Jump to content

e90 320d 2005

_radu_

Recommended Posts

salut,

Ma numesc Radu si sunt din Alba Iulia si m am gandit sa va arat si voua masina de care in sfarsit pot sa zic sa sunt mandru.Ea este un 320d e90 din 2005.

La inceput a fost o masina destul de simpla (jante tabla cu capace, spoilere standard, fara xenon etc) pe care am modificat-o treptat.

ca si modificari aduse:

-pachet complet (nu mai stiu marca) spoilere, praguri

-pleoape

-eleron portbagaj ACS

-jante 18"

-xenon OEM

-cruise control(nu avea)

-folii geamuri

-folie carbon interior

-statie kenwood + 2 subwoofere Sony

-modificare soft motor(aprox 200 HP, 400+ nm)

si acum sa va arat si niste poze.

post-6986-0-88967500-1309186339_thumb.jpg

post-6986-0-41145200-1309186348_thumb.jpg

post-6986-0-59461600-1309186358_thumb.jpg

Frumoasa! Sa o stapanesti sanatos!

Stiu ca un far cu ange-eyes OEM se invarte undeva la 1000 euro..cum ai facut sa le pui? Ca banuiesc ca nu ai cheltuit undeva la 2500 euro doar ca sa-ti pui Xenon OEM..

KIT-ul cat a costat? Nu arata rau deloc..

bun venit pe aici!

evacuarea si eu zic ca trebuie ceva mai groasa...cu bara aia bombata pare una de matiz.

schimbator neaparat de M.parca ar fi de camoin astea standard.

in rest cum s-a spus si mai sus: 0 incidente

pleoapele sunt penale :) In rest e ok

Myx ce radical esti....

nu stiu ce sa zic de pleoape...am avut pana acum,acum le-am dat jos.inca am masina demontata.cand va fi gata masina o s avad cum arata,dar nu pot spune ca sunt asa nasoale.

am auzit ca imi poti da un pont referitor la polisharea farurilor si montarea de folie pentru protectie?

mie nu mi place deloc volanul, il urasc! urmeaza sa modific si evacuarea, ma gandesc sa o fac in stil M3 dar ma cam incurca cateva chestii pe dedesubt. acum mi am comandat noua navigatie acceea cu harta tot business, sper sa reusesc sa o pun.

nu-i pune evacuare M3, nu e cazul, risti sa dai in ridicol, mai ales ca este si diesel...poti in schimb sa schimbi tips-urile cu unele cu diametrul mai mare. De pleoape te-ai putea lipsi iar un volan nu ar strica, vand baietii pe aici pe forum volane de M, problema e airbag-ul...in rest frumoasa. :thumbsup:

• 1 month later...