Jump to content

E34 cu o mare problema - orice sfat e binevenit

Recommended Posts

recent,in urma unei ploi am derapat si am ajuns sa merg cu spatele pana ce am intrat pe trotuar.initial am avut impresia ca am lovit bordura cu ceva de pe sub masina , pt ca am auzit un "tring" metalic.insa bordura era prea joasa ca sa o ating si in urma unei atente verificari nu am nimic lovit pe sub.

problemele aparute sunt urmatoarele: nu sta la relantii,oscileaza,da rateuri,pe la 1500-2000 ture imi da in nas , apoi o ia si merge normal,merge in socuri,frana s-a intarit,nu mai e servo , e practic mecanica.

inca nu am ajuns cu ea la un service care sa se ocupe in intregime,nu se baga si nestiind cauza ma tot amana.am urcat-o pe un elevator,pe sub nu are nimic,iar pe sub galeria de admisie era un furtun scapat,posibil mai multe.

astept pareri de la cine a mai patit asta...poate la dau idei si alora de la service

Simptomele de la motor sunt cele pentru fenomenul "trage aer fals" (dar nu numai). Verifica din nou toate furtunurile sa fie etanse. Inclusiv cele de la motorasul de relanti.

La frana trebuie s-o iei de la 0. Verifica lichidul de frana, vezi sa nu fie vreun furtun rupt/gatuit.

Oricum, par probleme destul de serioase.... cel mai bine o duci la mecanic sa se uite in intregime la ea ca nu stiu ce sfaturi poti sa primesti pe forum fara sa vedem despre ce e vorba.

Edited by filon

Simptomele de la motor sunt cele pentru fenomenul "trage aer fals" (dar nu numai). Verifica din nou toate furtunurile sa fie etanse. Inclusiv cele de la motorasul de relanti.

La frana trebuie s-o iei de la 0. Verifica lichidul de frana, vezi sa nu fie vreun furtun rupt/gatuit.

Oricum, par probleme destul de serioase.... cel mai bine o duci la mecanic sa se uite in intregime la ea ca nu stiu ce sfaturi poti sa primesti pe forum fara sa vedem despre ce e vorba.

o sa o duc in service , astept sa imi vina randul ...toata lumea e ocupata.pana o vede un mecanic,am postat ca sa mai primesc indicatii...ms pt sfaturi

mai am o intrebare: daca o pun pe tester aflu ce anume nu functioneaza?

Afli doar p partea de electrica/electronica,ce-i strict mecanic n-ai cum sa afli.

Afli pe partea mecanica doar printr-un control riguros al mecanicului. Si sunt sigur ca ai busit cateva conducte,si de frana si de la alimentare,de aceea ai probleme cu frana si cu mersul motorului...mai ales ca ai si spus ca-ti curge combustibil...