Jump to content

BMW M3 Vs AUDI RS4

alex_55

Recommended Posts

apropo am uitat ce mi-a zis posesorul RS4-ului care imi este prieten si care este si proprietear de 330ci :) deci :) spusele : " frate asta e primul si ultimul audi pe care mi-l cumpar, nu se compara cu bmw-ul, nu am avut m3 dar ce senzatii am in 330 nu am in audi, rs4 are niste chestii tari dar senzatia este mult mai tare in bmw decat in audi" ceva de genul asta :D

149776[/snapback]

cred ca-l stiu si eu pe prietenul tau daca are un RS4 model nou si un 330ci e46 luat de la Bavaria...:blink: cunostinta mea e din Bucuresti si ne-am intalnit intamplator la Pitt Stop Tunning odata...:)

LE- si apropos, anul viitor se anunta noul M3 bazat pe platforma e90... pariem ca o sa rupa RS4?

Edited by crisjohn

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cred ca-l stiu si eu pe prietenul tau daca are un RS4 model nou si un 330ci e46 luat de la Bavaria...:blink: cunostinta mea e din Bucuresti si ne-am intalnit intamplator la Pitt Stop Tunning odata...:)

LE- si apropos, anul viitor se anunta noul M3 bazat pe platforma e90... pariem ca o sa rupa RS4?

152789[/snapback]

da, el este...

mai mult ca sigur noul m3 va bate rs4 dar... ramane de vazut.

da, el este...

mai mult ca sigur noul m3 va bate rs4 dar... ramane de vazut.

152999[/snapback]

RS4 lui e un albastru metalizat, daca imi amintesc bine ca era parcat in benzinaria de peste drum :) eu imi cumparam filtru sport K&N si omul tau imi spunea ca are exact la fel pe masina... tot vorbind mi-a zis de RS4 si nu intelegeam cum intra fltru de aer BMW intr-un Audi... am inteles ca unii producatori fac piese pentru mai multe modele de masini dar o asemenea potrivire nu mai vazusem... :) si omul m-a lamurit ca are si un 330ci...:blink:

noul m3 trebuie sa bata RS4 pentru ca altfel nu prea e bine ptr ideea de BMW Motorsport... chiar daca motorul nu e mai puternic, cumva trebuie sa aiba ceva deosebit care sa te faca sa-ti placa si sa-l ei... eu consider M3 o masina de puristi iar CSL e supremul... nimic nu e in plus pe el... cand au aparut bateau cam tot in zona de interes BMW deci ma astept sa vad minuni anul viitor... gandeste-te la noul e92 335i cu 2 turbine unde a ajuns...:)

in locul tau as vinde M3-ul ptr ca anul viitor odata cu noul model le va scadea pretul si as merge pe jos pana apare noul M3... nu are rost sa investesti in actualul avand in vedere ca platforma tehnica e deja invechita iar o capota de carbon costa cat costa... mai bine iei direct noul model printre primii si dupa vreo 1 an 2 mai faci unele modificari de optimizare... cu siguranta pana in 2010 (cred ca o sa apra noul M5 atunci) nu o sa-ti faca mai nimeni probleme...:D

LE- aici http://www.bmwworld.com/bmw/rumors1.htm se spune ca o sa aiba 401 HP (e scris mai jos pe pagina)... interesant

Edited by crisjohn

nu are rost sa-l vand pe al meu imi place prea mult cum arata si cum merge, arata mult mai bine decat modele noi si oricum am cam totul nou pe ea, in fine e poveste lunga. M3-ul nou nu cred ca imi va placea ca design, daca nu-l vor evaza cum au facut cu E46-le. Nu cumpar masini noi pt ca pierzi la ele foarte multi bani si nu are rost mai ales ca majoritatea modelelor noi (adica toate :blink: ) au defecte, cel mai bine iti cumperi modelul cu face-lift, si cum am mai zis NU tot ce este nou este neaparat mai bun, mai fiabil... parerea mea.

si din pacate la bmw pe zi ce trece se mai duc din traditii :) ceea ce mie nu prea imi place sunt un tip mai conservator, sper daca ma ajuta dumnezeu sa imi cumpar un porsche 996 turbo daca nu ... vedem :)

[...]

si din pacate la bmw pe zi ce trece se mai duc din traditii

[...]

153068[/snapback]

Da-mi voie sa-ti spun ca nici pe departe... Cine cunoaste traditia BMW, chiar observa ca BMW le aprinde din nou. Nu stiu de ce traditii vorbesti tu, alea care se sting... Poate de la alta marca...

nu are rost sa-l vand pe al meu imi place prea mult cum arata si cum merge, arata mult mai bine decat modele noi si oricum am cam totul nou pe ea, in fine e poveste lunga. M3-ul nou nu cred ca imi va placea ca design, daca nu-l vor evaza cum au facut cu E46-le. Nu cumpar masini noi pt ca pierzi la ele foarte multi bani si nu are rost mai ales ca majoritatea modelelor noi (adica toate :blink: ) au defecte, cel mai bine iti cumperi modelul cu face-lift, si cum am mai zis NU tot ce este nou este neaparat mai bun, mai fiabil... parerea mea.

si din pacate la bmw pe zi ce trece se mai duc din traditii :) ceea ce mie nu prea imi place sunt un tip mai conservator, sper daca ma ajuta dumnezeu sa imi cumpar un porsche 996 turbo daca nu ... vedem :)

153068[/snapback]

996 turbo ? Sau 911 turbo? :) :D :D

asta este parerea mea.

daca te referi la motoarele turbo asta este alta chestiune dar din cate stiu eu motoarele turbo la bmw au durat putin. una din traditiile bmw era ca toti caii pe care ii scoteau erau din motoare aspirate (la motoarele pe benzina) si avand in vedere ca au castigat multe curse cu aceste motoare si ca la ora actuala inca mai este in top cu motorul de 5 litri... motorul de pe "vechiul" m3 e46 are din cate stiu eu 5 titluri de cel mai bun motor din lume la capacitatea lui ...

este o discutie inutila pe acest topic.

inca un enorias cunoscator...

OffT: oare se semneaza la fiecare POST ?

152758[/snapback]

da si sa stii ca e un tip de treaba , are si el ticurile lui , fiecare avem cate un bau bau al nostru , unii si-l ascund , altii si-l expun in public. :blink:

Audi a dat o lectie BMW , urmeaza replica BMW ca sa sintetizez toata treaba asta dintre aceste doua masini.

da si sa stii ca e un tip de treaba , are si el ticurile lui , fiecare avem cate un bau bau al nostru , unii si-l ascund , altii si-l expun in public. :)

Audi a dat o lectie BMW , urmeaza replica BMW ca sa sintetizez toata treaba asta dintre aceste doua masini.

153090[/snapback]

care este lectia ?

:blink:

da si sa stii ca e un tip de treaba , are si el ticurile lui , fiecare avem cate un bau bau al nostru , unii si-l ascund , altii si-l expun in public. :blink:

153090[/snapback]

Audi n-a dat nici o lectie BMW, si nici n-o sa dea probabil. E cu totul altceva un BMW, e un feeling unic la condus, pe care n-o sa-l aiba in veci audi :)

• 1 month later...
Ia-l drept exemplu pe theotien care isi tot testa accelerometrul  sau pe bunilla care schimba pneuri dupa pneuri.  :blink:

170848[/snapback]

Da asa este exista oameni care au si banii si pentru masina si pentru intretinere si o fac cu placere.Dar si aici difera gusturile unul poate vrea BMW altul vrea alta marca e bine cand sunt multe de ales ca si de la altii mai poti sa inveti.

• 2 weeks later...