Jump to content

problemĂŁ baterie

dragobb

Recommended Posts

Salutare tuturor , acum 3 zile am cumpărat o baterie nouă pentru bmw-ul meu 730d şi se pare că ceva nu este tocmai în regulă deoarece îmi apare pe ecran ca şi mesaj eroare : "Recharge Battery" cu toate că bateria este nouă.După o căutare pe google am descoperit că trebuie înregistrată cumva .Ce părere aveţi despre asta ?

Orice informaţie este bine venită ! (^_^)

PS : Tipul bateriei este ROMBAT

De menţionat faptul că am dus-o la BMW pe tester şi nu are scurtcircuite ! totul este în regulă

Edited by dragobb

Si te pomenesti ca daca punea Varta sau Exide cu alea nu dadea eroare, nu? bai nene cand va aud..mizerii de baterii. Doar ca sint facute la noi.

Sa puna una OE si garantat nu mai da eroare ! Parca e penibil sa pui Rombat la un seria 7 , ceva nu suna bine, te zgarie la ureche

Sa puna una OE si garantat nu mai da eroare ! Parca e penibil sa pui Rombat la un seria 7 , ceva nu suna bine, te zgarie la ureche

daca nu inregistrezi noua baterie,si mai pui si amperaj mai mic,cu siguranta va da eroare,chiar daca e baterie OE,iar daca pui un rombat si o inregisrezi corect,va fi la fel de buna ca originalul :)

• Like 1

daca nu inregistrezi noua baterie,si mai pui si amperaj mai mic,cu siguranta va da eroare,chiar daca e baterie OE,iar daca pui un rombat si o inregisrezi corect,va fi la fel de buna ca originalul :)

si rombat-ul e ok. am avut eu pe una dintre masini.

Oameni buni ... NU VĂ MAI CONTRAZICEĂI ! NENEA ĂLA care lucreazĂŁ la bmw cu mustaÞã mi-a zis ce baterie sĂŁ cumpĂŁr ! logic cĂŁ nu e de amperaj mai mic ! Trebuie doar ĂŽnregistratĂŁ Âştiam acest lucru doar el mi-a confirmat ! aÂşteptam doar niÂşte pĂŁreri Âşi apropo ! bateriile ROMBAT sunt folosite de membrii familiei mele de ani de zile Âşi nu am avut niciodatĂŁ probleme ! aÂşa cum românu preferĂŁ micu Âşi berea , aÂşa preferĂŁ tata ROMBAT !

se poate inregistra cu bmw inpa in felul urmator

If you have INPA working, then select the following to Register the new battery

1. Select BODY from the left hand pop-up menu

2. Select POWER MODULE in the right hand list

3. Select ACTIVATE from the next menu

4. Another menu comes up, which has ACTIVATE1 and ACTIVATE2.

5. Select ACTIVATE2 from the menu

6. Then select F7 - Register battery replacement

Almost instantly you get the message:

"Register battery replacement Activated properly."