Jump to content

Sofer de BMW... no more...

deathrow

Recommended Posts

S-a adjudecat la 8600 de euro... ce sa zic... multumit si eu si el.

Sper ca DIY-urile pe care le-am facut pe aceasta masinutza sa ajute si de acum inainte membrii forumului... Imi pare rau ca nu or sa mai fie si altele pe E46...

Imi raman o gramada de amintiri despre masinutza asta si nu cred ca o voi uita prea curand... A fost primul BMW si a lasat in mine urme adanci :blink: a fost frumos... :)

In curand DIY-uri la E39... (sper) :)

Edited by deathrow

S-a adjudecat la 8600 de euro... ce sa zic... multumit si eu si el.

Sper ca DIY-urile pe care le-am facut pe aceasta masinutza sa ajute si de acum inainte membrii forumului... Imi pare rau ca nu or sa mai fie si altele pe E46...

Imi raman o gramada de amintiri despre masinutza asta si nu cred ca o voi uita prea curand... A fost primul BMW si a lasat in mine urme adanci :) a fost frumos... :D

In curand DIY-uri la E39... (sper) :D

149329[/snapback]

Omu', iti multumim mult pentru ce ai facut...:) arta nene..:) si te astept pe alt Bavarez cat de curand... aici sa fii ca restul nu conteaza... :blink:

Omu', iti multumim mult pentru ce ai facut...:) arta nene..:) si te astept pe alt Bavarez cat de curand... aici sa fii ca restul nu conteaza... :blink:

149479[/snapback]

Merci mult... deocamdata nu mi-am luat e39, dar indata ce voi avea bani de masina din nou, asta imi voi lua.

Acum am predat masina omului... urcam pe scari si parca ma simteam mai usor... de obicei manunchiul mare de chei din buzunar ma incomoda la urcat. Acum nici nu il mai simt... normal... cheia de BMW nu mai e acolo. :) Nu credeam sa ma afecteze asa vanzarea masinii. Chiar nu am chef sa fac nimic. Mi-e groaza cand stiu ca am sa ma trezesc maine sa ma duc la clinica si in drum spre statia de autobuz am sa arunc o privire locului gol de parcare unde pana azi statea masina mea... Parca mi se strange si acum inima numai cand ma gandesc. Obisnuiam sa ies pe geam sa ii mai arunc o privire... acum parca mi-e frica sa ma uit pe geam pt ca daca o fac ma intristez instant. :D

Oricum masina a ajuns pe maini bune. Omul este pasionat de BMW si a mai avut inca 5. E genul de om care nu suporta sa nu fie masina in regula... cam asa ca mine, deci macar a ajuns pe maini bune. Pretul final a fost de 8750 de euro. Nu e tipul cu motocicleta deci nu am motor.

Viata merge inainte... numai ca acum s-a oprit pt o vreme in loc :D

Merci mult... deocamdata nu mi-am luat e39, dar indata ce voi avea bani de masina din nou, asta imi voi lua.

Acum am predat masina omului... urcam pe scari si parca ma simteam mai usor... de obicei manunchiul mare de chei din buzunar ma incomoda la urcat. Acum nici nu il mai simt... normal... cheia de BMW nu mai e acolo. :D Nu credeam sa ma afecteze asa vanzarea masinii. Chiar nu am chef sa fac nimic. Mi-e groaza cand stiu ca am sa ma trezesc maine sa ma duc la clinica si in drum spre statia de autobuz am sa arunc o privire locului gol de parcare unde pana azi statea masina mea... Parca mi se strange si acum inima numai cand ma gandesc. Obisnuiam sa ies pe geam sa ii mai arunc o privire... acum parca mi-e frica sa ma uit pe geam pt ca daca o fac ma intristez instant. :D

Oricum masina a ajuns pe maini bune. Omul este pasionat de BMW si a mai avut inca 5. E genul de om care nu suporta sa nu fie masina in regula... cam asa ca mine, deci macar a ajuns pe maini bune. Pretul final a fost de 8750 de euro. Nu e tipul cu motocicleta deci nu am motor.

Viata merge inainte... numai ca acum s-a oprit pt o vreme in loc :D

149612[/snapback]

chiar asa, viata merge inainte. :blink: vei avea altul, si altul, si altul. capu' sus, suntem alaturi de tine... :) :) :)

Nu credeam sa ma afecteze asa vanzarea masinii. Chiar nu am chef sa fac nimic. Mi-e groaza cand stiu ca am sa ma trezesc maine sa ma duc la clinica si in drum spre statia de autobuz am sa arunc o privire locului gol de parcare unde pana azi statea masina mea...

149612[/snapback]

n-o sa-ti treaca pana nu iti iei altul..

e un an de cand l-am dat pe-al meu. tot primul. L-am visat acum cateva nopti. il recumparasem si mergeam sa-i fac plinul, sa ma plimb aiurea cu el prin oras, sa facem cunostina pt a doua oara... :blink:

Multa bafta sa-ti iei urmatorul BMW cat mai repede!

Nu prea inteleg propozitia asta: "Omul este pasionat de BMW si a mai avut inca 5" !!!  :blink:

Corect ar fi fost: Omul este pasionat de BMW si mai are inca 5 !

Parerea mea !  :)

149730[/snapback]

Nu cred ca ar putea sa intretina 6 BMW-uri... si nici nu cred ca ar avea unde sa le tina. Si eu sunt pasionat si acum nici macar nu mai am BMW. Oricum dupa parerea mea nu putea sa cada in maini mai bune... singura mea consolare. Mi-ar placea sa aud despre masina asta si peste 10 ani ca are 500.000 pe undeva si inca merge ca sa ma duc dupa ea sa o cumpar inapoi :)