Jump to content

[vand],pentru E46,urmatoarele

Recommended Posts

salut... asa cum spune titlul,vand pt e46,urmatoarele:stopuri complete cu semnal alb orig oem 100e,eleron portbagaj model rieger,50 e,oglinda dreapta cu totul[fara sticla]150 ron,rezerva subtire orig noua,nefolosita,100 ron,si multe alte maruntisuri. preturile sunt negociabile,pt cel care ia my multe piese se face discount substantial. rel la tel 0762266293,sau pe topic... stima...

Sal ..sunt interesat de eleronul de pe portbagaj ...imi poti trimite cateva poze cu el la e-mail corny_dyma@yahoo.com? si discutam acolo si detaliile. toata stima

salut.. ti am dat un buzz.

salut

PT E46 Face Lift

m-ar interesa daca mai ai capacul din spatele triplei " cel care se fixeaza pe tripla, din interiorul portbagajului " ? modelul este de face lift?

stima

salut.. my am un set de capace posterioare,dar este nfl din pacate.

salut... asa cum spune titlul,vand pt e46,urmatoarele:stopuri complete cu semnal alb orig oem 100e,eleron portbagaj model rieger,50 e,oglinda dreapta cu totul[fara sticla]150 ron,rezerva subtire orig noua,nefolosita,100 ron,si multe alte maruntisuri. preturile sunt negociabile,pt cel care ia my multe piese se face discount substantial. rel la tel 0762266293,sau pe topic... stima...

preturi noi pentru stopuri spate pe alb e46 sedan complete,originale,350ron.eleron rieger 200 ron,oglinda dreapta fara sticla 120ron.0762266293 :thumbsup:

Sal ..sunt interesat de eleronul de pe portbagaj ...imi poti trimite cateva poze cu el la e-mail corny_dyma@yahoo.com? si discutam acolo si detaliile. toata stima

cotele aprox ale eleronului sunt1160 mm masurat in spate pe muchia portbagajului,1350mm masurat pe partea dinspre luneta. dist dintre gauri,masurate din spate spre luneta sunt130mm de la primul la al doilea surub si 110 mm de la surubul 2 pana la surubul dinspre luneta... stima...

Usurel cu UP-urile. Ai voie doar unul la 7 zile.

Citeste si respecta Regulamentul sectiunii Mica Publicitate.

Nu este necesar un raspuns la mesajul asta.

imi cer mii de scuze daca am gresit ceva,dar am postat o reducere a pretului de vanzare al stopurilor spate cu peste zece la suta,de la 400 ron la 350 ron ceea ce este permis,sau nu am inteles eu bine regulamentul,si mai am un post cu niste cote detaliate de gabarit ale eleronului pentru usherul cornelman,pe care e adevarat,trebuia sa i le trimit pe mess,dar pt k am fost plecat din localitate zilele astea,i l am lasat pe forum. am omis sa specific sa nu fie considerat up... mii de scuze... stima...

pret nou triple spate plus stopuri portbagaj,complete,originale pe alb 200ron.0762266293.

• 2 weeks later...

salut ity dau 150 ron p triple spate ..dar timitem niste poze te rog ..ms

nu pot pune poze pe forum,nu stiu de ce. ocupa prea mult spatiu,trebuie micsorate si nu ma pricep. id ul meu este paunoiu.calin@yahoo.com. tel 0762266293. my jos de 200 ron nu le las,multumesc pt interes. bafta.

up... stopuri spate e46 nfl orig,complete,impecabile,200 ron.0762266293,eleron tip rieger 200 ron,se adauga far dreapta fl fara xenon 250 ron.

up... valabil stopuri orig,impecabile semnal alb nfl 200ron,eleron rieger 200ron,far dreapta oem fara lupa fl 250ron.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
  • 4 weeks later...