Jump to content

Jante Bmw - pareri

e46_316i

Recommended Posts

Ce parere aveti de jantele facute in italia. E adevarat ca nu sunt originale dar macar sunt mai ieftine si asa poti sa-ti schimbi jantele dupa cum ai chef.

de exemplu un magazin pe ebay.it care vinde jante care arata ca cele originale bmw:

http://stores.ebay.it/FAAMWHEELS

ce ziceti de ele sunt bune de ceva? influenteaza mult tinuta de drum? sunt rezistente? astept pareri .. poate imi achizitionez ceva de acolo si as vrea sa fiu pus in tema

Am facut pana in Germania si am mers la vulcanizare (eram cu un prieten cu masina lui). Ala care a facut roata, un om pe la vreo 50 de ani, nu si-a dat seama ca janta nu e originala pana nu a intors-o si s-a uitat pe spate (asta dupa ce a rezolvat roata). Chiar i-a spus prietenului ca a fost surprins de calitatea jentii (jantei?). Jantele (jentile?) erau copie dupa jante (jante?) de BMW, facute in Italia. Cred ca vazuse nenea ala ceva jante (jante?) la viata lui...

Concluziile le tragi tu.

PS: cum se zice? jante? sau jante?

cred ca am rezolvat-o cu jantele .. adik eu am m3 pe 17 dar au niste "dents" pe margine (dar nu asta e problema ca de cand le-am pus arata criminal) dar am cauciucurile cam roase si ar trebui schimbate. faza e ca am gasit in germania jante m3 de aluminiu care arata pur si simplu criminal.

tocmai azi m-am uitat pe e46fanatics si am gasit mai multe poze. postez cateva .. sunt pur si simplu criminale te ia plansu .. va las sa le admirati:

tin sa mentionez ... pozele nu sunt oficiale sunt facute de membrii e46fanatics ca si noi. numai ca ei au strazi fine ca-n palma ... ce fericiti trebuie sa fie .. visez si eu la asa ceva in loc sa injur zilnic cand iau cate o groapa facuta in mod criminal de niste alcoolisti de la drumuri Edited by e46_316i

o sa-mi vand jantele/jentile in curand .. sunt de m3 17" din aliaj sau aluminiu (inca nu am verificat ca au crom/nichel peste ele).. (nu stiu sigur daca sunt originale cu toate ca au fost date jos de pe o masina venita din germania) .. au urme de la vulcanizare pe margini care se vad cand te apropii de masina .. cauciucurile mai au in jur de 30 - 40 % ..

cam cat imi iau pe ele ?

Edited by e46_316i

Guest brandex
o sa-mi vand jantele/jentile in curand .. sunt de m3 17" din aliaj sau aluminiu (inca nu am verificat ca au crom/nichel peste ele).. (nu stiu sigur daca sunt originale cu toate ca au fost date jos de pe o masina venita din germania) .. au urme de la vulcanizare pe margini care se vad cand te apropii de masina .. cauciucurile mai au in jur de 30 - 40 % ..

cam cat imi iau pe ele ?

150305[/snapback]

Nu exista originale pe 17", cele originale sunt pe 19".

E adevarat ca nu exista inca janta (orig BMW sau nu) care sa reziste gropilor din Ro (Buc), dar sunt sigur ca cele replica au mai multe sanse sa se sparga/indoaie/descentreze mult mai repede decat cele orig. Calitatea materialelor este net diferita, dar finisajele si forma sunt aproape de 100% identice (la unele).

Ce parere aveti de jantele facute in italia. E adevarat ca nu sunt originale dar macar sunt mai ieftine si asa poti sa-ti schimbi jantele dupa cum ai chef.

de exemplu un magazin pe ebay.it care vinde jante care arata ca cele originale bmw:

http://stores.ebay.it/FAAMWHEELS

ce ziceti de ele sunt bune de ceva? influenteaza mult tinuta de drum? sunt rezistente? astept pareri .. poate imi achizitionez ceva de acolo si as vrea sa fiu pus in tema

149800[/snapback]

Aoleu! Mocaciuni! Ce preturi sunt alea? La bucata sau la set?