Jump to content

cati bani merita un 730 din 95

77NFS

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest artistu'

Tare haios topicul si parerile colegilor de forum...:blink:). Cu masina am avut un anuntz de vanzare si aici,numai ca nu m-am mai ocupat. Am avut-o si pe situl autovit,binentzeles,cu toate ca aparitia pe situl respectiv NU garanteaza NICIDECUM autenticitatea sau alte probleme,asa cum sustin unii;). Motivul pentru care nu ma agit foarte tare s-o vand este ca : 1-momentan cealalta masina este in servis pentru ceva up-grade-uri:) ce nu stiu sigur cat vor mai dura; 2-de la 1ian vor creste un pic preturile la cele inscrise,mai ales cu motoare mai serioase; 3-face o prima impresie dezastruoasa cu bara sparta,si daca tot am bara buna,mai intai o voi monta si fatzui un pic si dup-aia voi trage un nou rand de poze.

Unul dintre voi cred ca este cel care mi-a inchis pe okazii,si a vorbit cu mine...NU inteleg de ce atata suspiciune cand am spus clar ca facem orice verificare legata de "curatenia actelor".

ASA cum i-am spus si la telefon, AM facut pentru domnia sa programare pentru autentificare RAR pe data de 14nov Ora 13:00,si ma poate insoti pentru a nu exista dubii.

De ce nu s-a vandut masina pana acum?!...habar n-am...poate pentru ca a stat pe autovit numai termenul minim iar apoi nu am lasat anuntz decat pe okazii ,care nu-i nicidecum un site de vanzari auto...cine intra acolo cauta in Ultimul rand masini;)

Afirmatia cum ca o dovada a problemelor cu actele ar fi disponibilitatea de a face schimb c-un teren,mi se pare in cel mai bun caz penibila...logica ce a dus la concluzia respective,pe mine lasandu-ma total perplex:|

Si pentru a linisti spiritele,in urmatoarele 5min ,voi ridica pretul si pe okazii,pentru a nu mai fi considerata furaciune sau facatura. Eu merg cu ea aproape zilnic si nu-mi place sa fiu acuzat de infractiuni pe care nu le-am comis;)....STIU ca s-au vandut pocnitori de pisicutze 316/'92 in doua usi ,cu consum cat e38-ul meu /performantza cat un olcit ,si revopsite de spe' ori,cu motorul desfacut si cu "tuning" in cel mai scrabos stil cu putintza pe la sume asemanatoare.....asta nu-i un motiv sa aruncati cu pietre in a mea.are si ea bubele ei...insa nicidecum din categoria acuzata de voi.......

Multe vorbe-n vant....daca cineva ar fi vrut cu adevarat s-o cumpere si sa fie sigur pe acte...imi solicita seria si cauta in cele cateva locuri unde se poate verifica...imediat.

Numai bine tuturor:)!

PS: multumesc ca m-ati facut sa mai accesez forumul...neglijasem de ceva timp treaba asta;)

Guest artistu'

Multumesc frumos cat:)

Merci MuadDib pentru sustinere;)......Si scuze moderatorului sectiunii pentru repetarea unora dintre explicatiile date pe scurt in postul precedent .

Masina asta e pe okazii de peste 6 luni....deci nu cred ca e in regula...

150224[/snapback]

masina nu e in regula mai mult ca sigur,lepadeaza-te de ea si cauta altceva mai bun :bash:

150227[/snapback]

Dovada cea mai buna ca e teapa e faptul ca accepta schimb cu un teren......

150233[/snapback]

Si mie mi s-a parut pretul foarte mic pt cum arata masina...Oricum cand aud de procuri si alte vrajeli imi miroase a teapa :blink: Daca te decizi sa o iei macar dute la BMW la tester cu ea.

150243[/snapback]

Ciupanezu,esti o adevarata enciclopedie de sfaturi intelepte si binevoitoare,bazate pe argumente solide :) .Sa nu mai amintesc de optimismul debordant ce razbate din fiecare caracter ce-l tastezi. :D

Lucian1, ce intelegi prin "nu e in regula",daca nu te superi?

De ce daca am procura notariala e de rau?...in marea intelepciune ce domina topicul...>poate cauza ar fi faptul ca mai am doua masini(ale mele) pe numele meu...?!...amicul meu accepta datorita faptului ca-s om corect si n-or sa-i vina cine stie ce amenzi acasa iar daca vin ,le voi plati(si le-am platit...inclusiv una televizata). Poate si din cauza faptului c-am luat masina doar pentru a-l scoate dintr-o problema cu banii .

Ce ar trebui sa constate cei de la bavaria pe tester?!...vezi ca rezultatul este acolo,am fost eu cu ea pe tester in august. Masina este inregistrata la ei.

Daca ai vazut ca-i pe okazii de 6luni...care-i problema?,.Chiar daca tu poate ai rating mai bun decat al meu pe situl respectiv(oricum,eu n-am facut calificativele din-"licitati fara obligatii pentru date de contact",precum multi din cei cu rating asemanator)...ti s-a parut ca sunt useri nemultumiti de mine acolo?? activez in mai multe comunitati virtuale din ro si din afara tarii iar in toate sunt respectat,exact cum si eu respect orice user al unei comunitati din care fac parte...nicidecum nu sunt acuzat de useri care incearca a mai aduna cateva posturi,considerand ca numarul acestora este vital pentru "imaginea" lor pe forum :)

Chestia cu schimbul de teren trebuie incadrata la cascadorii rasului... :D ..n-o mai argumentez pentru ca depasesti cu mult umila mea putere de intelegere....Voi manca mai mult peste sa-mi creasca creieru' ,abia dup-aia am sa-ncerc a-ti argumenta,Ciupanezule...Pacat de personajul exotic cu multa intuitie si foarte bine interpretat din serialul respectiv ....cred ca semeni mai mult cu actorul decat cu personajul... :)

Toate cele bune si sper sa nu fi ofensat pe nimeni ....asa cum vad ca-i normal p-aici in ultimul timp...Cum bine remarca un user in primele posturi :bash:..."..deja obisnuit scandal...." :D

Edited by artistu'

Guest IulianE

Asta e genul de filosofie a persoanelor care nu se pricep deloc la masini si se lega de cele mai puerile detalii cum ar fi ca nu e pe autovit,ca e pe ocazii.ro de 6 luni.

O masina de lux cu un motor v8 nu se vinde ca un Matiz...asta e clar si pana la urma putini sunt cei care isi permit o asemenea masina si care cel mai important isi asuma responsabilitatea unei asemenea masini.

daca e ieftina e suspicioasa,daca e scumpa nici nu te uiti la ea si injuri si proprietaru in gand...

E simplu se testeaza masina prin metodele cele mai concludente si se verifica autenticitatea actelor.

daca totul e in regula ramane doar intentia si decizia proprietarului...care de cele mai multe ori se codeste ,se invarteste ,pune cele mai stupide intrebari fara sa ia in considerare principalele caracteristici ale masini.

no ofence...dar trebuie sa ai bani si niste sange in veioza ca sa cumperi asa ceva...

Guest artistu'

Am facut autenticitatea la RAR,daca cineva mai are chef sa abereze,pot scana documentul si-l poate verifica...deasemenea pot specifica seriile si o poate cauta in care baza de date vrea persoana.

Ar trebui sa-i fie rusine celui care m-a acuzat...toti copii bat campii aiurea si pe aici,.....parca ar fi forumul 4T...:blink:. Copii ar trebui sa ceara acordul parintilor iar cand debiteaza ineptii ,sa ceara o pedeapsa de la mami si tati. Nu zic ca nu mi-ar fi placut sa-mi faca si mie cadou tati un bmw la 0km ,un jeep(platite cash ca sa-mi pun initialele la nr.) pentru la scoala iarna si o vila in baneasa ca sa nu-l deranjez cand vine cu c__ve prezentatoare TV acasa.....insa poate exista si lipsuri in comportamentul celor cu situatia de mai sus;)

Numai bine,

cred ca daca masina nu are probleme mari, pretul e bun.

se vand cu 5000 euro 730i din 88 - 89.

