Jump to content

Dezmembrez E46 coupe 318 ci 2004 facelift

Recommended Posts

Te-a intrebat cu coleg in primele posturi cit costa navigatia cu tot ce trebui si ai zis 500e,este la mintea cocosului ca trebui si instalatia alt fel nu o poti folosi dar vad ca tot te faci ca nu intelegi,eu cind am laut navigatia i-am zis tovarasului tau sa imi dea si instalatia si el a zis ca o demonteaza si mi-o da a doua zi,il poti intreba si l-am sunat in fiecare zi timp de o saptamian si tot m-a plimbat si a zis ca vi tu in tara care m-ai plimbat o alta saptamina si ai vindut masina ca un neserios,o iei cum vrei nu ma intereseaza dar ai 2 variante care ti le-am spus si mai sus,asa nu o sa ramina iti spun sigur !!!

da bn si daca ar fi asa cum zici tu singurul vinovat tu esti dar repet eu nu am vb nimik cu tn de instalatie... in fine... singura ta varianta e sa te intelegi cu ala... eu nu mai am treaba, nici nu ma mai intereseaza...asa k nu ma mai deranja

Edited by AlinClaudiu

da bn si daca ar fi asa cum zici tu singurul vinovat tu esti dar repet eu nu am vb nimik cu tn de instalatie... in fine... singura ta varianta e sa te intelegi cu ala... eu nu mai am treaba, nici nu ma mai intereseaza...asa k nu ma mai deranja

Bine chiriasule o sa dau de tine cit de curind si o sa iti explic eu cum sta treaba

• 2 weeks later...

auzi ce zic colegii aici

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/105831-user-teparneseriosalinclaudiu/

ca esti tepar...e adevarat ?! :bye:

Daca apleci urechea la ficare...e treaba ta...mai intreaba si pe cei care au negociat pe aici si care stiu totusi sa se exprime romaneste si sa spuna ce vor, ca de exemplu tipul cu ornamentele de pe stalpi... sau cu oglinda stanga sau dreapta, sau cu modulul de clima, sau cu chederul stanga si lista poate continua...eu nu vreau sa ard pe nimeni...o intrebare scurta pt tine ca sa iti faci o parere...eu am ceva de vanzare tu vii cu banii si imi dai banii in conditiile in care NU ne cunoastem si NU am obiectul negociat la mn si iti zic eu ca o sa ti-l aduc peste 3-4 zile? zii sincer imi dai banii pe el? ca orice om normal eu cred ca raspunsul e NU(si asa se explica si de ce omul mi-a dat banii, pt k la momentul acela el avea tot ce negociasem, e clar nu?)... tepar e cand iti vand ceva care nu functioneaza e stricat sau se va strica...nu ca vezi doamne s-a trezit lumea la o saptamana ca mai vrea si altceva... si app de teapa.. omu zicea ca si modulul de bluetooth face parte din navigatie ca sa i-l dau si pe ala..adik... vezi tu atunci cerea si ce nu facea parte din navigatie si mai apoi se plange ca nu i-am dat eu tot... eu nu am vb cu el de instalatia electrica nimic... si sincer zic chiar ma am vrut sa i-o dau k sa nu imi iasa discutii de genul... si m-am apucat am descontorsionat usa am batut la baros si am tras de ranga o zi intreaga... si apoi a 2 a zi a venit un prieten si i-am dat-o lui toata pt ca omul a intrebat clar cat vrei pe ea asa cum e acum... daca ne-am inteles... aia e ce vroiai sa mai ii zic stai asa k mai tre sa iau eu niste cabluri pt unu care a vrut sa ma arda cu modulul de bluetooth..si te rog sa-mi rasp la intrebare.. mi-ai fi dat banii fara nici o garantie macar? ?

Edited by AlinClaudiu

Daca apleci urechea la ficare...e treaba ta...mai intreaba si pe cei care au negociat pe aici si care stiu totusi sa se exprime romaneste si sa spuna ce vor, ca de exemplu tipul cu ornamentele de pe stalpi... sau cu oglinda stanga sau dreapta, sau cu modulul de clima, sau cu chederul stanga si lista poate continua...eu nu vreau sa ard pe nimeni...o intrebare scurta pt tine ca sa iti faci o parere...eu am ceva de vanzare tu vii cu banii si imi dai banii in conditiile in care NU ne cunoastem si NU am obiectul negociat la mn si iti zic eu ca o sa ti-l aduc peste 3-4 zile? zii sincer imi dai banii pe el? ca orice om normal eu cred ca raspunsul e NU(si asa se explica si de ce omul mi-a dat banii, pt k la momentul acela el avea tot ce negociasem, e clar nu?)... tepar e cand iti vand ceva care nu functioneaza e stricat sau se va strica...nu ca vezi doamne s-a trezit lumea la o saptamana ca mai vrea si altceva... si app de teapa.. omu zicea ca si modulul de bluetooth face parte din navigatie ca sa i-l dau si pe ala..adik... vezi tu atunci cerea si ce nu facea parte din navigatie si mai apoi se plange ca nu i-am dat eu tot... eu nu am vb cu el de instalatia electrica nimic... si sincer zic chiar ma am vrut sa i-o dau k sa nu imi iasa discutii de genul... si m-am apucat am descontorsionat usa am batut la baros si am tras de ranga o zi intreaga... si apoi a 2 a zi a venit un prieten si i-am dat-o lui toata pt ca omul a intrebat clar cat vrei pe ea asa cum e acum... daca ne-am inteles... aia e ce vroiai sa mai ii zic stai asa k mai tre sa iau eu niste cabluri pt unu care a vrut sa ma arda cu modulul de bluetooth..si te rog sa-mi rasp la intrebare.. mi-ai fi dat banii fara nici o garantie macar? ?

Am cumparat ornamentele stalpi de la el, au venit exact cum aratau in poze, ba mai mult, mi le-a trimis in niste plase, asa incat am fost sigur pe ce iau cand am platit la fan curier nu a trebuit sa mai desfac pachetul :goodjob:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

salut...trimurile din bord de la casetofon si de sub airbag le mai ai?daca da cat vrei pe ele?

250 ron

salut,

ma intereseaza motorasul ce misca oglinda stanga (cel din interior) daca il mai ai. presupun ca se potriveste si la e46 berlina...

merci

din interiorul la oglinda ?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.