Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

E46 touring schema electrica/POZA motoras stergator spate

Recommended Posts

Salutare,

Adrian Bradea 0733034232

Am un BMW320D Touring din 2004. La portbagaj am posibilitatea sa deschid luneta independent de usa portbagajului.

Exista acolo un motoras care actioneaza si aceasta iala dar si stergatorul lunetei!

In acest motoras vin 6 fire care intra pe pinii motorasului.

Problema masinii mele e ca am luat-o cu o improvizatie de mufa pentru aceste 6 fire si de la socuri improvizatia a cedat si acum nu mai stiu ce fir(culoare) pe care din cei 6 pini sa-l pun!

Va rog frumos daca puteti face o poza acestei mufe (de la motoras) incat sa imi dau seama cum sa pun pe direct mufele mi-ar fi de mare ajutor. Sa stau sa fac combinatii de 6 luate cate 6 inseamna 36 de "pozitzii"...

Va rog frumos poate aveti o schema electrica sau puteti poza cum sunt puse firele, daca aveti acelasi tip de masina.

Multumesc anticipat!

poze, cu el desfacut, si unde sunt clipsurile, de unde sa trag de unde nu... pai are si niste suruburi, stiu ca am incercat odata sa il desfac, si am tras si nu vroia sa iasa, si de atunci am zis ca nu mai umblu, ca imi era frica sa nu rup ceva.

si daca resusesc sa il desfac ii fac mai multe poze, si pentru altii, si pentru eventuale probleme.

Edited by Munteanu

poze, cu el desfacut, si unde sunt clipsurile, de unde sa trag de unde nu... pai are si niste suruburi, stiu ca am incercat odata sa il desfac, si am tras si nu vroia sa iasa, si de atunci am zis ca nu mai umblu, ca imi era frica sa nu rup ceva.

si daca resusesc sa il desfac ii fac mai multe poze, si pentru altii, si pentru eventuale probleme.

Pt clipsuri incerca sa folosesti o surubelnitza cu care sa apesi usor si apoi sa tragi usor.

Vezi ca acolo unde-i inelul acela de fier cu care se inchide portbagajul sunt si doua capace din plastic care mascheaza niste gauri in tabla - in acele gauri sunt 2 suruburi.

Edited by actadi

Pt clipsuri incerca sa folosesti o surubelnitza cu care sa apesi usor si apoi sa tragi usor.

Vezi ca acolo unde-i inelul acela de fir cu care se inchide portbagajul sunt si doua capace din plastic care mascheaza niste gauri in tabla - in acele gauri sunt 2 suruburi.

inteleg, dar poze fac cat o mie de cuvinte.