150204[/snapback]

poate se vand :) ...problema e ca le cumpara moldovenii la 5000 de euro...un e32 din 88-89 valoreaza intre 2500 si 3500...acum daca unii dintre noi posteaza preturi de pe autovit si de pe net....eu nu am cum sa ii contrazic :blink:

fratilor.. ideea cum ca e prea ieftina e cea mai proasta idee.. cam asa gandeam si eu .. pana am luat o masina tipla ( nu are nici cea mai mica problema) nici o zgarietura nimik , totu original, totu nou si am luato undeva cu 2-3 000 sub pretu pietii .. deci parerea mea.. mergeti la test si nu va mai aruncati cu vb de genu . poate omu vrea sa o dea rpd, poate are nevoie de bani, sau poate isi permite sa piarda la ea pt a lua altceva.. a-ti putea sa ganditi putin inainte... si sa nu aruncati direct cu parul..

@artistu': Daca eu mi-am spus parerea nu cred ca e cazul sa spui ca e ca pe 4tuning....eu am permis si masina si nu sunt deloc copil. Tocmai pt ca am vazut destule masini vara asta inainte sa-mi iau masina pe care o am acuma stiu ca majoritatea incearca sa dea teapa.....a fi naiv si a crede ca unu care vinde o masina e bine intentionat e o prostie....Si nu am zis sa nu vada masina am zis ca e bine sa mearga la tester ceea ce e de bun simt in cazul cumpararii unei masini care nu e Dacie. In al doilea rand daca asa cred eu ca schimburile cu terenuri sau cu alte masini sunt de cele mai multe ori preferate de samsari care e problema??

Asta e genul de filosofie a persoanelor care nu se pricep deloc la masini si se lega de cele mai puerile detalii cum ar fi ca nu e pe autovit,ca e pe ocazii.ro de 6 luni.

O masina de lux cu un motor v8 nu se vinde ca un Matiz...asta e clar si pana la urma putini sunt cei care isi permit o asemenea masina si care cel mai important isi asuma responsabilitatea unei asemenea masini.

daca e ieftina e suspicioasa,daca e scumpa nici nu te uiti la ea si injuri si proprietaru in gand...

E simplu se testeaza masina prin metodele cele mai concludente si se verifica autenticitatea actelor.

daca totul e in regula ramane doar intentia si decizia proprietarului...care de cele mai multe ori se codeste ,se invarteste ,pune cele mai stupide intrebari fara sa ia in considerare principalele caracteristici ale masini.

no ofence...dar trebuie sa ai bani si niste sange in veioza ca sa cumperi asa ceva...

150814[/snapback]

Spui ca filosofia asta e a celor care nu se pricep la masini si care se leaga de cele mai puerile detalii insa eu am 535i si cand l-am luat nu m-a interesat ca are un consum de 20l in oras si ca e scumpa intretinerea lui. Eu sunt pasionat de masini si nu ma intereseaza insa pe majoritatea oamenilor ii deranjeaza un consum mare si pana la urma e si normal pt ca nu te poti bucura de puterea unui motor mare decat rar in traficul din Bucuresti...asa ca nu tb sa fie o surpriza ca se pun intrebari "stupide"....

Guest IulianE
Spui ca filosofia asta e a celor care nu se pricep la masini si care se leaga de cele mai puerile detalii insa eu am 535i si cand l-am luat nu m-a interesat ca are un consum de 20l in oras si ca e scumpa intretinerea lui. Eu sunt pasionat de masini si nu ma intereseaza insa pe majoritatea oamenilor ii deranjeaza un consum mare si pana la urma e si normal pt ca nu te poti bucura de puterea unui motor mare decat rar in traficul din Bucuresti...asa ca nu tb sa fie o surpriza ca se pun intrebari "stupide"....

