Jump to content

530 xd vs CLS320

fbdcnt

ce-ati alege la acelasi pret sau primit degeaba?  

87 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am votat 530xd prin prisma performantelor.am un amic cu un cls350 de care este satul,probleme tehnice/electronice si n`a parcurs decat 30k km.estetic,cls-ul este net superior 5`arului si daca in final te hotarasti sa iei cls-u`.......320cdi nu prea suna bine :blink:

P.S.:nu`nteleg de ce n`ai luat in calcul A8....sau A6

auch!that hurt mister...

149705[/snapback]

Am stat 2 saptamani in Valcea. E60 erau mai multe ca Loganurile. Toti posesorii sunt hackeri, stau cu parintii intr-un apartament de maxim 25 de mii de euro, dar au masini de 35 de mii. La valoarea lui Doru, un E60 e ceva chiar retro ....

CLS 320 CDI

Dotare standard (CIP): € 49.410,00 Total OpĂžiuni: € 0,00

PreĂž Total: € 49.410,00

Interior

Airbag-uri frontale cu mai multe stadii de expansiune, airbag-uri laterale pt locurile din faÞã ºi airbag-uri pt ferestre

Aprindere automatã a luminii În interior când autoturismul este descuiat

Audio 20 CD radio cu CD player, boxe, antenĂŁ radio integratĂŁ ĂŽn lunetĂŁ

Buzunare pompadour pe spãtarele scaunelor faÞã

Calculator de bord

Ceas analogic

Ceasuri de bord pe fond negru Âşi ecran mare pentru computer-ul de bord

Centuri cu prindere În trei puncte ajustabile pe ÎnãlÞime În faÞã ºi ajustare pe ÎnãlÞime automatã În spate

Centuri de siguranÞã pretensionate ºi limitator de forÞã În douã trepte pentru locurile din faÞã ºi Într-o singurã treaptã pentru locurile din spate

Claxon

ColoanĂŁ volan reglabilĂŁ manual

CombinaĂžie tapiĂžerie Biarritz cu piele neagrĂŁ

Compartiment ascuns ĂŽn consola centralĂŁ cu pivotare electricĂŁ

Compartiment de depozitare cu prizĂŁ ĂŽn loc de scrumierĂŁ

Compartiment de depozitare ĂŽn consola centralĂŁ iluminat Âşi ventilat

Compartimente de depozitare sub scaunele din faÞã

Cotierã faÞã cu ventilare spate

CotierĂŁ spate cu compartiment de depozitare Âşi suport pentru pahar

Cruise control cu limitator variabil de vitezĂŁ "SPEEDTRONIC"

DeschizĂŁtoare uÂşi interior cromate Âşi iluminate

Display temperaturĂŁ exterioarĂŁ

Geamuri electrice cu control on touch Âşi senzor pentru obstacol

Iluminare cu activare automatĂŁ

Ănchidere electro-hidraulicĂŁ a portbagajului

Ănchidere manualĂŁ de siguranÞã pentru copii la uÂşile din spate Âşi ĂŽnchidere electricĂŁ de siguranÞã pentru copii pentru geamurile din spate

Indicatoare cu control "one touch"

Indicator ASSYST PLUS Âşi computer pentru service

Indicator lichid spĂŁlare

Indicator nivel ulei Âşi apĂŁ

LĂŁmpi pentru iluminare la picioare (4)

Luminã interioarã faÞã ºi spate reglabilã

LuminĂŁ interioarĂŁ ĂŽn spate pentru citit

Lumini Âşi reflectoare ĂŽn uÂşi (x4)

LunetĂŁ ĂŽncĂŁlzitĂŁ

Mânere de susÞinere pe ramã, deasupra geamurilor (4 bucãÞi)

OglindĂŁ curbatĂŁ asferic, heliomatĂŁ pe parte Âşoferului

Ornamente din lemn de nuc

Parasolare cu oglinzi luminate pivotante

Plasã pentru bagaje În spaÞiul pentru picioare al pasagerului din faÞã

Praguri inscripĂžionate Mercedes-Benz

PrizĂŁ de 12 V ĂŽn portbagaj

Reglare manualĂŁ a razei farurilor

Rezervor (80l)

