Jump to content

problemĂŁ faruri bmw seria 7

dragobb

Recommended Posts

Salutare tuturor am o micĂŁ problemĂŁ cu becurile unui bmw 730D din 2005

O sĂŁ le enumĂŁr de la capĂŁt:

1.Semnalizarea dupã partea stangã se pare cã licãre intermitent , adicã foarte repede spre deosebire de cea dupã partea dreaptã , licãre câteva secunde dupã care se opreºte singurã.Mã gândesc cã becul e de putere ori prea micã ori prea mare.

2.CerculeÞele de la angel eyes , cele galbene dupã partea stângã de asemenea nu se aprind deloc

Aºtept pãrerile voastre :D Aº aprecia de asemenea sfaturile voastre cu privire la reparaÞia maºinii .Rog seriozitate ºi evitarea raspunsurilor gen "Du-te la reprezentanÞã".Mã voi duce de Îndatã ce o sã am timp ; deocamdatã aºtept pãreri.

PozĂŁ far stanga --->>> (de menĂžionat cĂŁ ambele cerculeĂže nu se aprind) http://img233.imageshack.us/img233/9486/fary.jpg

DupĂŁ ce am citit descrierea defectelor facuta de tine, atat a celor dupĂŁ partea stanga cat si a celor dupĂŁ partea dreapta, ma intreb daca ce spui tu se intampla mereu sau doar dupĂŁ-masa? :unsure:

Daca este doar dupĂŁ-masa ar trebui sa verifici masa sa nu fie vreun contact imperfect. ;)

Dar in primul rand verifica absolut toate becurile, e posibil sa fie unul ars sau de alta putere sau sa nu faca contact bine. Totodata, daca este vreun bec ars, modulul de control lumini incearca sa aprinda alt bec in locul celui ars, ca sa nu ramai fara nicio lumina pe partea respectiva.

De ce consideri ca neserios sfatul de a merge la reprezentanta?

Daca vrei sa fii indrumat catre un electrician, nu ar fi rau sa spui si de unde esti.

Păi eu sunt din Craiova nu mi se pare neserios dar vreau sa aflu mai întâi păreri nu să mă duc la reprezentanţă şi să zică tipul de acolo că are mai ştiu eu ce probleme exagerate nu vreau să mă duc acolo şi să stau ca lemnul în timp ce electricianul vorbeşte.

AÂştept pĂŁrerile voastre :D

Pune-o pe un tester si sterge erorile.Asta poate face si un electrician,un frizer sau un chelner.Dupa aia vezi ce erori raman permanente in modulul de lumini si concentreaza-te asupra lor,dar nu prea tare sa nu spargi farurile.Dupa care daca ai gasit cauza si este un bec ars sau ceva,atunci da,poti merge la un elecrtician sa schimbe becul....inainte sau dupa masa,va stii el cum 8)

Pãi eu sunt din Craiova nu mi se pare neserios dar vreau sa aflu mai Întâi pãreri nu sã mã duc la reprezentanÞã ºi sã zicã tipul de acolo cã are mai ºtiu eu ce probleme exagerate nu vreau sã mã duc acolo ºi sã stau ca lemnul În timp ce electricianul vorbeºte.

din cate cunosc ... este chiar cineva pe forum din craiova, posesor de bmw si ... are si un service.

l-am cunoscut la intalnirea anuala.

un telefon ... s-ar putea sa te ajute: dan, 0723 584 266

bafta!

din cate cunosc ... este chiar cineva pe forum din craiova, posesor de bmw si ... are si un service.

l-am cunoscut la intalnirea anuala.

un telefon ... s-ar putea sa te ajute: dan, 0723 584 266

bafta!

MulÞumesc frumos pentru informaÞii atât Þie cât ºi celorlalÞi