am un e90 din 2005 cu navi business si am gasit o navi business de pe LCI dinaceia cu harta(head unit, ecran, controler). stiti daca se potrivesc cablurile sau ce modificari mai trebuie facute?

Trebuie sa cauti in functie de dotarile masinii tale ce este compatibil/incompatibil.

De exemplu, la E60 daca faci upgrade de la navi professtional 2007 la 2008, adica de la CCC la CIC, trebuie schimbat cu totul modulul PDC (senzori parcare). Deci cauta pe cineva care a mai facut un astfel de upgrade si care are experienta pt ca poti avea surprize: merge navi nu merg altele.

Daca ar fi dupa mine, si sa modific masina, eu as trece direct pe professional. Modificarile nu ar fi cu mult mai multe ca si numar insa din pacate va fi ceva mai scumpa

Edited by Bala

Trebuie sa cauti in functie de dotarile masinii tale ce este compatibil/incompatibil.

De exemplu, la E60 daca faci upgrade de la navi professtional 2007 la 2008, adica de la CCC la CIC, trebuie schimbat cu totul modulul PDC (senzori parcare). Deci cauta pe cineva care a mai facut un astfel de upgrade si care are experienta pt ca poti avea surprize: merge navi nu merg altele.

Daca ar fi dupa mine, si sa modific masina, eu as trece direct pe professional. Modificarile nu ar fi cu mult mai multe ca si numar insa din pacate va fi ceva mai scumpa

stii macar daca se potrivesc cablurile? PDC nu am pe masina, doar bluetoth si comenzi pe volan

acele doua mufe rotunde de pe mijloc, una este pt cablu video si una cred pt curent la display. cablu pe care nu l am si nici nu il pot comanda la bmw.

acum am citit pe un blog care a schimbat de la ccc la CIC si a fost nevoit sa schimbe controleru de clima. oare o sa fie nevoie si la mine?

Daca vrei sa faci treaba, fa-o ca lumea! NU uitandu-te la cateva poze!! Du-te la cineva care are catalogul on line al BMW si compara fiecare reper. Atunci vei vedea care e diferenta, in functie de codurile de produs! Altfel, n-o sa mai functioneze nimic!!

Bafta!

@ dohh : nu vb de CCC, este vorba de CIC MID (acela mic)

@ c.sainz: nu stiu unde sa merg ca as merge. am fost la reprezentanta la sibiu si nu mai au idei sa ma ajute.

ionut1985 imi pui te rog o poza din spate cu navi business. ms

Edited by hateganradu

e gri. am inteles ca trebuie o codare ca sa se activeze, dar dupa cu ce harti o sa functioneze? are si varianta asta mica HDD intern? daca ma poate ajuta cineva din zona cu activarea si ce mai e nevoie sa mi dea un pm! Edited by hateganradu