Jump to content

cati bani merita un 730 din 95

77NFS

Recommended Posts

Guest artistu'
maxim 4 mii de euro mai mult sa nu dai pe el ca nu merita !

155030[/snapback]

Parerea ta...si parerea me este ca masina ta agricola nu merita mai mult ca a mea decat prin prisma anului mult mai bun si a faptului ca la noi benzina este foarte scumpa...poftim parere...sa-mi spui si mie unde ai gasit tu vreun e38 inmatriculat nematrasit nici la serii nici la provenientza ( luati banii pe el afara de la asigurari) la 4000euro...Da' poate tu esti miez si iei masini cu japca Spoitorule fermecatule,stralucitorule , Sile bancherule shucarule......Alti oameni poate sunt normali,nu detin puterile mariei tale...deh,ce sa-i faci,asta e...unu imparat altu argat...

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest artistu'

Si inca ceva: Observ mai Luciane urmarindu-ti posturile,ca esti total pe dinafara si la capitolul bmw si la capitolul mecanica&....seria 7 nu ai avut ever...deci e posibil sa fii cam in plus in discutia asta...Baga-te in seama unde ai ceva de spus,ar da mai bine in gramada ta de posturi lipsite de orice urma de substantza (fade ca cel de mai sus si ca toate pe care am reusit a le gasi aici....cred ca ai avea succes pe un forum dedicat jocului LEGO :blink: )

Scuze ,insa n-am reusit sa mai editez postul precedent,asa ca rog moderatorul sectiunii sa-mi uneasca cele doua interventii consecutive:(

Numai bine:),

Guest artistu'

Teddy,noi am mai discutat pe cg(or 4t?!) despre masina daca nu ma-nsel:). Poze sunt cateva si AicI ,pe forum...n-am asa multe posturi incat sa fie greu de gasit;)).

Da,sunt din bucuresti si in momentul in care te hotarasti ca incepi cautarea in vederea achizitiei,ne putem intalni undeva s-o vezi (daca erai din alta localitate avea rost sa-ti trimit poze dar in cazul asta cred ca-i mai normal pe viu)

O zi buna,

Edited by artistu'

daca 6000 e ultimu pret, jucaria merge binisor si nu exista probleme cu actele e un pret mai mult decit decent, chiar mi se pare ieftin,eu unul as fi tentat de masina,ptr mama mea care e si ea fan 7, dar finantele ma retin deocamdata...oricum spor la vinzare/cumparare :blink:

sa auzim numai de bine!

Si inca ceva: Observ mai Luciane urmarindu-ti posturile,ca esti total pe dinafara si la capitolul bmw si la capitolul mecanica&....seria 7 nu ai avut ever...deci e posibil sa fii cam in plus in discutia asta...Baga-te in seama unde ai ceva de spus,ar da mai bine in gramada ta de posturi lipsite de orice urma de substantza (fade ca cel de mai sus si ca toate pe care am reusit a le gasi aici....cred ca ai avea succes pe un forum dedicat jocului LEGO :) )

Scuze ,insa n-am reusit sa mai editez postul precedent,asa ca rog moderatorul sectiunii sa-mi uneasca cele doua interventii consecutive:(

Numai bine:),

155120[/snapback]

scuza-mi postul ma gandeam la altceva sorry ! nu cred ca trebuia sa ma jignesti in halu ala cred ca puteai sa vb si tu decent dar asta e asa e cand ai 8 clase :blink: ! si te rog masoara-ti cuvintele ca eu nu te-am jignit cu nimic !

edit: si da nu sunt mecanic pt ca am bani sa imi repar masina la reprezentanta nu la coltu strazii cu nea gigi!

Edited by lucian1

Teddy,noi am mai discutat pe cg(or 4t?!) despre masina daca nu ma-nsel:). Poze sunt cateva si AicI ,pe forum...n-am asa multe posturi incat sa fie greu de gasit;)).

Da,sunt din bucuresti si in momentul in care te hotarasti ca incepi cautarea in vederea achizitiei,ne putem intalni undeva s-o vezi (daca erai din alta localitate avea rost sa-ti trimit poze dar in cazul asta cred ca-i mai normal pe viu)

O zi buna,

155287[/snapback]

salut, nu am mai discutat despre masina. eu caut mereu, am un mondeo si o cunostinta care trage de mine sa-i vand mondeo-ul. nu-l dau pana nu gasesc ceva sa-l inlocuiasca. in weekend e ok? prin ce zona stai?

Guest artistu'
scuza-mi postul ma gandeam la altceva sorry ! nu cred ca trebuia sa ma jignesti in halu ala cred ca puteai sa vb si tu decent dar asta e asa e cand ai 8 clase  :blink:  ! si te rog masoara-ti cuvintele ca eu nu te-am jignit cu nimic !

edit: si da nu sunt mecanic pt ca am bani sa imi repar masina la reprezentanta nu la coltu strazii cu nea gigi!

