Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

seria 3 sau 5?

bogdan85

Recommended Posts

Parerea mea e ca sunteti prea superstitiosi si prea puneti raul inainte,ca sa zic asa.De exemplu eu am luat un audi a 4 in 2008 recent adus,chiar fara carte service si nu am avut nici o pb la ea.Am dat=o astazi la fel,era pusa pe autovit si m-a sunat cineva ieri ,azi a venit sa o vada si a luat-o ca i-a placut mult,era foarte bine dotata.Eu am citit si alte posturi si orice masina ar pune cineva sau ar intreba,mereu se gasesc destui sa zica : domnule,nu e buna,kilometri nu-s reali,parca e busita,vopsita,etc. Eu de exemplu am facut cu Audi in 3 ani 30 mii de km.Am un prieten care are un C220 si in 2 ani are 18 mii de km.Asa ca nu imi puteti spune ca chiar nu se mai gasesc masini bune si cu kilometri putini reali,sa nu uitam totusi ca e criza si lumea mai lasa la pret ca na,nu in fiecar zi vine cineva sa iti vada masina.Am vazut si pe forumul de vanzari sau ce e ala,in care se discuta de masini dp siteurile consacrate si se gasesc mereu destui sa zica ca nu e buna ,ca etc. Cineva chiar zicea ca domnule nu ai cum sa gasesti 525 sau 520,nu mai stiu exact modelul cu 12,5k din 2005 ca face minim 14 la ce dotari avea.Hai totusi sa fim realisti ca majoritatea au salar de 7-14 mil ,nu de mii de euro si nu isi cumpara in fiecare zi masina ! Masinile,oricat de bune ar fi,nu se vand ca painea calda.Conteaza 90% pretul care il ceri pe ea si ce ofera,nu cat vrei tu sa obtii pe ea !

Eu am generalizat, nu zic ca este imposibil sa gasesti o masina buna adusa de afara de insi care se ocupa cu asa ceva dar in general este vorba de un business deci astia trebuie sa castige din treaba asta.

Cum au mai spus colegii anterior daca dispui de banii necesari intereseazate la reprezentanta de oferta auto rulate, poti face si drive test si cred ca oferta este destul de bogata.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic