Jump to content

cati bani merita un 730 din 95

77NFS

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mai bine  ne spune el cat costa si ne dam cu parerea.sper totusi sa nu se termine topicul intr-un deja obisnuit scandal

150192[/snapback]

pai proprietarul spune ca 6000 e ultimul pret, nu stiu daca merita banii

culoare e un gri ceva

Edited by 77NFS

Da, asa e.  Pretul e bun pentru un E38. Numai sa nu fie furat, ca astea mereu au fost dubioase. Daca era verde inchis, e posibil sa fie unul care stiu sigur ca e furat, B73ECE parca, nu mai tin bine minte.

150206[/snapback]

pai daca ar fi furat oricum nu ar putea sa il radieze

si oricum nu il iau fara sa ii fac autenticitatea la RAR

Edited by 77NFS

nu e mai simplu sa o verifici la RAR sau politie? poate dai cu picioru la o ocazie buna...

vb cu proprietarul si vezi care e treaba cu masina. spune si pe aici ce si cum, poate stie careva cate ceva despre masina.

150237[/snapback]

am vb cu proprietarul, si mi-a spus ca masina e ok in afara de ceva bucse la articulatie si un telescop care sunt uzate, i-am zis ca nu o cumpar pana nu ii face o autenticitate la RAR, a zis ca nu e nici o prob, masina e pe numele unui prieten de-al lui, dar are procura si poate sa o radieze si el, sunt cam indecis, pt ca pretul e destul de mic in comparatie cu ce am mai vazut la modelele astea, si daca sta cu ea de 6 luni cred ca ceva nu e in reg.

Vezi ce e cu masina, mergi la un tester cu ea, nu e obligatoriu sa fie teapa, gandeste-te ca masina asta nu e chiar ieftin de intretinut, plus ca romanul fuge de motoare mari pe benzina, mai ales la SH.

Vezi si cine e proprietarul sau prietenul prop., ma refer la tinuta. Ar trebui sa-ti dai seama daca omul respectiv a intretinut masina sau a facut-o acum sa arate sclipitor ca sa o dea. Vezi si in cartea de identaitate ce e cu masina, pe la cine a trecut, cat au tinut-o.

Oricum fara identificare sa nu dai nici 100 euro pe ea.

Succes

si eu am dat 525td din 1995 cu 5500euro.Si nu era masina dubioasa.Si trebuiau schimbate niste bucse.Mergeti la un service , fa o tura cu ea , vezi daca iti place.Daca nu sunt probleme cu actele atunci ia-o.In fond si la urma urmei tu esti clientul , sunt banii tai si faci ce vrei cu ei.Daca nu vrea omu ala teste sau mai stiu eu ce verificari atunci mai cauta.offtopic-La 6000 euro mai bine iti cauti ceva mai micut(un seria 5 eventual (E34) bine accesorizat si din ultimii ani de fabricatie ..nu neaparat cu motor de 3000.si un 525i face treaba buna.)

si eu am dat 525td din 1995 cu 5500euro.Si nu era masina dubioasa.Si trebuiau schimbate niste bucse.Mergeti la un service , fa o tura cu ea , vezi daca iti place.Daca nu sunt probleme cu actele atunci ia-o.In fond si la urma urmei tu esti clientul , sunt banii tai si faci ce vrei cu ei.Daca nu vrea omu ala teste sau mai stiu eu ce verificari atunci mai cauta.offtopic-La 6000 euro mai bine iti cauti ceva mai micut(un seria 5 eventual (E34) bine accesorizat si din ultimii ani de fabricatie ..nu neaparat cu motor de 3000.si un 525i face treaba buna.)

150334[/snapback]

da ce treaba face nu ca face.... :blink: am mers si io odata cu unu,imi place !