155531[/snapback]

Explica-mi te rog,UNDE te-am jignit "in halul asta"??? sunt curios unde sunt jignirile si daca tu ai idee ce-s alea...aproppos de 8 clase....hai sa facem un sondaj/test intre membrii forumului ,insotit de o proba simpla....asa am putea realiza cine are 8 clase si cine poate mai multe...nu numai clase ci si stiintza/cultura....situatie care ,dealtfel este extrem de usor observabila din vocabularul fiecaruia si din felul cum stie fiecare a-si formula o idee.

Esti sigur ca ai bani?...daca da,bravo tie....si daca tu crezi ca orice user al forumului asta ce are stiintza (macar notiuni elementare) despre mecanica,este SARAC,pai te rog spune-le asta personal.

TU ai gresit ca ai solicitat suspendarea mea....si mult mai mult a gresit cel care a acordat-o .Am inteles actiunea ta ca pe un atac la adresa mea.Multumesc.

Teddy,discutam pe alt forum,aici pana nu mi se va cere scuze (ceea ce cred ca nu se va intampla niciodata) pentru faptul ca am luat ban pe nedrept,eu nu mai postez. Daca personaje de nivelul lui Lucian1 sunt dorite aici,foarte bine....impartasiti cu el idei despre ...banii care-i are si-i da la service...si alte lucruri interesante la care este priceput..:))

Explica-mi te rog,UNDE te-am jignit "in halul asta"??? sunt curios unde sunt jignirile si daca tu ai idee ce-s alea...aproppos de 8 clase....hai sa facem un sondaj/test intre membrii forumului ,insotit de o proba simpla....asa am putea realiza cine are 8 clase si cine poate mai multe...nu numai clase ci si stiintza/cultura....situatie care ,dealtfel este extrem de usor observabila din vocabularul fiecaruia si din felul cum stie fiecare a-si formula o idee.

Esti sigur ca ai bani?...daca da,bravo tie....si daca tu crezi ca orice user al forumului asta ce are stiintza (macar notiuni elementare) despre mecanica,este SARAC,pai te rog spune-le asta personal.

TU ai gresit ca ai solicitat suspendarea mea....si mult mai mult a gresit cel care a acordat-o .Am inteles actiunea ta ca pe un atac la adresa mea.Multumesc.

Teddy,discutam pe alt forum,aici pana nu mi se va cere scuze (ceea ce cred ca nu se va intampla niciodata) pentru faptul ca am luat ban pe nedrept,eu nu mai postez. Daca personaje de nivelul lui Lucian1 sunt dorite aici,foarte bine....impartasiti cu el idei despre ...banii care-i are si-i da la service...si alte lucruri interesante la care este priceput..:blink:)

156946[/snapback]

foarte bine pt ca nu o sa ti se ceara niciodata scuze! drum bun

Nush de ce atata agitatie fratilor. Este un pret bun iar E38 chiar merita banii astia avand in vedere ca este nava amiral si iti ofera tot ce iti poti dori de la o masina. Cand spun asta ma bazez pe experienta ( am avut 2 buc :blink: ).Daca vand E39 cu siguranta o sa te caut (desigur daca va mai fi valabil).

Bafta!

• 2 weeks later...

vad ca nu a metnionat nimeni de motor, m60-urile au avut mari probleme datorita coatingului de nikasil de pe suprafata cilindrilor care in contact cu sulful din benzina se descompune, un motor se poate uza extrem de repede cca 30-50000km, pierderi de compresie, mers iregulat,pierdere de putere, etc etc... problema asta a fost un cosmar pt bmw, daca acel bloc nu s-a schimbat in garantie cu unul alusil atunci masina nu merita prea mult. Cand a fost testat motorul a fost folosita o benzina de calitate superioara din care s-a extras continutul de sulf, de aceea nu s-a observat aceasta problema dar pt comp. de petrol acest procedeu este costisitor si nimeni nu vrea benzina scumpa,nu?asa ca inainte sa cumparati o masina cu m60b30/b40 verificati numarul de casting

M60B30 [1 725 970 sau 1 741 212]>nikasil [1 745 871]>alusil

M60B40 [1 725 963 sau 1 742 998]>nikasil [1 745 872]>alusil

este in dreptul cil. nr 3 deasupra surubului de golire al antigelului. Sau verificati compresia.

PS rog un moderator sa puna informatia asta intr-un loc mai vizibil daca se considera ca este de ajutor.

PS rog un moderator sa puna informatia asta intr-un loc mai vizibil daca se considera ca este de ajutor.

163597[/snapback]

Oki, fac topic la seria 7 si baga asta :blink:

Sau codurile aste sunt valabile si pt. seria 5 din perioada aia? Atunci merge la Generalitati...

