Jump to content

Dezmembrez 328I 1996 manual!

Recommended Posts

Dezmembrez 328I 1996 cutie manuala.

Motor + anexe + cutie + evacuare 750 euro!!!!

Jante 350 euro 17/225/45

Bara fata 100 euro

aripi 250 lei

bandouri 100 euro

bara spate 100 euro

Grila 140 lei

volan M 250 lei

eleron 250 lei

Tel 0744321551

Mai multe poze joi!

Scaunele la ce pret?

Inca nu pot spune o suma, joi o sa le ating prima data, vreau sa vad ca sunt in perfecta stare si dupa pot face pretul.

banuiesc ca volanul are airbag

merge pe e34?

Joi o sa vad exact, din poza para sa nu fie.

Edited by nailbombmax

• 2 weeks later...

Salut,

sunt interesat de motor si tot ce'mi trebuie pentru transplant.. imi poti da seria de pe motor? ai habar daca e blocu cu probleme (nikasil) ?

Astept vesti

Mersi

Din ceea ce stiu eu toate motoarele M52 sunt din nikasil (desi si 328i) trebuie sa ajung la garaj sa vad seria de motor. Momentan motorul este pe masina, am tot ceea ce-ti trebuie pentru transplant, ca probleme, trebuie schimbata garnitura de culbutri ( aproximativ 100- 130 lei) in rest motorul trage foarte bine, nu are intreruperi.

Edited by nailbombmax

• 3 weeks later...

Ma intereseaza o trapa de coupe, banuiesc ca e vorba de cea pe care o desfaci de pe masina asta. Am vrut sa-ti raspund la mesaj insa nu am niciun post pe forum si nu ma lasa...:)

Trapa are vreo problema? Merge si ceea ce cedeaza in general, adica ridicarea si miscarea in spate a partii dinauntru atunci cand o ridici? Scoate sunete ciudate?

Eventual lasa-mi un nr. de telefon la care sa te contactez si o sa trimit maine un amic din brasov sa vina sa vada cum merge.

Multumesc!

Ma intereseaza o trapa de coupe, banuiesc ca e vorba de cea pe care o desfaci de pe masina asta. Am vrut sa-ti raspund la mesaj insa nu am niciun post pe forum si nu ma lasa...:)

Trapa are vreo problema? Merge si ceea ce cedeaza in general, adica ridicarea si miscarea in spate a partii dinauntru atunci cand o ridici? Scoate sunete ciudate?

Eventual lasa-mi un nr. de telefon la care sa te contactez si o sa trimit maine un amic din brasov sa vina sa vada cum merge.

Multumesc!

salut, 0744321551, trapa este ok din ce am testat-o acum o luna si ceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.