Jump to content

530 xd vs CLS320

fbdcnt

ce-ati alege la acelasi pret sau primit degeaba?  

87 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

bunilla are foarte mare dreptate, nu mai sunt masini care sa reziste si sa fie facute ca lumea, materiale din ce in ce mai proaste mai ieftine,

150016[/snapback]

Offtopic: nu sunt de acord. Credetzi ca toti ursuletii (pentru ca asta se pare ca e exponentul fiabilitatii la BMW) au fost impecabili? Chiar suntem atat de naivi incat sa credem ca nici un ursuletz nu a avut probleme? Dupa parerea mea e un fel de "survival of the fittest" in sensul ca o masina care a iesit perfecta pe portile fabricii (pt ca trebuie sa recunoastem nu toate sunt asa), si care a fost intretinuta cum trebuie se afla si acum dupa 30 de ani pe strazi. Cine spune ca nu vom avea E46 sau E90 sau E60 pe strazi 25 de ani de acum incolo? e doar o problema de intretinere a masinii si de noroc. Nu e drept fatza de celelalte modele sa spunem ca nu se vor ridica niciodata la nivelul lui E30 pt simplul fapt ca nu a trecut destul timp ca sa putem judeca aceste modele.

Parerea mea... sper sa nu se fi suparat careva din cauza off-topicului

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Offtopic: nu sunt de acord. Credetzi ca toti ursuletii (pentru ca asta se pare ca e exponentul fiabilitatii la BMW) au fost impecabili? Chiar suntem atat de naivi incat sa credem ca nici un ursuletz nu a avut probleme? Dupa parerea mea e un fel de "survival of the fittest" in sensul ca o masina care a iesit perfecta pe portile fabricii (pt ca trebuie sa recunoastem nu toate sunt asa), si care a fost intretinuta cum trebuie se afla si acum dupa 30 de ani pe strazi. Cine spune ca nu vom avea E46 sau E90 sau E60 pe strazi 25 de ani de acum incolo? e doar o problema de intretinere a masinii si de noroc. Nu e drept fatza de celelalte modele sa spunem ca nu se vor ridica niciodata la nivelul lui E30 pt simplul fapt ca nu a trecut destul timp ca sa putem judeca aceste modele.

150036[/snapback]

Tot off-topic: De acord cu ce spui. Singurul lucru de agaugat ar mai fi ca... masinile de azi sint de sute de ori mai complexe decit un ursulet. De aici si problemele. Daca ursuletul s-ar fi facut la vremea aia asa de complicat, ar fi fost un dezastru. Deci, e de apreciat ca masinile de azi merg rezonabil la ce nebunii au prin ele. Si sa nu veniti sa imi spuneti... de ce nu se mai pot face masini simple si in ziua de azi? Ca imediat dupa aia cineva o sa vrea si aia, si ailalta, da' MB are aia, BMW de ce nu are? si astia de vor tot felul de prostii care adauga complexitate voteaza de fapt cu banu'. :blink:

On-topic: eu am votat BMW. E mai spatioasa si mai capabila iarna, crede eu. Si imi si place mai mult cum arata, dar asta e doar asa, parerea si centii mei. Amindoi, evident :)

absolut corect... :blink: cate calculatoare are acum e60 sub capota, atatea avea BMW in fabrica cand producea ursuletul. :) eu sunt insa de parere ca de exemplu masina mea daca va nimeri pe mana unora ca mine, va atinge lejer 600-700 mii km si 30 de ani. (nu exagerez)

CLS nu este in concurenta directa cu seria 5 ci cu seria 6. CLSul este "coupeul cu 4 usi" si sigur este cel mai frumos Mercedes: deci nu-l poti compara cu un 5. Tocmai m-am dat alaltaieri cu CLS 63 AMG si nu pot sa ma mai uit la seria 5 fie el si M5.Este tot ce-ti poti dori de la o masina !

CLS nu este in concurenta directa cu seria 5 ci cu seria 6. CLSul este "coupeul cu 4 usi" si sigur este cel mai frumos Mercedes: deci nu-l poti compara cu un 5. Tocmai m-am dat alaltaieri cu CLS 63 AMG si nu pot sa ma mai uit la seria 5 fie el si M5.Este tot ce-ti poti dori de la o masina !

154087[/snapback]

dar nu inteleg...spui la inceput ca "nu este in concurenta directa cu seria 5 ci cu seria 6"

dupa care spui ca cls e mult mai tare decat seria 5....intrebarea mea este ...daca seria 6 ar avea 4 usi ....care ar fi mai "tare" :blink:

154087[/snapback]

:blink:

problema e ca nu o sa iti permiti niciodata unu :)

Asta am zis si eu !

Spune-mi si mie te rog cine castiga campionatul ( de fotbal ) intern anul acesta.

156209[/snapback]

iti eu cine castiga......asta mai incolo cand o sa imi gasesc bila prea clar vazatoare :blink: :) :)

Edited by lucian1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.