Thanks! :)

Guest artistu'
vad ca nu a metnionat nimeni de motor, m60-urile au avut mari probleme datorita coatingului de nikasil de pe suprafata cilindrilor care in contact cu sulful din benzina se descompune, un motor se poate uza extrem de repede cca 30-50000km, pierderi de compresie, mers iregulat,pierdere de putere, etc etc... problema asta a fost un cosmar pt bmw, daca acel bloc nu s-a schimbat in garantie cu unul alusil atunci masina nu merita prea mult. Cand a fost testat motorul a fost folosita o benzina de calitate superioara din care s-a extras continutul de sulf, de aceea nu s-a observat aceasta problema dar pt comp. de petrol acest procedeu este costisitor si nimeni nu vrea benzina scumpa,nu?asa ca inainte sa cumparati o masina cu m60b30/b40 verificati numarul de casting

M60B30 [1 725 970 sau 1 741 212]>nikasil  [1 745 871]>alusil

M60B40 [1 725 963 sau 1 742 998]>nikasil  [1 745 872]>alusil

este in dreptul cil. nr 3 deasupra surubului de golire al antigelului. Sau verificati compresia.

163597[/snapback]

Daca studiai mai atent,ai fi observat ca problema cu nikasilul s-a semnalat numai in US ! ...mai cauta ca altii au studiat problema inainte sa ia un M60..:)- ai descoperit un lucru deja descoperit de orice proprietar de bmw(nu versiuni cu motor de stergator) cu cativa ani buni in urma...Te rog mai cauta cazuri semnalate in europa si vei vedea ca nu-s deloc mai multe decat problemele cu,, compresia semnalate la oricare alta marca/model de masina.

Da MuadDib ,sunt incluse si motoarele de pe seria 5 in 8 (M60B30) si cele in 6 (M50), si mai tot cu bloc de aluminiu din perioada respectiva...paradoxal,cele mai multe motoare pe care le-am vazut mergand in jumatate(sau mai putini decat numarul initial,oricum) din cilindrii din dotare,au fost V12-le de pe 850... :blink:

....Dar ce sa mai vorbesc io aici cand exista oameni de valoare pentru forumul asta,cum ar fi de exemplu Lucian1( care va va explica cum trebuie sa fii boier si smecher cand ti-a luat mami bmw,si care face in cateva luni un numar de posturi pe care altii nu-l fac in cativa ani...un adevarat fat-frumos...e logic sa scrie mult,...nu poate sa tina onomatopeele/interjectiile pentru sine,ca mai multe atat...greu)...cu care inca n-am apucat sa vorbesc,dar o voi face .

PS-Cineva cu putere de decizie din conducerea forumului a promis ceva(niste discutii) referitor la niste porcarii facute de un user ajutat fiind de un moderator (care probabil nu a fost foarte atent-nu vreau sa ma gandesc la rea-vointza),insa probabil a uitat....:)..

Aproppos,cel mai ieftin E38 pe care-l poti misca de pe loc prin propriile puteri,aflat de vanzare pe Mobile.de este ~4999euro....cei care gasesc nod in papura la pretul cerut de mine,Ii rog respectos sa-si indrepte atentia catre un e36 tavalit,fara optiuni,dar proaspat vopsit si cu interiorul schimbat. Sau,mai bine pentru dansii ar fi sa se limiteze la o skoda octavia tour.E noua ,n-are probleme de nici unele (inchipuite sau nu) si e economica deasemenea....

Succes in continuare si sper sa vad in curand EXCLUSIV useri asemenea lui Lucian1(cine urmareste posturile lui si mai ales cine a apucat sa citeasca pm.-ul pe care mi l-a dat mie....Stie) pe acest forum,pentru a creste valoarea acestei comunitati virtuale..:)

Edited by artistu'

Daca studiai mai atent,ai fi observat ca problema cu nikasilul s-a semnalat numai in US ! ...mai cauta ca altii au studiat problema inainte sa ia un M60..:)- ai descoperit un lucru deja descoperit de orice proprietar de bmw(nu versiuni cu motor de stergator) cu cativa ani buni in urma...Te rog mai cauta cazuri semnalate in europa si vei vedea ca nu-s deloc mai multe decat problemele cu,, compresia semnalate la oricare alta marca/model de masina.

Da MuadDib ,sunt incluse si motoarele de pe seria 5 in 8 (M60B30) si cele in 6 (M50), si mai tot cu bloc de aluminiu din perioada respectiva...paradoxal,cele mai multe motoare pe care le-am vazut mergand in jumatate(sau mai putini decat numarul initial,oricum) din cilindrii din dotare,au fost V12-le de pe 850... :blink:

:) E adevarat multe motoare v12 nu merg decat pe un singur banc de cilindri dar asta din motive departe de pierderea compresiei, v12-le nu este nikasil ci alusil, problemele la v12 tin de managementul fiecarui banc de 6 cil. care este complet separat fiecare banc avand calc.,pompa benzina,distributor si senzori complet separati singurul lucru shareuit fiind eml-ul adica alel calc care le sincronizeaza si care are rolul de control al clapetelor de acceleratie (electro mecanichal linkage), ar mai fi arborele,blocul si uleiul...:)

Eu nu incerc sa-ti sabotez anuntul stai linistit, nu m-am referit la motorul tau ci in general, s-a pus o problema si mi-am spus parerea atita tot.

PS Probabil benzina din europa este ok, pt. cea din romania nu sunt asa sigur, iar despre 'descoperit lucruri' pana nu stii cu ce ma ocup nu cred ca esti in masura sa imi pui la indoiala cunostintele despre motoare si mai ales despre bmw.