Jump to content

nu mai se am curent in CCC nu mai am sunet

ionut1985

Recommended Posts

sal nu stiu ce sa intamplat dar ieri cand veneam spre casa sa intrerupt tot

navigatia (ecran, controler ,CCC,)

aerul conditionat nu mai functioneata (caldura merge dar cand dau la frig nu mai merge nu se aprinde ledul verde si ventilatorul nu mai functioneaza la maxim ,din cele 7 trepte functioneaza doar 4)

incalzirea din scaune nu mai functioneaza,

inchiderea centralizata nu functioneaza doar dupa ce scot cheia din contact ,dupa 5 min nu mai deschide,

flow me home nu mai vrea nici el sa functioneze.

Am incercat sa sterg erorile (am terster dis dar nu am reusit),am scos bateria dar nimic

As fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati

va multumesc

am gresit in titlu rog un moderator sa stearga (SE)

multumesc

Edited by ionut1985

hai sa spunem ca ac incalzirea sunt acelasi modul

si nici dezaburirea luneta si presupun ca nici oglinzile nu se mai incalzesc

dar inchiderea si flow me home sa fie comandate de acelasi modul

si totusi inchiderea functioneaza dupa ce scot cheea din contact dar dupa 5min nu mai receptioneaza nici un semnal

ce inceamna TCU (telematic control unit)si

transport mode

cum as putea verifica daca ccc-ul este mort

multumesc

Edited by ionut1985

Am incercat sa sterg erorile (am terster dis dar nu am reusit),

ce erori mai exact ai incercat sa stergi si nu ai reusit?

ce inceamna TCU (telematic control unit)si

transport mode

de ce intrebi asta? au cumva legatura cu erorile aparute in dis?

cum as putea verifica daca ccc-ul este mort

daca ccc este mort,el nu (mai)exista deci ar trebui sa nu mai ai comunicare cu nici un modul din complexul ccc.

de fapt sunt multe erori pe care nu le pot sterge

da cele doua sunt pe lista de erori si nu stiu ce inseamna

pai cum am zis si mai sus nu am curent la ecran ,modul ccc,controler dar am facut test la ecran si este functional

Astazi am stat toata dupa amiaza la doctor sa vedem se se intampla nu am reuzit mare lucru a ramas pe maine dimineata sa incercam un restart si daca nu vrea nici cu ala urmeaza codarea

Edited by ionut1985

deci rezultatul,masina a intrat in mod transport

rezultat la ce? masina nu poate intra singura in transport mode....ai umblat tu aiurea pe acolo....

codarea nu am putut sa o fac

ce ai vrut sa codezi cu masina in transport mode? In transport mode toate f-tiile masinii sunt paralizate.Primul pas e sa o scoti din transport mode si dupa aia vezi ce e de facut....

stima

pai am schimbat un rulment si mi_sa aprins senzorul abs am incercat sa sterg eroarea (am sterso de cateva ori cu DIS)apoi am fost la un garaj special pt bmw(avea teser de la gudmam)am sters eroare ,apoi a reaparut cand s-a invartit roata de cateva ori dupa care am incercat sa il mai stergem dar nu am mai reusit. Am plecat spre casa cu gandul ca este senzorul de la abs mort si urma sa il comand,mergand cu masina (la vreo 2km de garaj)sa oprit instantaneu muzica, ecranul,clima (si pe urma am descoperit restul)incalzirea din scune ,dezaburirea,inchiderea centralizata(functioneaza doar cand scot cheile din contact dupa 5min nu mai functioneaza dar daca deschid usa pe urma isi revine)

astazi am incerat sa o scoatem din transport mod dar nu am reusit asa ca singura solutie aici este duc BMW(care o sa ma usuce putin daca ma duc la ei pt recodare)

as vrea sa stiu daca as putea sa merg fara sa mai stric altceva la ea (in jur de 2saptamani pana ajung acasa)

multumesc

Edited by ionut1985

am reusit dupa nenumarate incercari cu dis si impa am reusit :yahoo:

am scoso din mod transport dar acum am cateva erori care le voi rezolva si pe acelea

multumesc @phantom pt pozele postate ca fara ele nu reuseam :drinks:

Edited by ionut1985

Salut, macar posteaza fotografiile si modul in care ai rezolvat pentru ca s-ar putea sa fie si alti useri cu aceeasi problema. Ar fi pacat sa deschida fiecare cate un topic pentru problema aceasta sau ceva foarte asemanator, poluam forumul.