Scaune ajustabile electric pentru locurile faÞã; scaun ºofer cu suport lombar pentru ºofer

SchimbĂŁtor ĂŽn piele

ScrumierĂŁ ĂŽn spate

Senzor de recunoaºtere a ocuparii scaunului dreapta faÞã

Sonerie de avertizare pentru faruri lãsate aprinse sau plecare cu frâna de mânã trasã

Sonerie de avertizare pentru faruri lãsate aprinse sau plecare cu frâna de mânã trasã

Tetiere reglabile faÞã ºi spate, tetiere active NECK-PRO În faÞã, tetiere spate rabatabile electric din faÞã

THERMATIC - control climĂŁ automat

Torpedou blocabil

Trusã de prim ajutor sub scaunul dreapta faÞã

Turometru

Volan multifuncĂžional acoperit ĂŽn piele embosatĂŁ

Exterior

Anti-lock Braking System (ABS)

Bandouri ĂŽn culoarea maÂşinii

Barele de protecĂžie vopsite ĂŽn culoarea caroseriei

Duze parbriz ĂŽncĂŁlzite

Geamuri cu tentĂŁ verde

Iluminare suplimentarĂŁ a portbagajului

Ănchidere automatĂŁ programabilĂŁ Âşi deschidere de urgenÞã

Ănchidere centralizatĂŁ Âşi senzor pentru accidente

Indicator plãcuÞe frânã

Lãmpi ceaÞã faÞã ºi spate

LuminĂŁ ambientalĂŁ ĂŽn oglinzile exterioare

Mânere uºã În culoarea maºinii

Oglinzi exterioare electrice ĂŽncĂŁlzite ĂŽn culoarea caroseriei

PregĂŁtire pentru portbagaj pe pavilion

Program electronic de stabilitate (ESP) Âşi ASR (Acceleration Skid Control)

Proiectoare

ProtecĂžie lateralĂŁ integralĂŁ

Puncte de ancorare ĂŽn portbagaj

Repere exterioare ĂŽn culoarea caroseriei

Senzor ploaie cu interval infinit variabil

Senzori de rĂŁsturnare

ServodirecĂžie dependentĂŁ de vitezĂŁ (direcĂžie parametricĂŁ)

Sistem de asistare la frânare (BAS)

Sistem de avertizare presiune scĂŁzutĂŁ ĂŽn anvelope

Sistem de blocare "ELCODE" cu telecomandĂŁ Âşi confirmare de blocare

Sistem de frânare “Sensotronic brake control“ (SBC)

ÂŞtergĂŁtoare aero cu funcĂžie one touch

Stopuri pe frânã cu design cu led-uri

TIREFIT Âşi compresor

Triunghi reflectorizant

TrusĂŁ de scule

echipare completa aproape inca din standard-lipseste xenon parca

doru, nu te mai inteleg DELOC :blink: esti extraordinar ba asa ba asa ba asa, ce faci la iarna cu cls-ul ca tot tractiune spate are? parerea mea este sa iti inchiriezi o masina de la bavaria (vb cu wolff :) ) si iti cumperi in primavara masina visurilor tale, oricum parerea mea este ca va mai ninge in ianuarie :)

Guest IulianE
Am stat 2 saptamani in Valcea. E60 erau mai multe ca Loganurile. Toti posesorii sunt hackeri, stau cu parintii intr-un apartament de maxim 25 de mii de euro, dar au masini de 35 de mii. La valoarea lui Doru, un E60 e ceva chiar retro ....

149709[/snapback]

asta-i romanu domn'le ...nu stie nimeni ca sta in garsoniera confort 3...da pe strada il vad toti in E60..."lebadoi"(vb lu tata)

doru, nu te mai inteleg DELOC  :blink: esti extraordinar ba asa ba asa ba asa, ce faci la iarna cu cls-ul ca tot tractiune spate are? parerea mea este sa iti inchiriezi o masina de la bavaria (vb cu wolff :) ) si iti cumperi in primavara masina visurilor tale, oricum parerea mea este ca va mai ninge in ianuarie :)

149719[/snapback]

vreau un diesel de oras care sa imi faca si placere sa merg cu el, adica sa fie frumos si sa mearga bine. am inventariat toate masinile diesel cu cip cca 50k fara optiuni, cls e singura care ma atrage. nu imi place sa merg cu m-ul in oras, ma enervez, am impresia ca imi bat joc de el. 530 e masina buna dar e anost rau. vreau ceva repede, e un cls in stoc misto echipat cu roti de 18 si scaune cu piele perforata/ventilate pe la 58 cip. il iau pe ala. e argintiu cu piele gri.

vreau un diesel de oras care sa imi faca si placere sa merg cu el, adica sa fie frumos si sa mearga bine. am inventariat toate masinile diesel cu cip cca 50k fara optiuni, cls e singura care ma atrage. nu imi place sa merg cu m-ul in oras, ma enervez, am impresia ca imi bat joc de el. 530 e masina buna dar e anost rau. vreau ceva repede, e un cls in stoc misto echipat cu roti de 18 si scaune cu piele perforata/ventilate pe la 58 cip. il iau pe ala. e argintiu cu piele gri.

149729[/snapback]

go for it, cls-ul este o masina foarte eleganta si sportiva :) bafta :blink:

Mi se pare oribil cls-ul , no ofense! Pt mine nu e o masina dupa care sa oftez asa cum fac ori de cate ori ma uit la E60-ul meu! :blink: Si nu mi se pare nici banal si nici anost E60-ul ba dimpotriva descoper pe zi ce trece lucruri la el care ma cuceresc...poate sunt subiectiv , insa CLS-ul e nashpa rau!

Mi se pare oribil cls-ul , no ofense! Pt mine nu e o masina dupa care sa oftez asa cum fac ori de cate ori ma uit la E60-ul meu! :)  Si nu mi se pare nici banal si nici anost E60-ul ba dimpotriva descoper pe zi ce trece lucruri la el care ma cuceresc...poate sunt subiectiv , insa CLS-ul e nashpa rau!

149752[/snapback]

daca ai merge cu un cls cateva zile cu siguranta te-ai indragosti :blink: e adevarat ca masina pe care o ai in GENERAL e cea mai frumoasa

Edited by paco_wonderboy

ma baieti va rog eu in respect pt toata lumea, NU MAI VB FARA SA STITI, FARA SA FII MERS VREODATA CU UNA DIN CELE DOUA, cu parerea isi da toata lumea, cls-ul a avut f multe probleme la partea electrica ( este aceeasi cu cea de pe E clas ) iar seria 5 alte probleme... ia-ti "frate" (cum zici tu doru :) ) ce vrei si ce iti place ce sa o mai lungim, cls-ul arata mult mai bine decat un seria 5 si tu asta vrei, nu vrei performante vrei comoditate...

P.S. hai mai rpd cu Porschele !! :)

(vezi ca m-am uitat acum pe autovit la porsche si au la bmw unul din 2004 parca :blink: 4s foarte frumos :) )

ma baieti va rog eu in respect pt toata lumea, NU MAI VB FARA SA STITI, FARA SA FII MERS VREODATA CU UNA DIN CELE DOUA, cu parerea isi da toata lumea, cls-ul a avut f multe probleme la partea electrica ( este aceeasi cu cea de pe E clas ) iar seria 5 alte probleme... ia-ti "frate" (cum zici tu doru :) ) ce vrei si ce iti place ce sa o mai lungim, cls-ul arata mult mai bine decat un seria 5 si tu asta vrei, nu vrei performante vrei comoditate...

P.S. hai mai rpd cu Porschele !! :)

(vezi ca m-am uitat acum pe autovit la porsche si au la bmw unul din 2004 parca :blink: 4s foarte frumos :) )

149756[/snapback]

N-am reusit sa te inteleg niciodata de ce crezi tu ca le stii chiar pe toate iar noi cei ce nu am mers niciodata cu alta masina decat Dacia 1300 ne dam cu parerea asa doar de a ne afla in treaba...nu poti sa accepti si parerea altora ?

Edited by benarcis

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.