Jump to content

Ce-a mai ramas din fosta mea masina

ovidiu_s

Recommended Posts

Hmm...am aflat acum cateva ore , ca ai mei n-au vrut sa-mi spuna nimic azi , ca sa nu ma agite ca Cielo-ul care i-l dadusem lui frate-miu a fost facut praf azi-dimineata. Slava Domnului ca fratele meu nu era in el, masina era parcata in fata blocului unde locuiteste, pe bulevardul Brancoveanu (vis-a- vis de statia Petrom pentru cine cunoaste zona). Din ce-am inteles de la el , s-a trezit de dimineata brusc cand a auzit o bubuitura puternica , si va dati seama cum a fost cand a iesit pe fereastra si a vazut masina praf. Se pare ca un dobitoc ca nu pot sa-l numesc altfel a iesit de pe straduta de langa Petrom fara se se asigure si a lovit un taxi care venea regulamentar dinspre Budimex, taxi care a fost proiectat in masinutza cu care mi-am petrecut eu studentia :blink: :) :) . Politia a venit imediat , ca de obicei sta prin zona, ca altfel idiotul ala urma sa manace bataie de la taximetrist , pentru ca nevasta lui avea cateva rani , usoare intr-adevar dar totusi. Acum incepe tangoul asigurarilor , masina mea avea casco ,dar fiind din 1995 daca e sa fie dauna totala mai mult de 2500 de euro nu iau pe ea. Ma bucur cel mai mult ca fratele meu nu a fost in masina, nici nu vreau sa ma gandesc la mai mult...si-mi pare atat de rau de ea, ca mergea ceas, o masina cu care n-am avut nici o problema in toti anii cat am avut-o , si de care ma leaga multe amintiri. Cam atat...prea multi orbeti si mototoli pe drumurile noastre. Cateva poze cu masina facuta praf...si cum arata cand era bine :)

post-1198-1162924180_thumb.jpg

post-1198-1162924200_thumb.jpg

post-1198-1162924217_thumb.jpg

post-1198-1162924251_thumb.jpg

post-1198-1162924332_thumb.jpg

Pai la ce societate ai casco? si vezi ca daca reparatiile costa mai mult decat dauna totala...nu stiu cum o sa aleaga cei de la asigurari...adica o sa fie spre pretul cel mic :blink:

Desi s-a spus si mai sus...bine ca omul e ok...tablele se repara sau se vand :) sau se repara si se vand :) bafta in continuare :)

Casco il am la Asirom...dar deocamdata astept sa vad evaluarea daunelor, si as merge pe calea RCA-ului...ca am adus masina la Pitesti si aici poate discut altfel cu astia de la Asiban unde are boul asigurare. Oricum are dosar penal pentru ca nevasta taximetristului s-a taiat la fata si si-a luxat piciorul, si ala a zis ca oricum nu-l iarta, il da in judecata ... Edited by ovidiu_s

Asa sper si eu, dar am vb azi cu astia de la Asiban, ma avertizase cineva ca sunt nenorociti oamenii, auziti ca vor dinamica accidentului, desi le-am dus anexa cu descrierea politistilor de la Buc, le-am zis ce dinamica sa va dau , cand masina statea pe marginea drumului, si scrie clar negru pe alb, ca de vina e asta cu RCA de la Asiban.

Mi s-a luat de oamenii astia care muncesc in sila asa...

Asa sper si eu, dar am vb azi cu astia de la Asiban, ma avertizase cineva ca sunt nenorociti oamenii, auziti ca vor dinamica accidentului, desi le-am dus anexa cu descrierea politistilor de la Buc, le-am zis ce dinamica sa va dau , cand masina statea pe marginea drumului, si scrie clar negru pe alb, ca de vina e asta cu RCA de la Asiban.

Mi s-a luat de oamenii astia care muncesc in sila asa...

