Jump to content

BMW 320d e46 info

Marius Fanu

Recommended Posts

Salut, sunt nou pe forum deoarece doresc sa achizitionez un 320d( http://www.autovit.ro/bmw-320-C19658566.html ). :D acesta arata bine si vreau sa ma duc in zilele urmatoare sa-l vad. ce mai intereseaza defapt este la ce sa ma uit si mai voiam sa merg la un dealer bmw sa se uite prin el daca sunt km reali sau ceva verificari de senzori care sa-mi spuna daca e ceva neinregula cu masina.

p.s. nu stiu daca exista cele de mai sus, aceasta fiind prima mea masina.

astept sfaturi, merci

Nu stiam ca s-a pus pe E46 parbriz incalzit, sau gresesc?

O verificare la un service specializat e ''must do''. Daca proprietarul stramba din nas chiar daca platesti tu...walk away.

Mergi cu cineva care ''are ochiul format'', stie cu ce se mananca BMW si va putea proba laudele vanzatorului la o evaluare preliminara.

Din cate vad, xenonul ala e fara lupe :getlost:

Kilometri...:hmm: ...multi inainte, ce sa zic :poke:

Masina arata bine, dar acele jante nu sunt originale, si nu cred sa aiba senzori de ploaie, acesti senzori ar trebui sa vina impreuna cu cei de lumina, pe care sigur nu ii are. Xenonul este aftermarket clar.

oki merci de info, ma duc maine sau miercuri sa vad masina eu co toate ca nu ma prea pricep la ce e sub capota.

buna ideia de a merge cu cineva care a mai avut si mai cunoaste :D nu mi-a trecut prin cap iar daca si el isi da ok-ul atunci o sa vad daca accepta sa mergem la service.

p.s. - o sa revin cu noutati in zilele viitoare.

Faza cu parbrizul incalzit este posibila pentru ca exista, dar sansele sa existe si pe masina in cauza sunt neglijabile.

Jantele alea eu stiam ca sunt M6... fireste replici ieftine.

Faza cu 12 airbag-uri ma preocupa cel mai tare... nu vad cum ar putea fi posibil sau am o alta idee: daca sunt 6 airbag-uri cu second stage, atunci dupa matematica de baza 6x2=12 :thumbsup: ...deci plauzibil.

Faza cu parbrizul incalzit este posibila pentru ca exista, dar sansele sa existe si pe masina in cauza sunt neglijabile.

Jantele alea eu stiam ca sunt M6... fireste replici ieftine.

Faza cu 12 airbag-uri ma preocupa cel mai tare... nu vad cum ar putea fi posibil sau am o alta idee: daca sunt 6 airbag-uri cu second stage, atunci dupa matematica de baza 6x2=12 :thumbsup: ...deci plauzibil.

Stiu ca exista parbrize incalzite si chiar nu e o noutate. Ford foloseste de mult pe Mondeo si chiar pe Focus. La E46 nici eu nu am auzit.

Intr-adevar jantele sunt de M6 nu de M3...replici Italia horror

2 perdea, 2 in bord(volan+pasager), 2 in scaunele din fata, 2 in usile din fata..si tot raman lipsa 4 :)

E la moda acum sa bagi la dotari cat mai multe, mai ales daca masina se adreseaza unui cunoscator. De asemenea, e obligatoriu sa se scrie si "fara accident", dar se pun poze de o calitate foarte slaba si se aprind farurile sa-ti bata in ochi, in asa fel incat sa nu observi eventualele lufturi.

Zice jante de M3 si probabil s-o fi gandit ca unele de M5 sau M6 clar nu au cum sa se potriveasca. :wacko: Iar replicile, ce sunt alea?

Nu stiu de unde a aparut trendul asta cu jante de M6 pe E46, insa cand esti agresat vizual de asemenea cazuri, ajungi parca sa le urasti si atunci cand le vezi in sanul matern. :)

Tipul nu pare de incredere, insa daca vrei sa cumperi masina, fa-i o verificare completa.

