Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand e46 320d fabricatie 2

JKidd

Recommended Posts

De vanzare

BMW 320d an fabricatie 2000, 165 cp (remapare soft), 198000 km, imatriculat in Romania in 2007, primul proprietar

climatronic, radio cd, 2 geamuri electrice, oglinzi electrice, jante aliaj 17 inch, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, computer bord, faruri xenon cu lupa schimbate recent, stopuri LED schimbate recent, ESP, turbina reconditionata, amortizoare schimbate.

pret 5500 euro

0723.533.132

neagu.theodor@gmail.com

post-6643-0-37105500-1309017664_thumb.jpg

post-6643-0-94943400-1309017669_thumb.jpg

post-6643-0-40755700-1309017759_thumb.jpg

post-6643-0-71200600-1309017987_thumb.jpg

sunt relativ de acord cu voi, insa eu m-am descurcat si cu acesta, care este sparco, nu este chiftea din vitan

la momentul la care l-am schimbat nu dispuneam de fonduri pentru unul oem nou, iar cele second pe care le gasisem erau praf

dupa o vreme m-am obisnuit cu el si nu m-a mai interesat sa il schimb

sunt relativ de acord cu voi, insa eu m-am descurcat si cu acesta, care este sparco, nu este chiftea din vitan

la momentul la care l-am schimbat nu dispuneam de fonduri pentru unul oem nou, iar cele second pe care le gasisem erau praf

dupa o vreme m-am obisnuit cu el si nu m-a mai interesat sa il schimb

de ce l ai schimbat pe cel vechi cu unul care nu are nici macar airbag????

am schimbat volanul vechi intrucat era uzat si se curata pe maini materialul, din cauza soarelui, a transpiratiei, etc... initial l-am imbracat in piele insa nu a iesit extraordinar, drept urmare l-am schimbat cu cel actual... daca deranjeaza atat de mult, in momentul in care este cineva hotarat sa ia masina, gasim o solutie sa montam unul oem...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.