152680[/snapback]

da ma sunt de acord cu tine,si eu am cumparat o masina care consuma 20% si e scumpa in draci de intretinut...dar asta nu m-a facut sa intreb toate idioteniile"da nu e cam scumpa?"...sau "da nu e prea ieftina?","de ce o vinzi?"..."da de ce semnalizatoorul e fisurat 1mm?" "da motoru merge bine?" ,"da ASR mai merge?" ,"da quattro mai merge?"...etc

OFF-TOPIC: Ce sa faci asta e viata, sunt o gramada de prosti...am vandut o Laguna cu motor de 2000 cmc care consuma 12l la suta si majoritatea celor care au venit sa vada masina mi-au zis ca daca o cumpara tb sa puna neaparat GPL :blink: Cel mai bine e sa treci peste lucrurile astea si sa nu te enervezi degeaba. Edited by Ciupanezu

am vazut si eu masina pe un forum (softpediaforum nu stiu sigur) mai demult. Acolo  proprietarul spunea ca a avut motorul schimbat.

153665[/snapback]

eu zic ca e rezonabil pretul avand in vedere ca un e38 din 95 ajunge cam la 4000-5000 de euro in germania....taxele vamale presupun ca banuiti cat ajung la motorul asta

6-7000 de euro, in functie de stare. la un moment dat urmaream anunturile astea. problema e ca masina asta nu are public tinta pentru second hand. pe de o parte masina e veche deci cine vrea masina de lux prefera masina noua. pe de alta parte intretinerea scumpa si consumurile ii indeparteaza pe cumparatorii obisnuiti. cam aiurea.

Guest artistu'
6-7000 de euro, in functie de stare. la un moment dat urmaream anunturile astea. problema e ca masina asta nu are public tinta pentru second hand. pe de o parte masina e veche deci cine vrea masina de lux prefera masina noua. pe de alta parte intretinerea scumpa si consumurile ii indeparteaza pe cumparatorii obisnuiti. cam aiurea.

153876[/snapback]

Sunt si iubitori de bmw ce doresc un design mai conservator,mai ales la o limuzina care poate in ochii unora nu da bine sa arate ca o nava klingoniana din star trek;). Designul Bangle e un pic mai potrivit pentru mazda rx7 sau vreun crysler cu target tanar,nu pentru o limuzina cu pedigree...asta-i parerea unora> parere de care a tinut seama si echipa de design a bavarezilor la ultimul 7-er care-i un pic mai cuminte,mai spre clasic. Oricum teddy,e38 are multi fani ,chiar si-n romania..:)... :blink:

---> Sper sa nu fi ofensat vreun user iubitor al "trebii" facute de Chris Bangle la bmw...au fost numai niste pareri,daca cineva s-a simtit atins,imi cer scuze:(

Kosty99Pjd- nu cred ca pe softpedia am discutat eu ceva de masina,poate pe altul...Da,aia e masina,motorul a fost schimbat in '99 de catre primul proprietar. A fost facuta omologarea si in carte se afla seria acestuia care-i pe masina (altfel nu aveam cum sa-i fac autentificarea)

Numai bine,

Edited by artistu'

nu sunt fan bangle, si E38 imi place, de aceea le-am si urmarit. eu cautam ceva minim 1999 dar le-am vazut pe toate. intretinere scumpa, impozite/asigurari mari, consumuri mari si revanzarea foarte grea mi-au cam taiat elanul... ai poze? esti din bucuresti?

Sunt si iubitori de bmw ce doresc un design mai conservator,mai ales la o limuzina care poate in ochii unora nu da bine sa arate ca o nava klingoniana din star trek;). Designul Bangle e un pic mai potrivit pentru mazda rx7 sau vreun crysler cu target tanar,nu pentru o limuzina cu pedigree...asta-i parerea unora> parere de care a tinut seama si echipa de design a bavarezilor la ultimul 7-er care-i un pic mai cuminte,mai spre clasic. Oricum teddy,e38 are multi fani ,chiar si-n romania..:)... :blink:

---> Sper sa nu fi ofensat vreun user iubitor al "trebii" facute de Chris Bangle la bmw...au fost numai niste pareri,daca cineva s-a simtit atins,imi cer scuze:(

e38 cred ca e cea mai frumoasa masina facuta vreodata de BMW si chiar si astazi mi se pare o ,,regina,, printre limuzinele de lux-daca masina e ok este un pretz senzational de bun!

bafta!