Edited by andrei™

Ai grija:

- in primul rand anul NU e 2004, dupa toamna 2003 320d are 6 trepte (vad ca scrie ca are dar schimbatorul pare a fi de una cu 5), si semnalizatoare albe

- senzori de ploaie ar trebui sa aiba dar sincer nu disting clar daca are sau nu

- nu are pilot automat sau comenzi pe volan dar are alte dotari mai exotice - nu zic ca e imposibil dar ma face sa ma intreb.

- multe dotari de acolo sunt standard dar sunt puse sa umple pagina cum ar fi geamuri electrice fata, volan reglabil, dscIII

Parerea mea e sa mai cauti.

Stiu ca exista parbrize incalzite si chiar nu e o noutate. Ford foloseste de mult pe Mondeo si chiar pe Focus. La E46 nici eu nu am auzit.

Da exista dar eu ma refeream la faptul ca exista astfel de parbrize pentru e46, am gasit eu de vanzare pe undeva si din cate imi amintesc erau facute special pentru raliu sau ceva de genul... in orice caz nu existau cu senzori de ploaie sau alte optiuni dar exista.

Si eu recomand initiatorului sa mai caute si sa nu se lase impresionat de prima care-o vede.

arata bine si asta, dar vad ca nu e facelift-ul (din becurile din fata) iar faptul ca are 270.000 km e cam mult pt mine :D

o sa merg astazi sa vad despre ce e vb, sa o vad cu ochii mei, nu din pozele cu claritatea aia.

oricum din cate am citit nu o sa ma avant sa iau, tb sa mai verific si piata auto, asta e doar ce am cautat pe net si mi-a placut asa :D si clar daca imi place fara o verificare la service nici nu ma gandesc. ca am auzit de la o gramada de prieteni care au fost cu ele in service si din 150-170 de mii de km defapt aveau in jur de 300.

adevarul e ca sunt nerabdator sa iau masina si sper sa o gandesc la rece, nu in the heat of the moment.

mersi de sfaturi o sa revin cu update-uri de ce impresie mi-a lasat masina.

o zi faina

am fost sa vad masina... de mers merge bine cel putin la ce-i 3 km care i-am facut cu ea, dar are zgarieturi pe ambele usi din spate (una agatata in parcare si pe cealalta o apasatura) , spoiler spate crapat, capota zgariata, si interiorul arata cam vraiste, adica banda aia gri (ce pare ca e aluminiu) e lipita pe bord, volan, si acolo la schimbator...

pret final 6700 € zicea, dar la insistente eu ma gandesc ca mai lasa 100. de service l-am intrebat si a fost de acord de mers fara sa ezite deci poate km sunt reali.

ca si concluzie m-am hotarat sa mai caut, poate dau de ceva mai bun.

oricum mersi de sfaturi la toata lumea, daca mai gasesc ceva o sa revin cu intrebari.

o seara faina,

marius

Despre care masina vorbesti in postul tau ca ai vazut-o? desprea cea care ti-am postat-o mai sus?

cred ca o comfunzi in cazul asta.deoarece acea masina este masina personala stiu ce am schimbat la ea din acest motiv pretul este acela bineinteles este negociabil.

Colegii de pe forum stiu care au problemele masinii :) si iti pot confirma ca nu mergi cu numarul de km si cu anul de fabricatie. :)

Parerea mea este sa studiezi bine topicurile de pe acest site eu am invatat multe de aici !

Eu decat sa-mi achizitionez un auto fabricat mai recent si fara dotari am preferat sa imi iau un autoturism mai batranel dar cu mai multe dotari.

Despre care masina vorbesti in postul tau ca ai vazut-o? desprea cea care ti-am postat-o mai sus?

cred ca o comfunzi in cazul asta.deoarece acea masina este masina personala stiu ce am schimbat la ea din acest motiv pretul este acela bineinteles este negociabil.

Colegii de pe forum stiu care au problemele masinii :) si iti pot confirma ca nu mergi cu numarul de km si cu anul de fabricatie. :)

Parerea mea este sa studiezi bine topicurile de pe acest site eu am invatat multe de aici !

Eu decat sa-mi achizitionez un auto fabricat mai recent si fara dotari am preferat sa imi iau un autoturism mai batranel dar cu mai multe dotari.

nu nu de masina din linkul acela ziceam doar ca are cam multi km pt mine, restul ce e scris e legat de masina din primul meu post.