Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

angel eyes BMW

Alex_wly

Recommended Posts

stiu din propia experienta ca becul pentru angel eyes la BMW costa undeval la 140 de lei.

varianta ieftina este cea de a schimba decat becul.este putin mai greu de scos becul din dulia aia,dar nu imposibil.diferenta de bani meritand 100%.

acum ce am gasit eu este bec H10W si bec R10W

ideea este ca nu stiu de care sa iau sa se potriveasca.as inclina spre cel H10W,dar nu stiu sigur.daca stie cineva s ama ajute si pe mine.

pe net am gasit becuri la 10 lei bucata.

Salut,si eu ma confrunt cu aceasi problema...becul e h10w cel putin asa scrie si pe far,o sa incerc sa cumpar un bec in prima faza si sa vad cum i-l dezlipesc pe cel existent de ansamblul cu care vine daca nu o sa-mi iau niste LED-uri k tot sunt mai ieftine decat daca ai cumpara bec cu tot cu soclul in care vine.

Bafta

Salut,si eu ma confrunt cu aceasi problema...becul e h10w cel putin asa scrie si pe far,o sa incerc sa cumpar un bec in prima faza si sa vad cum i-l dezlipesc pe cel existent de ansamblul cu care vine daca nu o sa-mi iau niste LED-uri k tot sunt mai ieftine decat daca ai cumpara bec cu tot cu soclul in care vine.

Bafta

eu sunt obisnuit cu figurile care le fac becurile astea...i-am dat cateva palme si nu mai vrea....probabil nu ii mai place cu bataia :))

imi comand un set de 10 buc de H10W .se scoate usor becul si soclul ala.

Salut din nou,nu se lasa scos foarte usor becu din soclu dar daca esti perseverent si ai rabdare iese pana la urma,am cumparat h10w dar trebuie sa fie de 10w k sa iti lumineze bine(majoritatea magazinelor aveau de 6w)eu am cumparat 2 bucati=40 ron

Bafta

Edited by Alexxxq

Becul se scoate repede din soclu.Pe mine ma enerveaza ca mi sa ars de trei ori pana acum,cel de pe dreapta.Motivul este condensul din far.Am pus de 6w,nu aveau de 10 si se observa diferenta de intensitate.

Alexxxq daca sunt h10w au obligatoriu 10w...asta si reprezinta acel 10w dupa h.tu probabil ai luat h6w.

cristi.n daca vrei intra pe link la masina mea.acolo am pus un link de unde mi-am comandat eu acum.10buc sunt 100 de lei.

au venit si becurile

de scos se scot putin mai greu.apoi am pilit putin soclul sa intre becul.decat 140 de lei un bec la BMW mai bine 110 lei 10 becuri si stau linistit.http://img232.imageshack.us/img232/6717/p1050637ui.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img121.imageshack.us/img121/6711/p1050636e.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/9701/p1050638l.jpg

bine k ai rezolvat,poate m-am exprimat eu gresit am luat tot h10w.

Becul se scoate repede din soclu.Pe mine ma enerveaza ca mi sa ars de trei ori pana acum,cel de pe dreapta.Motivul este condensul din far.Am pus de 6w,nu aveau de 10 si se observa diferenta de intensitate.

daca ai condens verifica capacele de la far sa fie bine puse,daca sunt incearca metoda cu o carpa uda pusa pe far si aprinde becurile,cik iese condensul prin metoda asta.

bafta

bine k ai rezolvat,poate m-am exprimat eu gresit am luat tot h10w.

daca ai condens verifica capacele de la far sa fie bine puse,daca sunt incearca metoda cu o carpa uda pusa pe far si aprinde becurile,cik iese condensul prin metoda asta.

bafta

daca se face condens in far trebuie sa le demonteze si sa curete canalele de aerisire ale farului si eventual sa verifice cum ai spus si tu alex capacele daca sunt puse bine

Capacul din spatele farului l-am dat jos,sa se usuce mai repede condensul.Am incercat sa dau si cateva gauri in el,dar nimic.Posibil sa fie de la acele aerisiri,dar cel mai probabil este fisurat farul pe undeva.

nu e bine ca ai dat gauri in capac....aerisirile care le aer farul sunt unde trebuie si alea ar trebui sa fie desfundate.si la mine cand am umblat la capac o data mi-a facut condesn,dar acum nu mai face.astupa gaurile alea si verifica aerisirile...

bafta

Asta e ca sa iasa raceala din faruri :)

Capacul din spatele farului l-am dat jos,sa se usuce mai repede condensul.Am incercat sa dau si cateva gauri in el,dar nimic.Posibil sa fie de la acele aerisiri,dar cel mai probabil este fisurat farul pe undeva.

daca ai dat gauri in capace cauta sa le astupi sau sa le inlocuiesti k probabil ai si apa in far deoarece atunci knd ploua se scurge apa pe spatele farului,nu mai zik de fereastra de la aparatoarea de noroi k si pe akolo baga apa dak nu o ai etansata bine cu silicon.

Edited by Alexxxq