149855[/snapback]

daca ai la asiban avand in vedere ca au probleme in ultima vreme ....sigur nu va fi dauna totala .....eu am spart un tico , mam dat cu el peste cap vreo 100 si ceva de metri si lam facut muci iar cei de la asiban au trimis 3 comisii si de abia dupa 3 luni de investigatii si devize de raparatie si bla bla ( masina avea 3 luni si noua a costat 124mil iar devizu de reparatie era 123 400 si de abia au dat ca e dauna totala) asa ca la cielo tau eu as sta linistit

urata treba...dar fiarele se indreapta,oasele mai greu :blink:. Da ala ce o intrat sa enervat pe reclama cu peugeot-ul ???aia cu elefantul :) ?

149888[/snapback]

Hehe...un adormit a intrat ca tampitu' in bulevard fara sa se asigure direct intr-un taxi, si taxi-ul in masina mea, ma rog a lu' frate-miu, ca de un an a mers doar el cu ea. Zici ca ai avut probleme cu astia de la Asiban ? Peste tot dau numai de batuti in cap , in situatiile astea...

Hehe...un adormit a intrat ca tampitu' in bulevard fara sa se asigure direct intr-un taxi, si taxi-ul in masina mea, ma rog a lu' frate-miu, ca de un an a mers doar el cu ea. Zici ca ai avut probleme cu astia de la Asiban ? Peste tot dau numai de batuti in cap , in situatiile astea...

149948[/snapback]

thats why Tiriac is cei mai tari. mi-au skimbat faru complet pt ca i s-a rupt O SINGURA CLEMA care putea fi lipita foarte usor. si am far cu xenon. au vrut sa-mi skimbe spoileru fata pt ca are o mica umflatura slab vizibila dar deja imi era rusine si am zis ca nu e nevoie. oricum imi pare rau ca am skimbat faru ca xenon-ul din el e alb si pe ala original imi este spre albastru putin

thats why Tiriac is cei mai tari. mi-au skimbat faru complet pt ca i s-a rupt O SINGURA CLEMA care putea fi lipita foarte usor. si am far cu xenon. au vrut sa-mi skimbe spoileru fata  pt ca are o mica umflatura slab vizibila dar deja imi era rusine si am zis ca nu e nevoie. oricum imi pare rau ca am skimbat faru ca xenon-ul din el e alb si pe ala original imi este spre albastru putin

152218[/snapback]

si eu sunt super de acord, alliantz rules :blink: :) :)

Stiu, si eu am casco la BMW la Allianz, si au fost super, am schimbat o bara spate desi era bulit un colt din ea, care s-a reparat ulterior super usor cu fibra de sticla...si -acum am si bara veche de rezerva :blink: . Oamenii foarte rapizi , de treaba , n-am avut nici un stres , spre deosebire de idiotii astia de la Asiban , cu care mai aveam un pic sa ma iau la bataie. De fapt am si renuntat sa fac Cielo pe RCA aluia, ca sa nu mai pierd timp , am bagat-o pe casco la Asirom sa vad ce iese , si oricum o sa ia astia banii intre ei apoi. Mi-e ca daca ma mai duc la Asiban o data , strang pe cineva de gat, asa ca mai bine o rezolv asa.

• 1 month later...
E gata , a iesit azi din service . Reparatia pe casco a costat 84 de milioane, si tot a trebuit sa mai scoatem din buzunar 12 miloane pentru ca avea si puntea stramba...asta s-a descoperit dupa ce s-a incheiat reparatia la testul de directie. Oricum super de treaba astia de la Asirom. Si acum ma bucur ca ma gandesc ca o sa-si recupereze banii de la idiotii de la Asiban, sa vedem ce figuri o sa mai faca la ei.

Ba da , sa ma duc sa-i sparg fata lu ala care-a provocat accidentul. Cred ca , atat l-ar costa dentistul , si-as considera ca suntem chit... :)

Oricum am fost la limita cu casco...masina era asigurata la 2500 de euro...

168171[/snapback]

ce mai astepti ? :blink: