Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

volan cam stramb ...

Calinu

Recommended Posts

dupa ce service-ul a schimbat airbag-ul am constatat ca vreo 10-15 grade o ia spre stanga volanul.Nu trage directia in nici o parte dar nu-mi place ca stat stramb. Sincer nu retin 100% daca si inainte era asa dar sigur as fi observat...La masina am schimbat telescopul si un brat ,oare asta a afectat?Mecanicul mi-a zis ca tot de la brat sau de la caseta de undeva se regleaza.Rog cine a mai patit asa ceva sa-mi spuna clar cum indrept volanul ca de ma las pe seama unora care presupun cine stie ce fac.Mercic

dupa ce service-ul a schimbat airbag-ul am constatat ca vreo 10-15 grade o ia spre stanga volanul.Nu trage  directia in nici o parte dar nu-mi place ca stat stramb. Sincer nu retin 100% daca si inainte era asa dar sigur as fi observat...La masina am schimbat telescopul si un brat ,oare asta a afectat?Mecanicul mi-a zis ca tot de la brat sau de la caseta de undeva se regleaza.Rog cine a mai patit asa ceva sa-mi spuna clar cum indrept volanul ca de ma las pe seama unora care presupun cine stie ce fac.Mercic

149403[/snapback]

sefu...tre' sa te duci sa i faci unghiul ... te costa 600 mii lei ... si o sa ti stea volanul drept!

sefu...tre' sa te duci sa i faci unghiul ...  te costa  600 mii lei ...  si o sa ti stea volanul drept!

149411[/snapback]

sefu,esti patit? :blink:...intreb deoarece mie nu-mi trace stanga/dreapta si imi era sa nu trebuiasca scos volanul de pe nuturi ce are airbag si e mai complicat.

dar el sta deviat dupa ce am schimbat bratul si telescopul...ca airbag-ul nu are legatura...deci e normal acum sa-l scot???esti sigur?

149444[/snapback]

omule fa ti unghiul ...sint patit .... daca nu e asa te las sa ma injuri' ce d-zeu

dupa ce schimbi elemente ce tin de directie se face unghiul masinii ....tu nu stii asta??? :blink:

Edited by al_padrino

omule  fa ti unghiul  ...sint patit .... daca nu e asa te las sa ma injuri'  ce d-zeu

dupa ce schimbi  elemente ce tin de directie se face unghiul masinii ....tu nu stii asta??? :blink:

149472[/snapback]

:) dupa ce faci pipi ti-o scuturi :) cam asa suna critica ta.Mercic,asa o sa fac (referitor la reglarea unghiului :) )

obligatoriu fa unghiul. volanul are un semn de aliniere cu axul pe care este montat, imposibil de pus gresit, doar daca este ala narod. dupa aia faci pipi si scuturi :)

149736[/snapback]

musai zilele astea sa-mi fac timp...dar dupa cum am zis...nu a dat jos volanul...si cred ca sa deviat dupa ce a schimbat bratul si telescopul...hmmm :blink:

• 3 weeks later...
sigur a reglat directia...asa am patit si eu dupa ce am schimbat bratele...nu imi tragea directia(sau nu simteam eu) dar era un pic stramb volanul....

157778[/snapback]

pai o sa intreb...de ceva vreme nu am mai fost cu E39 si nu stiu prea multe...stiu doar ca mi-a zis tata ca a rezolvato.