Jump to content

Accident bucuresti oltenitei

Chinezupwnz

Recommended Posts

Curios, airbag-ul sofer e la locul lui. Asta in caz ca exista.

ca tot a venit vorba de airbag... am o curiozitate :blush:

daca masina era oprita pt a vira la stanga si a fost lovit frontal... trebuia sa-i sara airbag-ul? aspectul asta intra la siguranta pasiva?

ca tot a venit vorba de airbag... am o curiozitate :blush:

daca masina era oprita pt a vira la stanga si a fost lovit frontal... trebuia sa-i sara airbag-ul? aspectul asta intra la siguranta pasiva?

ceva trebuia sa sara , macar alea laterale , am mai vazut situatie similara la un Opel Vectra nou , lovit din lateral nu a sarit nimic .Omul era socat si spunea ca nu va mai lua Opel vreodata ..lol

Altul bre?

Apropos de Opel. Accident cu un Astra, dauna totala, masina full ca siguranta, facuta pe comanda. Impact la 70-80km/h cu un alt vehicul, cum ziceam, dauna totala, victime, spitalizari... nu a sarit niciun airbag. Bineinteles masina in garantie... procese, alea, alea...

In mod normal, chiar daca esti oprit pe loc, trebuie sa sara frontal sau lateral sau ambele.

Cand m-am dus sa fac Casco la f10 la Allianz, nea ala de acolo imi spune: esti primul posesor de BMW care a venit la mine in ultimii 10 ani care nu are lant la gat, tricou cu versace mulat pe burta si restul de recuzita care este... vorba lu nea goagal.

Nu e vorba de asta ca mi se rupe si mie.

Imi place marca, masina si respect toata istoria ei dar nu pot sa nu ma declar dezamagit cand vad ca multi "confrati" de-ai nostri fac publicitate negativa si nemeritata marcii.

Nu ar fi rau sa luam atitudine si sa ne delimitam clar de toti boschetarii astia.

oricum sper ca realizati ca aproape toti din cei care comenteaza aiurea despre BMW merg cu metrou sau cu tramvaiu , in cel mai fericit caz cu o dacie 1310 , si atunci cand se suie intr-o pisicuta 1.8is au multiple orgasme

Mi-a placut despre Acero la faza asta! :LMAO:

sunt de acord,cand am intrat in primele zile pe forum am postat o mica opinie,bmw si cocalarii,in acest sens,care a fost inchis imediat desi nu aducea jigniri nimanui

personal am incetat sa ma mai agit pe tema asta,nu duce nicaieri

da fix de aia nu pot sa dorm eu noaptea...ca zice un retard nu stiu ce de bmw si posesorii lor

Eu dorm, dar n-ai tu idee câte semne am pe uși de la alte uși. Și dintre toate mașinile din parcare, la mine sunt toate pliantele cu gagici de ĂŽnchiriat.

Pai daca te uiti la Tv, internet , ziare etc si vezi numai exemple de genul acesta cum vrei sa te faca lumea ( noi suntem o comunitate aici si este cu totul alceva). Pe bune acuma la fiecare accident grav din 10 , 5 sunt numai cu BMW (pustani care si-au luat si ei pentru prima data BMW si care se cred zmei)

Eu dorm, dar n-ai tu idee câte semne am pe uși de la alte uși. Și dintre toate mașinile din parcare, la mine sunt toate pliantele cu gagici de închiriat.

tare asta! si mie mi se intampla fix la fel..

oricum... dubios.. a mai fost un accident cu o pisicuta acum cateva zile, destul de asemanator.. incep sa se inmulteasca accidentele cu bmw-uri derapate pe contrasens in conditii de carosabil umed/ploaie.Desi este evident ca soferii respectivi au depasit limitele unei tractiuni spate pe umed, devine din ce in ce mai evident ca bmw-urile prin bucuresti sunt si mai expuse deoarece pe asfalt umed si line de tramvai.. trebuie sa ai ceva reflexe sa o redresezi, dar asta cu conditia sa nu ai viteza mult prea mare.. ca altfel... patesti accident clar.. si nasol e ca ii maturi si pe altii.

Ambele accidente, si cel de azi si cel cu pisicuta(e36) de acum cateva zile(ieri, alaltaieri) s-au petrecut pe carosabil umed si linie de tramvai.

Mare atentie cei care aveti e36(pisicute).. nu numai dupa parerea mea personala.. ci din pacate este un fapt dovedit statistic.. masinile astea derapeaza extrem de usor, iar cand se lovesc de ceva.. e vai si amar.. culmea e ca ieftine fiind, si avand calitati sportive sunt fix preferatele celor fara experienta, deci un cocktail letal.Sper totusi ca aceia la care ma refer sa invete ceva din toate accidentele astea prezentate la TV. E foarte rau ca pe aici si in mass-media de specialitate se tot vorbeste despre stabilitatea bmw-urilor inca de la pisicute incoace.. cand de fapt sunt chiar extrem de periculoase(chiar fata de un logan) in conditii de ploaie, zapada, pietris,etc Stabilitatea bmw-urilor este intr-adevar foarte buna pe asfalt uscat, la viteze de bun simt, cu anvelope potrivite si fara defectiuni.Dar sa respecti toate astea la o masina de 3000 euro si cand ai doar 18 ani.. poate parea greu.Pacat!

P.S. Stiu ca accidentul de azi a fost un e46 si cel de acum cateva zile un e36.cu toate astea, ramane valabil ce-am zis mai sus.. tractiunea spate este foarte periculoasa in anumite conditii si la anumite viteze.

Edited by Diesel Power

Acum 2 saptamani prin centru ma prins o ploaie cu bulbuci , stergatoarele erau la viteza maxima si nu faceau fata , mergeam cu 50 60 lejer , eu si inca unul cu un E Klass ultimul tip , deci conteaza zic eu cauciucurile , sa nu o bruschezi si nu in ultimul rand unghiurile de fuga si tot ce tine de roti echilibrate .

Sa nu fac pe mine ca nu este frumos , o conta si ca am numai 90 de cai , deci putere sa rupa aderenta nu este dar nu sunt rele daca stii ce ai sub cur si ii inveti limitele .

Ziua , si in traficul din buCUResti si sa mori la volan , trist , cel putin in teorie nu ar trebuii sa patesti mare lucru .

Edited by Billy_e36