Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

suport telefon mobil

uniq

Recommended Posts

Este suportul car kit-ului 'original'. Asa am si eu, am scos car kit-ul, si acum sunt in cautare de un suport mai de calitate pt telefonul meu, sa-l montez acolo.

Edit: prin original nu inteleg fabricat de BMW, ci ca este acolo de la fabricarea masinii. Car kit-ul scos de mine are marca ARAI, banuiesc ca si suportul to de la ei provine.

Edited by petibv

Este suportul car kit-ului 'original'. Asa am si eu, am scos car kit-ul, si acum sunt in cautare de un suport mai de calitate pt telefonul meu, sa-l montez acolo.

Edit: prin original nu inteleg fabricat de BMW, ci ca este acolo de la fabricarea masinii. Car kit-ul scos de mine are marca ARAI, banuiesc ca si suportul to de la ei provine.

era doar suport ... era mia mic decat car kitu ce il are bmw

era montat intr-un surub care numa daca as fi dat clima jos puteam ajunge la el

Edited by uniq

Cãutând pe ebay husã pentru telefonul meu, am vãzut tot felul de sisteme de prindere a telefonului mobil pe/la gurile de ventilaÞie ale maºinii...

CautĂŁ "car phone holder" Âşi uitĂŁ-te la poze.

Scuze, nu m-am exprimat corect. Suportul despre care vorbin nu l-am scos, doar car kit-ul l-am demontat. Caut o parte din suportul potrivit telefonului meu, care s-o montez pe piesa aceasta. Ma enerveaza diferitele chinezarii agatate pe bord, parbriz, plafon etc. Suportul acesta este montat in locul ideal. Oricum nu pare a fi original, nu exista in realoem, si nici pe google nu am gasit nici o poza.

eu nu am reusit sa gasesc nici unde.. nici pe google... nici ebay sau okazii.... dar nu ma las pana nu gasesc in masina nuam nici un loc unde sa pun telefonu si decat sa pun o chinezarie in geam sau mia stiu eu unde lipita..

Este posibil sa se adapteze car kit-ul (NOKIA 6310) la alt model de telefon, ma refer la un suport pentru un alt model telefon, adapare la mufa respectiva, cu alte cuvinte sa pot folosi car kit-ul impreuna cu un alt model de telefon ?

da se poate este un adaptor il am si eu http://www.24retail.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=812033

• 5 months later...