Jump to content

heeeelp

lullu

Recommended Posts

sal, cum schimb (scot) maneta schimbatorului de viteze(de fapt, doar nuca)? am scos capacelul de pe schimbator, sub care se afla un surub. l-am scos si pe asta, am mai gasit si o piesa ciudata, am scos-o si pe asta ..... si ...... :blink: :) si mai departe, mi s-a taiat elanul :)

heeeelp, poate s-a mai scris despre asta dar, nu am gasit eu....

astept ajutoru' vostru, :) :D

Edited by lullu

sal, cum schimb (scot) maneta schimbatorului de viteze(de fapt, doar nuca)? am scos capacelul de pe schimbator, sub care se afla un surub. l-am scos si pe asta, am mai gasit si o piesa ciudata, am scos-o si pe asta ..... si ...... :blink:  :) si mai departe, mi s-a taiat elanul  :)

heeeelp, poate s-a mai scris despre asta dar,  nu am gasit eu....

astept ajutoru' vostru,  :)  :D

149177[/snapback]

tragi in sus de nuca dar cu mare atentie sa nu te ranesti cand o sa scape !!

ai reusit???si eu sunt interesat sa-l schimb ca sa cam belit pielea de pe nuca

149423[/snapback]

hi saplacan, tocmai am terminat si .... reusit :blink: :)

le multumesc baietilor care m-au indrumat si sfatuit :) (asta este pct forte al acestui forum, unitatea si bunul simt al tuturor care posteaza - suna a propaganda dar, asta-i adevarul)

deci: am scos capacelul din partea de sus (singurul de altfel) a schimbatorului, am scos surubul de sub capac, am scos piesa ciudata. am bagat maneta in viteza a doua, am tras in sus (fortand) de maneta in timp ce executam o rotatie inceata stanga/dreapta a schimbatorului. si.... a iesit f usor.

deci: am scos capacelul din partea de sus (singurul de altfel) a schimbatorului

149591[/snapback]

Prin "capacel" te referi la chestia aia unde sunt desenate treptele cutiei de viteze (Scuzati exprimarea mea, e cam aiurea propozitia, stiu) ?

Edited by MishuVerde

Prin "capacel" te referi la chestia aia unde sunt desenate treptele cutiei de viteze (Scuzati exprimarea mea, e cam aiurea propozitia, stiu) ?

149813[/snapback]

da, la capacelul acela ma refeream, ma scuz eu pt exprimare (cam din topor) :)

pt poze http://www.autoaccesorii.ro/standard_category.php?parent=30, viper negru.

nu l-as fi schimbat dar de la o vreme ramaneam pe mana cu ceva negreala, mai ales cand era mai cald afara. si pe acela mi l-a luat un prieten, cu toate ca sunt vreo doua mai ok acolo (poate citeste acest post :blink: ) dar, stiti traba cu calu' de dar..... oricum, sunt curios cam cat ar fi unul original?

am sa pun o poza si cu el pe masina (poate azi..)

Edited by lullu

Guest brandex
caut cam de 2 ani si sub 150 euro sh nu gasesc...

pe ebay nu prea apar cum e cel din linkul pus de mine.

150194[/snapback]

scuze e 70-80 de euro.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...45294098&aglr=1

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...45293000&aglr=1

Asta e primul pe care l-am gasit, nu am stat sa caut, poate gasesti si mai ieftin.

Edited by brandex

nu au legatura cu schimbatorul M.

ala e cu tot cu partea din piele care imbraca zona din jurul schimbatorului. este dintr-o singura bucata.

cele de pe ebay sunt doar copii cu emblema M si bec. si majoritatea au doar 5 viteze.

Edited by cat

Guest brandex
nu au legatura cu schimbatorul M.

ala e cu tot cu partea din piele care imbraca zona din jurul schimbatorului. este dintr-o singura bucata.

cele de pe ebay sunt doar copii cu emblema M si bec. si majoritatea au doar 5 viteze.

150251[/snapback]

Asta nu o stiam. O sa ma uit si eu maine.